Ondanks dat beetje pijn bij het boren ging het super goed bij mijn zoontje van 6,5 jr. Vooral door de positieve begeleiding van de tandarts en assistente.
Erg prettig en deskundig behandeld.
Tandarts Romina Storm is altijd zeer nauwkeurig, zorgvuldig en duidelijk in wat er mogelijk is en wat de consequenties zijn. We zijn zeer tevreden over deze en ook de andere behandelingen.
Zowel tandarts Stefan Egas als mondhygieniste Elles zijn zeer vakkundig en prettig om bij in de stoel te komen. Duidelijke communicatie en kundig.
Je merkt echt dat deze lieve mensen dit vak met al hun passie uitvoeren. Was voorheen erg angstig voor tandarts. Maar bij deze tandartsen valt dit compleet weg! Heel blij mee!! Zelf zit ik bij Romina, geweldige tandarts! Altijd vriendelijk en meedenkend. Levert fantastische resultaten en echt een heldin in verdovingen! Praktijk heeft goeie verzorgde uitstraling, vriendelijk personeel. Wordt goed en snel geholpen meestal. En leveren echt goed werk!
Fijn dat mijn zoon supersnel tussendoor geholpen kon worden toen hij met een ontsteking terugkwam van vakantie!
Werd op tijd en goed geholpen
Altijd zeer vriendelijk, weten wie je bent en handelen adequaat en kundig.
Ik word altijd vakkundig en vriendelijk geholpen. Blij dat ik bij deze praktijk en tandarts ben uitgekomen. Ook naar een uitstekende paradontoloog doorverwezen.
Ik ervaar tandarts kuypers al mijn hele leven als een hele prettige tandarts.
Ik ben vriendelijk en professioneel behandeld.
Ik kon nog dezelfde dag terecht met pijnklachten
Nooit een vervelend bezoek :)
Prima behandeling, keurig op tijd, blij met oplossing voor mijn specifieke probleem.
Heel positief
Romina is altijd vriendelijk, altijd met een glimlach, geeft duidelijke uitleg over gebit en behandeling. Top!
Nemen de tijd voor je en wordt vriendelijk behandeld
geef me een goed gevoel ben altijd bang geweest van wegen de schoolbus maar nu geen last meer van
Mijn kroon brak vrijdagmiddag plotseling af, wat een lelijk gat liet zien omdat het een tand was. Ik kon binnen drie uren terecht en werd op een hartelijke manier ontvangen en vakkundig geholpen zodat ik voor het eind van de middag met een weer opgevuld gebit naar huis kon, alsof er niets gebeurd was. Uitstekende en snelle service, zoals ik niet had kunnen denken, omdat het vlak voor het weekend was.
Ik woord altijd op tijd behandeld
Was gewoon goed
De tandarts en de assistentes waren erg aardig. Het was voor mij moeilijk een afspraak te maken maar ze bleven mij vriendelijk helpen.
Gewoon prettig geholpen
Zeer positief
Vriendelijke mensen, rustig, veel uitleggen,
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem