Heel blij met de snelle oplossing!
Heb angst voor de tandarts en daar werd goed rekening mee gehouden. Daardoor viel het allemaal reuze mee.
Voel me daar op m’n gemak door de sfeer en vriendelijkheid.
Ieder half jaar automatisch uitnodiging. Je hoeft niet te wachten, werkt altijd keurig op tijd. Kundige tandarts, geduldig, rustig, vriendelijk, wat voor mij (angst tandartsbezoek) erg belangrijk is. Tandarts Kupers is een hele fijne arts met vriendelijke assistenten.
Goede communicatie
Mijn ervaring het is goed ik ben tevreden
Prettig!
Duidelijk meelevend goede uitleg
Was zeer snel geholpen. Ben amper 5 minuten binnen geweest
Duidelijk
Rob , is een hele prettige , vriendelijke en correcte tandarts die mij altijd op de juiste manier heeft geholpen en hopelijk nog daar een tijd mee door gaat.
Dit was de eerste x dat we met onze 2kinderen bij deze tandarts kwamen we zijn goed geholpen. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en ook voor de kinderen waren ze heel lief.
Ik kom altijd met mijn gezin (3 personen). We worden altijd vriendelijk verwelkomd en keurig geholpen. Hier en daar een praatje en dat maakt het allemaal wat minder spannend.
Prima tandarts waar ik al jaren met plezier naar toe gaat!
Mijn eerste bezoek aan deze praktijk en die is prima bevallen.
Altijd vriendelijk en buitengewoon deskundig. Duidelijke informatie, waarna de keuze voor behandeling bij de patiënt ligt.
Kom hier al vele jaren en heb niets om over te klagen
Netjes op tijd en neemt de tijd
netjes behandeld en duidelijke uitleg gehad
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem