Uitgebreid gesprek over kaakgewrichtsproblemen, misschien iets teveel nadruk voor het "tussen de oren" aspect. Wel een dure consultatie, vergeleken met overeenkomstige kosten in Belgie, waar ik lang gewoond heb.
Dank je wel voor je feedback. Het is fijn om te horen dat je het gesprek over je kaakgewrichtsproblemen als uitgebreid en informatief hebt ervaren. We begrijpen dat de nadruk op psychologische factoren soms als teveel kan worden ervaren, maar we proberen een holistische benadering te hanteren, aangezien vaak meerdere factoren invloed hebben op de klachten. Mocht je verdere vragen hebben over de kosten of andere aspecten van je behandeling, aarzel dan niet om contact op te nemen. We wensen je veel succes met je herstel en hopen dat je de zorg kunt vinden die het beste bij jou past. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Zeer positief
Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met de zorg en onze vriendelijkheid. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Fijne tandarts, toegewijd, geconcentreerd, zeer vriendelijk! Vakman!
Ik ga elk half jaar en moet daarvoor altijd weer terug naar m'n oude woonplaats reizen in een andere provincie. Dat heb ik er helemaal voor over. Ik zou nooit meer switchen van tandarts in m'n hele leven. Superfijne mondzorg, fijn contact en heldere afspraak instructies. Top
Super goede behandeling
Bedankt voor uw positieve beoordeling! We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Prettig ontvangen, persoonlijke sfeer, Deskundige tandarts met goede adviezen en duidelijke feedback over toekomstige ingrepen. Blij bij deze tandarts terecht te kunnen
Formulier via internet ingevuld, keurig teruggebeld. Afspraak gemaakt in overleg. Prima zo.
geen uitweiding nodig
Je voelt je op je gemak
Prima medewerkers bij Kuypers met zowel de balie medewerkster als de tandarts en de klinisch tandprotheticus. De tandprotheticus heeft zowel mij als mijn vrouw een nieuw kunstgebit aangemeten, wat een vakman is Cees. Dit is het beste gebit wat wij ooit aangemeten gekregen hebben. Ook de nazorg van Cees is prima, niets is te veel; net zolang doorgaan met het gebit tot het echt perfect in de mond zit. Voor Cees een grote pluim, super vakman. Ook de balie medewerkster is netjes tegenover de patiënt, netjes te woord staan en mensen met U aanspreken en niet jij en jouw.
Super tandarts
Fijne praktijk die meedenkt! Goed bereikbaar. Klantvriendelijk!
Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij dat je de praktijk fijn vindt en dat we je goed hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Houd altijd rekening met mn angst voor de tandarts.
Dank je wel voor je mooie woorden! Het is fijn om te horen dat je je op je gemak voelt bij ons. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
prettig. ontvangst, goede uitleg over de behandeling en vakkundige behandeling
Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je de ontvangst, uitleg en behandeling als prettig ervaar. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Heb heel erg veel vertrouwen in Steven. Was vroeger erg bang om te gaan. Ga nu steeds is goed overleg met Steven.
Wat fijn om te horen dat je nu zoveel vertrouwen hebt in Stefan! We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om over je angst heen te komen, maar het is geweldig dat je in goed overleg met Stefan steeds meer ontspannen naar je afspraken kunt gaan. We zijn blij dat we je kunnen helpen en kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Ik ervaar dat ze geduld hebben en tijd voor je nemen
Wat een mooie feedback, bedankt! Het is fijn om te horen dat je het geduld en de tijd die we voor je nemen waardeert Met vriendelijke groet. Kuypers Mondzorg
Goede ervaring met de verschillende behandelingen. Zeer behulpzaam personeel.
Dank je wel voor je positieve reactie! We zijn blij dat je tevreden bent over de klantvriendelijkheid en de behandelingen. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Fijne mensen
Wat fijn om te horen! We zijn blij dat je de sfeer en de kwaliteit van onze zorg zo positief ervaart. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Rustige, prettige tandarts. Legt alles goed uit en neemt de tijd voor je.
Dank je wel voor je mooie feedback! We zijn blij dat je de rustige benadering van de tandarts waardeert en dat alles goed uitgelegd wordt. Het is belangrijk voor ons om de tijd te nemen en ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt. We kijken ernaar uit je de volgende keer weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Zeer vriendelijke medewerkers die goed hun werk doen
Wat fijn om te horen! We zijn blij dat je tevreden bent met de schoonmaak en controle, en dat je de medewerkers als vriendelijk ervaart. We doen ons best om altijd zorg van goede kwaliteit te leveren. Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Snelle en prettige periodieke controle!
duidelijk uitleg bij de zorgvuldige behandeling
de 1ste x bij deze tandarts ,gezellig en vriendelijk ontvangen . verteld wat er gedaan word ,ben tevreden
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem