Altijd super zorg door Rob Kuypers
Prettige praktijk. Deskundug team. Werken gestructureerd en hygiënisch voorzover ik daar zicht op heb. Altijd vriendelijk. Vrijwel altijd lopen de spreekuren optijd. Preventie "gewoon gaaf" is mooi programma voor kinderen op het voorkomen van gaatjes. Ook daar een fijn team waar uitgebreid de tijd word geven aan voorlichting en poetstechnieken . Helder en duidelijk uitleg op niveau van het kind. Kortom een praktijk waar wij als gezin heel tevreden over zijn en dan ook van harte aanbevelen aan andere.
goede tandarts die open staat voor overleg en duidelijk is wat er gaat gebeuren, al jaren tevreden klant
Rustige sfeer en de mogelijkheid om goed aan te geven van wat je denkt dat nodig en mogelijk is.
ik ben goed behandeld als eerste is er een foto van mijn gebit gemaakt.
Op een rustige manier incl uitleg tandsteen verwijderd. Zeker pijnvrij hoe dit gebeurt is
Deskundig
Zeer vriendelijk personeel, het zijn echt toppers.
Uitstekend geholpen
Hier voel je je op je gemak in een vriendelijke sfeer en omgeving.
na een plotseling breken van mijn prothese nog dezelfde dag en afspraak en de volgende dag al weer gerepareerd, top en super snel.
Ik ben geen fan van bezoeken aan de tandarts, maar sinds ik bij deze praktijk aangesloten zit, voel ik me voldoende op mijn gemak om elk half jaar op controle te komen en behandelingen te ondergaan wanneer dit nodig is.
Voordat mijn behandeling plaats vond, werd ik van te voren goed ingelicht zodat je niet voor verrassingen kwam te staan.
keuring afgehandeld
Fijne tandarts
Geheel volgens verwachting, deskundig personeel.
Snel aan de beurt, leuke tandartsen, goede uitleg en gloednieuwe spullen. Helemaal top dus!
Prima tandarts en praktijk. Er wordt goed geluisterd. Het team is aardig en professioneel.
Ik vind de praktijk altijd keurig in orde.De sfeer is prettig en rustig. De tandarts is ook rustig en onderzoekt altijd rustig en gedegen mijn gebit. Als het nodig is geeft hij advies over hoe en wat ik kan doen om nog beter mijn gebit te onderhouden.
Zeer vriendelijke omgeving en zeer deskundig team!
Ik heb gen angst voor de tandards of voor periodieke controles alles gaat altijd goed en de tandards is altijd vriendelijk
Ik was snel aan de beurt, alles werd goed uitgelegd. Prima tandarts!
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem