Vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg wat er ging gebeuren. Vooraf niet bekend dat je niet gezamenlijk de behandelkamer in mocht. (tijdens "hoogtijdagen" van corona mocht dat wel). Engels sprekende assistent maakt het iets onpersoonlijker, het voelt meer alsof er over je wordt gesproken (tandarts en assistente) dan met je.
Kan me geen betere tandarts wensen
Het was weer een fijne behandeling, bij een tandarts die mij al van kinds af kent. Ook voor mijn zoon was het fijn
met veel aandacht uitgevoerd
Er wordt tijd voor je genomen. Goede uitleg, ook tijdens behandeling.
Altijd even een persoonlijk praatje en er wordt met je meegedacht.
Als prettig ervaren
altijd fijn geholpen en er word naar je geluisterd, nogmaals een hele goede praktijk.
Persoonlijke aandacht met zeer goede uitleg over de behandeling.
Heel goed!
Zeer plezierige preventie assistente die je op je gemak stelt en de tijd neemt en luistert.
Goede ervaring Correct behandeld
Super vriendelijke tandarts die zeer kundig is
Als altijd leuk ontvangen. Goeden prettig geholpen.
Zeer goed tevreden leuke en vriendelijk.
De behandeling verliep op een prettige en pijnloze manier. De behandelaar heeft veel kennis en is vaardig in wat ze doet. Bovendien ook erg vriendelijk.
Rob weet dat ik trauma/angst heb van uit het kinds verleden met tandarts Werkendam. Rob gaat daar super zorgzaam mee om en stelt mij altijd gerust. Voor mij en ook voor mijn vrouw EEN SUPER TANDARTS M vr Gr. Piet en Nida Visser
vakwerk en klantvriendelijk.
Ik ben zeer tevreden
Staat al hiervoor
Goed!
Bij binnenkomst kan je je aanmelden door het scannen van een Barcode, dat is voor mij nog steeds wennen. Ik prefereer de mondelinge ontvangst, en als er iemand aanwezig is aan de balie, kan dat gelukkig ook gewoon! De wachtruimte vind ik zelf saai, hoewel de opstelling in het midden fijn is dat dat in een kring-vorm is opgezet. Daarnaast mag de scheidingswand van mij weg, dan kan iedereen beter naar buiten kijken èn is er meer lichtinval. Soms is het er best donker. Het is fijn om behandeld te worden door mijn tandarts en de assistente. Aandachtig, kundig en met humor. Daar gaat het natuurlijk vooral om! ;-)
Ik ben nu voor de 2 e keer in deze praktijk behandeld. Alle lof voor de tandarts en zijn assistentes en mondhygiëniste.
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem