Legt goed uit en neemt de tijd
heel goed geholpen.
Kundig en klantvriendelijk
Een goede uitleg wat er moet gebeuren verder was er een goede samenwerking met de tandarts en tand technieker
Altijd deskundig en even vriendelijk.
Alles weer helemaal schoongemaakt. Zeer zorgvuldig en je voelt er bijna niets van. Mocht je nog twijfels hebben om naar een mondhygiënist te gaan ga naar Kim en je komt met een grote glimlach naar buiten.
Ik vind het een hele fijne tandarts, ik kom er ook al vele jaren. De dames die mij helpen met het maken van afspraken zijn uiterst vriendelijk en bekwaam.
Vriendelijke, deskundige, vakkundige behandeling!
Zeer prettig op alle onderdelen van ontvangst tot en met controle.
Snelle afspraak en goed geholpen
Vriendelijke ontvangst, persoonlijk, kundige tandarts en mondhygiënist
Het maken van een afspraak is heel eenvoudig waarbij je zelf de zorgverlener kan kiezen. Communicatie is uitstekend. Maar belangrijker nog is de kwaliteit van de behandeling zelf. Steeds is duidelijk wat er gaat gebeuren waardoor je op je gemak wordt gesteld. De behandeling wordt heel voorzichtig en zorgvuldig uitgevoerd waarbij je zelf de regie houdt. Vooraf wordt een afgesproken dat met een signaal de behandeling wordt gestopt als het onprettig wordt.
Ik word altijd vriendelijk geholpen en ben heel blij dat ik bij deze praktijk ben Heel erg tevreden
Deskundig advies, aardige mensen en goede zorg.
Zoals uit mijn overige antwoorden blijkt ben ik tevreden zoals ik hier behandeld ben. over de wachtruimte is een goede beoordeling niet mogelijk vanwege de nog geldende Corona maatregelen.
Duidelijke uitleg, houdt erg rekening met de patient.
Bij MH geweest en alles wordt goed uitgelegd waarom er wat gedaan wordt.
Zeer content met de overstap naar deze praktijk
Niemand vindt het leuk om naar de tandarts te gaan, maar als het dan toch moet, dan naar tandarts Kuypers! Hele vriendelijke bejegening, ook van de assistentes, en grote deskundigheid
Deskundig duidelijk en vriendelijk
Zoals altijd goed
Ben nu al een poosje bij mondhygieniste Kim onder behandeling. Gebit/tandvlees is echt goed vooruit gegaan. Binnenkaart weer een afspraak met de tandarts. Er wordt goed rekening gehouden met het verzekerde bedrag, zodat je niet voor een enorme kostenpost komt te staan. Super vriendelijk. Blij met Kuypers Mondzorg.
Hele vriendelijke en professionele kundige tandarts!! De sfeer in de praktijk is prettig en alle medewerkers zijn erg vriendelijk.
Gewoon goed
Heel vriendelijk en duidelijkheid voor de patiënt. Goede controle.
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem