Prima praktijk
Er wordt hier veel zorg besteedt aan mijn gebit.
Word altijd prima geholpen
Wordt altijd overlegd wat er gaat gebeuren en kan meestal de volgende dag terecht als er iets is.
Prima service!
mijn ervaring is dat ik er niet tegen opziet om door hem behandeld te worden.
Leuk praatje, oprechte interesse in de persoon, vakman.
altijd vriendelijk en rustig
Kreeg flinke kiespijn , kon snel terecht, werd direct een foto gemaakt, moest zo snel mogelijk naar een kaakchirurg en die werd snel gevonden en kon dezelfde dag nog geholpen worden. Perfect geregeld.
Prima geholpen en voorgelicht
Geen mening
Vriendelijke ontvangst. Prettige behandeling.
We voelen ons altijd heel welkom en het contact is erg persoonlijk. Dat maakt een spannend bezoek aan de tandarts een prima beleving.
Volgens afspraak geholpen
Al jaren onze tandarts, rustig, deskundig, gezellig en heel belangrijk stelt je op je gemak, vooral omdat ik geen fan ben van de tandarts(te danken aan zijn voorganger)
Na een (tijdelijke) slechte ervaring met een zeer economisch gerichte door de "Tandarts komt langs" benadering in het tehuis waar mijn vrouw Maria verblijft wegens een NAH, was het een verademing weer bij "onze eigen " tandarts Rob te zijn. Hij richtte zich duidelijk via mij tot Maria, toonde geduld en respect en nam ruim de tijd om tot een goede prognose naar de toekomst te komen.
Zowel Rob als Yvonne vind ik super!!!! ik moet er 1 uur voor rijden, maar zou geen andere tandarts of mondhygiëniste willen. Voelt heel vertrouwd, stellen me op mijn gemak en hebben altijd een luisterend oor. Ben al jaren trouwe patiënt, en wil dit ook nog jaren blijven!!!!! Ook niet te vergeten, de altijd vriendelijke Ageeth. Staat altijd klaar voor een praatje of groet. Dus al met al: een zeer tevreden patiënt. Vriendelijke groetjes, Dorine Sengers
Tja, er zijn weinig mensen die huppelend een tandartspraktijk binnengaan, en mij zul je dat ook niet snel zien doen. Maar hier zijn ze snel en kundig, en dat scheelt enorm. Prima in orde!
Ik ga al enkele jaren bij tandarts Romina. Ik vind ze zeer kundig en ze communiceert duidelijk.
Niks op aan te merken
Hij luisterd naar je Een fijne en rustige tandarts
Dat gaat zo goed dat ik niet bang meer ben
Zeer vriendelijk, geduldig en fijn geholpen door Ellis, zij is een vakkundige medewerkster.
NVT
Mozartstraat 3