Vakbekwaam, rustig, vriendelijk
Bijzonder vriendelijke benadering van mij als patiënt.
Vriendelijke ontvangst.
Een hele vriendelijke adequate opvolger van tandarts Mol. Ik ben erg blij met hem. Een vrolijke assistente als ik al geen tandarts angst had zou deze hiervan gewoon verdwijnen.
Het was voor mij de eerste keer dat ik na jaren door mijn oude tandarts te zijn geholpen (die overigens prima was maar met pensioen is) door deze jonge tandarts werd geholpen. Prima ontvangst, gezellig praatje, duidelijke uitleg en rustig en goed geholpen. Deze man heeft de gave om alle evt. aanwezige spanning onmiddellijk weg te nemen waardoor een behandeling stukken prettiger ervaren wordt. De tandarts assistente is ook een aardige jonge vrouw.
Fijne behandeling en vriendelijk te woord gestaan.
Romina is een zeer rustige en geduldige tandarts die alles zeer goed en duidelijk uitlegt.
Ondanks dat naar de tandarts gaan geen hobby is ben ik wel heel tevreden over de zorg die ik daar krijg. Medewerkers zijn heel vriendelijk, nemen de tijd en stellen mij op mijn gemak door veel uit te leggen.
Prettige praktijk met vriendelijke mensen
Kom er al denk ik meer dan 25 jaar en wordt altijd snel, vriendelijk en goed geholpen. Ook mijn kinderen vinden het leuk om naar de tandarts te gaan
zie bovenstaande.
Kuypers mondzorg is een fijne tandarts waar we nu al een aantal jaren komen. Ze nemen de tijd , geven goed en eerlijk advies. Ook met kids is deze tandarts een echte aanrader
Vriendelijk personeel, schone praktijkruimte
Tijdens controle was een beginnend klein gaatje ontdekt, welke is gevuld.
Rob Kuypers biedt kundige tandzorg in een vriendelijke praktijk
Plezierige ontvangst, rustige en kundige behandeling.
De eerste ontmoeting en de periodieke controle was prima
Heel vriendelijk team mensen met duidelijke uitleg van wat er gaat gebeuren.
Rustig werkend, goed in uitleg. De zorg voor mijn mond is in goede en deskundige handen, bij Rob...
Gemoedelijk open voor een praatje en deskundigheid
Ik had een nare ervaring met mijn oude tandarts dus ben ik hier terecht gekomen. En ik moet eerlijk ze zijn echt super. Ze helpen je goed en ik voelde me gelijk op mijn gemak.
afspraak binnen 5 dagen gemaakt vriedelijk aan telefoon, ontvangst en behandeling
Wordt altijd netjes geholpen. nog nooit een min puntje kunnen ontdekken.
Ik vind het heel prettig dat ik steeds dezelfde tandarts krijg.
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem