Zoals gewoonlijk geholpen zoals het moet, snel en efficiënt.
sinds enige tijd ben ik bij tandarts stefan egas en hij weet me echt gerust te stellen en is een hele zachtaardige tandarts
Netjes op tijd Vriendelijk Vakmanschap
Romina is altijd goed
Uitstekende zorg, vriendelijk, goede informatie/feedback. Daarbij wordt geen overbodige handelingen verricht en is de tariefstelling prima.
Alleen goede ervaringen met alle tot nu toe gedane behandelingen
Goed werk
Vele malen beter dan mijn vorige tandarts!
Dacht dat er een stukje van m’n tand was afgebroken waardoor er etensresten bleven hangen.
altijd prima gehoplen ook met spoedbehandelingen
prettige omgeving fijn personeel
Positief.
Bij binnenkomst word ik altijd vriendelijk ontvangen. Ik kom 1 keer in het half jaar en ze weten wie je bent wat je doet ondanks ze zoveel mensen zien onthouden ze dit toch wat erg fijn is
Hele vriendelijke mondhygieniste die duidelijk aangeeft wat ze gaat doen.l
Tandarts Egas vind ik erg professioneel en doet rustig en secuur zijn werk en is prettig in de omgang en wat voor ons belangrijk is dat hij goed met kinderen overweg kan, en dat is een prettige ervaring. Bij Cecilia kom ik altijd voor gebitsreiniging, zij is ook heel professioneel en vakkundig, jammer dat ze weg gaat. Onze kinderen zijn ook geweest, maar mijn vrouw vond het niet helemaal prettig, haar ervaring was dat het te overdreven is, je wordt aangesproken over snoepen en niet goed poetsen en spa rood drinken met een rietje e.d. Met vier kinderen is het een hele opgave om alles gestructureerd te doen, daar zou iets meer begrip voor mogen zijn. Verder zijn we zeer tevreden over de overstap van tandartspraktijk Gildenwijk naar Kuypers mondzorg.
Iedereen is altijd vriendelijk in de praktijk. Ik ben daar altijd goed behandeld en er is overleg wat er gaat gebeuren.
Hele prettige en fijne praktijk
Blij met onze tandarts.
Behandeling was deskundig gedaan in een rustige en vriendelijke praktijk,betreft Stefan Egas heb ik alleen maar goede ervaringen.
Mijn ervaring bij Natascha Molenaar is altijd heel prettig. Ze is altijd vriendelijk, stelt je gerust en complimenteert over het resultaat. Door je mee te nemen in wat ze gaat doen, zijn interventies niet onverwacht en dat stelt gerust. Overigens geldt de vriendelijkheid ook voor de assistentes.
Positief
Ik ben niet blij met de behandeling aan de balie er wordt geluisterd en luide gesprekken met bekenden zijnuiterst irritant. Behandeling was verder top
tevreden over de behandeling
Fijne praktijk, duidelijke communicatie. Tandarts Molenaar is een zeer vriendelijke, kundige tandarts.
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem