Ik ben vreselijk bang voor de tandarts maar als ik in de stoel bij Natascha lig voelt t niet eng. Ze legt alles uit wat ze doet of gaat doen en geeft onderwijl een peptalk.
Ik werd op een zeer vriendelijke manier geholpen, zowel aan de balie als door de tandarts en assistente zelf. De sfeer was ontspannen en gezellig, het ging snel zonder dat ik er een haast-gevoel bij kreeg.
Prima!
Behandeling bij de tandarts (S. Egas) is buitengewoon prettig. Dit geldt overigens ook voor de mondhygiëniste. Bekwaam personeel die de tijd nemen, persoonlijk, professioneel en rustgevend.
Ik ben naar de praktijk gegaan omdat ik een plotselinge pijn had aan een kies. Omdat ik 2 dagen erna op vakantie ging wilde ik graag laten checken wat het was. Bij de balie werd dit meteen door tandarts en assistente opgepakt en kon ik ter plekke wachten op een tandarts die er naar zou kijken. Gelukkig kon het ook meteen verholpen worden.
Mijn enige minpunt is dat ik te laat ( 10 min. ) naar binnen werd geroepen.
Tandarts die goed luistert en tijd neemt waar nodig is. Had ook mijn dochter mee en ook dat werd in het oog gehouden terwijl ik lag. Super fijn en goede positieve ervaring.
Al vele jaren bij Rob en de mondhygienste Yvonne. Zou geen andere tandarts willen, moet er ook ruim 1 uur voor rijden. Luisteren goed, goed advies. Bij Yvonne voelt het ook erg vertrouwd!!
Professionele tandartsen die de patiënt goed alles uitleggen en geruststellen.
Zou met de heer Molenaar nog wel eens willen praten.
Snel, deskundig en vriendelijk
Automatische uitnodiging per halfjaar werkt goed, zo wordt de tandarts niet vergeten !
Zeer kundig
Mijn afspraak bleek niet in de agenda te staan. Assistente heeft het netjes opgelost. Kwartiertje moeten wachten in de wachtkamer, maar dat is met de tijdschriften ook geen straf.
Altijd vriendelijk
Toen mijn vorige tandarts met pensioen ging was ik een beetje huiverig om met een nieuwe, jonge, tandarts verder te gaan. Maar Stefan is grandioos in zijn werk en nog beter met onze kinderen! Toppertje!
Heel tevreden
Vorige week had ik een controle bij Stefan Egas en ik ben altijd heel tevreden over hem. Hij is erg vriendelijk en duidelijk en legt ook graag dingen uit als je er naar vraagt. Ook aan de receptie word je vriendelijk geholpen en ik ga al sinds ik klein ben graag naar deze tandarts.
Perfecte behandeling
Altijd vriendelijk geholpen. Geen klachten over de behandelingen.
Vriendelijk, Beleefd en kundig
Geruststellend van af het moment dat ik binnen kwam.
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem