Ivm vakantie direct ontvangen voor een kapotte kies. Wat een mooie service op zeer kort termein. Alle lof!!
Nooit fijn om ernaar toe te gaan maar ja voor een goed gebit moet je toch. Personeel is altijd vriendelijk en leveren vakwerk af.
Prima tandarts en mondhygiëniste goed bereikbaar zelfs na een verhuizing (20 km).
deskundig, vriendelijk
Geen opmerking
Ik heb geen idee
Het afspreken, de mails zijn duidelijk.
Niks te klagen.
Heel erg blij met Stefan als tandarts.
Als je een tandarts zoekt raad ik je kuypers Mondzorg aan.
Vriendelijke benadering. Prettige wijze van advies geven.
Cees is een vakman die altijd voor je klaar staat
Wordt altijd fijn geholpen. Er wordt altijd verteld wat er gedaan wordt. En als je een afspraak wil maken bij bijv kiespijn oid kun je altijd snel terecht.
Ik ben netjes en naar ik denk afdoende behandeld. Wel verbaasde het mij dat ik niet ‘mijn eigen tandarts’ had, namelijk Rob Kuijpers. Er is mij geen reden gegeven waarom ik naar de heer Egas ging. Maar hij deed het netjes als gezegd.
Persoonlijke benadering, uitleg, kwaliteit van de behandeling, meedenken en humor worden erg gewaardeerd.
Ik kom altijd met drie kinderen. Er is ruimte voor een praatje. Tijd voor geruststelling. Mijn middelste vind het allemaal nogal spannend, die ging blij weer weg. De arts is vriendelijk, rustig en duidelijk. Ook de assistenten zijn erg vriendelijk. Arts komt terug op medische vragen en heeft kennis van zaken.
Uitstekend geholpen door tandarts Kuypers (zoals ik dat al jaren gewend ben)!
Vriendelijke en vakkundige behandeling
Fijne sfeer, deskundigheid
Goede ervaring
Bij binnenkomst is er meteen een vriendelijk welkom. De wachtruimte is fijn en de medewerkers zijn sympathiek, ook tijdens t consult. De tandarts is heel empatisch, net als de assistente en dat voelt goed.
Vriendelijk behandeld, goede uitleg en zorg.
Meerdere gaatjes gevuld, nadat verdoving goed ingewerkt was. Erg vriendelijk en deskundig personeel.
Altijd prima geweest. Nooit ergens ontevreden over geweest.
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem