goede service, fijne tandarts, neemt de tijd
wat lang wachten in de wachtkamer maar verdere behandeling is goed
Al jaren bij hem, goede band opgebouwd
Vriendelijk, behulpzaam, meedenken, mooie schone praktijk.
Netjes op tijd, de behandeling liep vlotjes gee problemen.
Toch wel pijnlijker dan ik me voorgedteld heb
Vriendelijk, rustgevend, goede uitleg.
Er is alle tijd genomen voor mij en de problematiek. Iedereen is vriendelijk en rustig
Positief
Na het breken van een kies deze weer netjes gemaakt
Idem
Goede behandelingen door zowel tandarts als mondhygiëniste.
Iedereen is altijd vriendelijke lief en aardig! Ik ga nu zonder stress naar de tandarts.
Professioneel, kundig en zeer vriendelijk
Altijd een luisterend oor als er een probleem ontstaat en je wordt goed behandeld .
Op mijn verzoek kreeg ik voldoende informatie
Ik was nog nooit op de nieuwe locatie geweest. Het ziet er netjes uit, en mooie behandel ruimtes
Vriendelijke mensen , en word goed geholpen
Goede behandelingen
Tandartsen die hun vak goed verstaan
Goede ontvangst. Goede behandeling
Duidelijke uitleg bij de behandelingen!
Alles was prima geregeld.
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem