Zou met de heer Molenaar nog wel eens willen praten.
Snel, deskundig en vriendelijk
Automatische uitnodiging per halfjaar werkt goed, zo wordt de tandarts niet vergeten !
Zeer kundig
Mijn afspraak bleek niet in de agenda te staan. Assistente heeft het netjes opgelost. Kwartiertje moeten wachten in de wachtkamer, maar dat is met de tijdschriften ook geen straf.
Altijd vriendelijk
Toen mijn vorige tandarts met pensioen ging was ik een beetje huiverig om met een nieuwe, jonge, tandarts verder te gaan. Maar Stefan is grandioos in zijn werk en nog beter met onze kinderen! Toppertje!
Heel tevreden
Vorige week had ik een controle bij Stefan Egas en ik ben altijd heel tevreden over hem. Hij is erg vriendelijk en duidelijk en legt ook graag dingen uit als je er naar vraagt. Ook aan de receptie word je vriendelijk geholpen en ik ga al sinds ik klein ben graag naar deze tandarts.
Perfecte behandeling
Altijd vriendelijk geholpen. Geen klachten over de behandelingen.
Vriendelijk, Beleefd en kundig
Geruststellend van af het moment dat ik binnen kwam.
Altijd weer met een goed gevoel weg.
Zie hierboven
Vriendelijke en goed opgeleide mensen
Relaxt en prettig.
Vriendelijk en vakkundig!
Netjes en professioneel
Altijd een vriendelijke tandarts en de mensen om hem heen zijn ook top! Onze zoon van 2,5 ging voor het eerst mee en de manier hoe hij dat aanpakt is heel erg fijn, hij is heel rustig en verteld wat hij gaat doen waardoor ons zoontje lachend wegging.
Was weer als vanouds goed
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem