Fijne sfeer, patientvriendelijk. Wordt goed geluisterd naar patiënt. Alleen maar goede ervaringen.
Zowel Elles als Stefan zijn enorm prettig in de omgang en zeer deskundig. Ik ben altijd meteen op m'n gemak bij hen. Zoals gewoonlijk had ik een combinatie afspraak, eerst bij Elles, dan bij Stefan. Ik hoefde amper te wachten voor beide afspraken; dat sloot perfect aan. Beide afspraken werd ik optijd of zelfs ervoor geholpen.
Hij neemt de tijd voor je.
Mijn eerste consult bij de orthodontist. Wat zijn de mogelijkheden, duur van de handeling, kosten en wat komt er nog meer bij kijken, wat ik van hen kan verwachten en wat ik er voor moet doen. Aan het einde van het gesprek was alles duidelijk uitgelegd, geen vragen meer. Kosten overzicht meegekregen en als er vragen zijn mag ik altijd bellen.
Retouine behandeling. Zoals altijd zeer tevreden met de behandeling van Sonja. Zij is zeer zorgvuldig met haar behandelingen, duidelijke uitleg en heel prettig in haar omgangsvorm en communicatie. Tot heden de beste behandelaar die ik ooit ben tegengekomen.
Je wordt altijd op je gemak gesteld door de vriendelijke en rustige manier van behandelen.
Vriendelijk, rustig, nauwkeurig en informatief
Rob is een zachtaardige tandarts die meedenkt.
Prima praktijk waar je goed en onder een gemoedelijke sfeer wordt behandeld in een rustige omgeving.
Ik vind Romina Storm een prettige tandarts. Duidelijke uitleg, deskundige behandeling. Ik ben zeer tevreden.
Wij zijn inmiddels +/- 40 jaar klant bij Kuypers mondzorg en nog steeds tevreden over de voorgestelde oplossingen en behandelingen.
Ik ben zeer tevreden over de behandelingen die plaatsvinden en de zorgvuldigheid waarmee. Met name kosten worden de laatste jaren belangrijker, hier is, bij grotere uitgaven goed overleg over. Soms zijn alternatieven mogelijk en daarmee ook bespreekbaar. Ik voel me altijd op m'n gemak, behandelingen worden besproken. Communicatie is prima, afspraak maken of veranderen is van beide zijden nooit een probleem.
Heb goede ervaringen met tandarts en mondhygiëniste. Altijd prima geholpen en wanneer nodig goed adviezen.
Betrokken kundige tandarts
vriendelijke behandeling goede service
Kundig, rustig en persoonlijke benadering
alles wordt goed doorgesproken en uitgelegd
Je kan bij problemen aan je gebit heel vlug terecht,vaak nog de zelfde dag,en ze denken met je mee wat het beste is voor je gebit, en zijn heel vriendelijk.
Professionele samenwerking tussen tandarts&assistent. Géén napijn dus tevreden...enige kanttekening, iets later dan de afspraak was gepland.
Super aardig en vriendelijk personeel
Ik ben mijn gehele leven al bang voor de tandarts maar bij romina niet Gelukkig
Hjffbu
uitstekend ga zo door