Dit was de halfjaar controle en verwijdering tandsteen
Ik bezoek deze praktijk al meer dan 20 jaar en het is nooit minder dan uitstekend geweest. Nooit problemen gehad met afapraken plannen of verzetten, professionele behandelingen en vriendelijk personeel.
Ik ben zeer tevreden
Ah ja en wortelkanaal behandeling is niet wat je op zit te wachten maar als het dan moet dan zeker hier. Altijd vriendelijk en professioneel personeel.
Erg fijne praktijk maar ik vind wel dat er wat beter geluisterd lan worden naar een klacht. Ik merk dat ik soms het gevoel krijg , er is niks dus dan is het goed. Terwijl er wel klachten zijn.
Gewoon goed
Goed geholpen door elles en handige tips gekregen. Daarna gelijk door op controle zonder lang te hoeven wachten.
Vriendelijk en deskundig personeel. Goed uitleg, fijne sfeer en goed met kinderen.
Denken mee met soms moeilijk te maken afspraken. Prettig in de omgang. Vertellen goed wat er moet en gaat gebeuren.
Wat een fijne tandartsenpraktijk! Ik heb Stefan Egas als tandarts en ben heel erg tevreden. Hij is rustig, legt alles goed uit en stelt je erg op je gemak. De praktijk zelf is ook mooi ingericht. Ik ga er graag heen.
Goed geholpen, super vriendelijke assistente ook deze keer, behandeling zelf ging ook gewoon goed en vlot maar het beste moment was natuurlijk weer toen ik weer weg kon... Het blijft toch 'de tandarts' ;-) Groetjes, Angelica Branderhorst
Vriendelijke en goede zorg.
Kon meteen terecht, goed geholpen
Wordt altijd vriendelijk ontvangen, belangstelling voor jou als persoon, deskundige behandeling, rekening houdend met jouw situatie. Top!
Ik ben best angstig voor de tandarts, maar sinds ik deze tandarts heb is mijn spanning weg. Ik lig ontspannen in de stoel en ga er ook zonder spanning naar toe.
Goed gelopen alles weer goed
Goede ervaring, netjes en vriendelijk behandeld, metgiede uitleg over d es behandeling
Rob is een betrokken, zorgvuldige tandarts die heel goed rekening houdt met mijn specifieke omstandigheden en gevoeligheden.
Fantastische tandarts met veel begrip engeduld. UItsekende monhygieniste
Vriendelijk , vakbekwaam en er wordt goed naar je geluisterd
Geweldige tandarts Romina! Zo'n lief mens, neemt de tijd voor je. Ook voor een babbeltje. Is geïnteresseerd in je. Je merkt echt aan alles dat ze dit werk uitvoert met haar hele hart!! Dit heb ik zo nog nooit meegemaakt!
Zeer prettige en vriendelijke bejegening. Zorgvuldige en deskundige behandeling. Ik ben zeer tevreden.
Vriendelijk personeel
Mozartstraat 3