Ik kom er al jaren met plezier en mijn kinderen ook.
Wij hebben een uitstekende ervaring met onze tandarts
Al vele jaren zeer tevreden over de preventieve en correctieve behandelingen die ik ondergaan heb. Ga zo door!!
Heel goed en fijn geholpen ondanks mijn mega angst.
Fijne rustige tandarts met een luisterend oor.
Zonder gaatjes en met een gereinigd gebit vertrekken is altijd lekker. De aansluiting tussen mondhygiëniste en tandarts verliep soepel en snel.
Ik ben goed geholpen ook al was het maar een controlebezoek.
zeer rustig en goede uitleg van wat de eventuele vervolg stappen zijn
Kundige tandarts, wekt vertrouwen, kinderen springen zo in de stoel
Heel vriendelijke behandeling en goede uitleg.
Goed geholpen. Aardig personeel.
Gehaast. Tandarts bij mij gestresst over. Miscommunicatie (laat ik het maar zachtjes uitdrukken...) en daar niet respectvol op gereageerd. Lompe opmerkingen, al 3x eerder geconstateerd. De vorige afspraken waren uitgelopen en daardoor kwamen wij ook later aan de beurt. Ik was samen met mijn moeder. Mijn tijd was volgens mij nog verstreken, maar toch kreeg ik niet genoeg ruimte om iets te verduidelijken. Vervolgens werd er vervelend op gereageerd. Eerdere keren hadden wij ook die ervaring. Tandarts snapt de vragen niet.
De werknemers zijn zeer professioneel en ik werd heel goed geholpen. Ze waren erg vriendelijk voor me ! Ik zal deze praktijk aan iedereen aanraden ! Wat een toppers !
Ik ga al jaren naar Kuypers Mondzorg. Alleen maar goede ervaringen.
IK ben gisteren ook weer goed behandeld, door Tandarts Stefan Egas .Alle Tandartsen , en alle Tandartsassistentes, en alle andere werkneemsters , zijn steengoed.
Een heel aardige vrouwelijke tandarts zo een met een grapje en een praatje wat me echt op mijn gemak stelde.
Mijn ervaringen met de tandarts zijn prima. Ik combineer mijn tandartsafspraak met fue vd mondhygiëniste. Helaas loopt zij soms een klein kwartier uit waardoor ik mezelf moet haasten naar de tandarts.
Ben heel tevreden hoe de tandarts op de kinderen reageert. Vertelt wat ze gaat doen. Is complimenteus. Mijn kinderen vinden het niet erg om naar de tandarts te gaan. Assistenten zijn behulpzaam naar kinderen toe, hierdoor kan ik zelf ontspannen in de stoel liggen.
Zie boven.
Professioneel en vriendelijke behandeling
Goede ervaring
De behandeling verliep zoals verwacht
Luisterd aandachtig, voert zijn werk proffesioneel uit en stelt je op je gemak.
Wij zijn en worden altijd goed geholpen bij de mondhygiëniste en tandarts.
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem