Ik kom al 37 jaar met veel tevredenheid naar deze praktijk. Iedereen is er altijd ontzettend vriendelijk en kundig. Toen dhr. Mol weg ging was ik een beetje huiverig maar Stefan Egas vinden wij een topper; ontzettend vriendelijk, neemt de tijd voor je en stelt je op je gemak.
X
We worden altijd vriendelijk en vakkundig behandeld.
Wij komen er al een aantal jaren en nog steeds vriendelijk behandeld. Zeer vertrouwd.
Super vriendelijk en een hele goede behandeling gehad!
Rob Kuypers is inmiddels +/- 40 jaar onze tandarts. Ook onze kinderen en kleinkinderen hebben Rob Kuypers als tandarts. En met zijn allen zijn wij heel tevreden. Belangrijke punten, vriendelijk, vakkundig, goede advies, goede apparatuur inmiddels een heel team waar je voor alle behandelingen terecht kunt. Top.
Geen klachten over communicatie en advies nemen de tijd voor de behandeling vriendelijk personeel
Heerlijk dat je online je afspraken kan plaatsen en afzeggen. En via de telefoon ook nog wat kan schuiven.
get very nervous at the thought of a dentist ,but found my experience calming .
Tandsteen verwijderen
Ik kwam er voor de eerste keer. Ik kwam met een klacht, maar de tandarts deed gelijk een volledige controle check. Hij constateerde dat de pijn die ik had kwam door tandsteen. Er was gelijk een plekje voor mij om de tandsteen te verwijderen. Top service! De mondhygiëniste was erg vriendelijk en stelde mij op mijn gemak. Al met al een hele goede eerste ervaring.
Prettige omgeving met persoonlijke aandacht. De praktijk straalt rust uit
Heel goede eerste ervaring met deze tandarts.
Vriendelijk en deskundig geholpen
Goede uitleg
Goede ervaring met reparaties van elementen, een vulling van Rob houdt het gewoon zeer lang. Benadering altijd professioneel en er gaat rust van uit. Voorzichtigheid met plaatsen van spuiten, wandjes en hulpstukjes, prettig. Tijdens de behandeling aandacht voor welbevinden. Je gebit glad polijsten,na tandsteen verwijderen bv, mis ik wel.
Ik stond op de wachtlijst dus er kwam een plaats vrij. Was fijn! Er was dubbele tijd gereserveerd ivm 2 voortanden weer netjes maken ivm afgebroken vulling onderaan. Tijdens het werken eraan en ons gesprek vroeg de tandarts of ik de voortanden ook iets witter wilde.. dat meteen gedaan met composiet en is mooi geworden mooi qua kleur aansluitend op t geheel. De tandarts werkt zorgvuldig en gebruikt zn gevoel is niet hardhandig en dat voelt heel prettig .. hij geeft goeie uitleg en dat is ook heel fijn.
Altijd valt weer op hoe goed mijn behandelaar op de hoogte is van mijn situatie, oprecht interesse toont (breder dan alleen mijn gebit) en tegelijk snel en vakkundig mij behandelt. Communicatief echt de top.
Helemaal goed
Prettige sfeer met heel behulpzame medewerkers en een goede verstandhouding met mondhygiëniste Yvonne, bij wie ik al jaren een tevreden klant ben. Ook vroeger bij tandarts Mol en nu bij Stefan Egas een prettige verstandhouding en goed werk en veel aandacht voor mij als klant! Prima!!!
Het duurde iets langer voor ik geholpen werd, maar ik blijf erbij dat de mensen bij K.M. enorm aardig en vriendelijk zijn. Je kan even lol met ze hebben, maar ze leggen ook uit wat er goed of niet goed is aan je gebit. Het inplannen via de website voldoet me ook prima. Het maakt niet uit welke tandarts je hebt.
Goed voorbereid en ingelicht door tandarts wat er gedaan werd. Tijdens behandeling werd er goed gecommuniceerd wat hij aan het doen was.
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem