Op de afgesproken tijd kon ik terecht. De controle is vlot en efficiënt gedaan. Er was veel aandacht voor mijn vragen.
Zowel Stefan als de assistent zijn super toegankelijk en leuk met de kids. Verder altijd een goede behandeling en wederom geen gaatjes… loop je toch net wat lekkerder de deur uit.
Ben al bij verschillende mondhygiëniste geweest, maar zo fijn als bij Kim heb ik het nog niet meegemaakt. Legt alles goed uit je hoeft geen pijn te hebben dan zeg je het maar zei ze. Niets gevoelt en alles weer lekker en netjes schoon. Ze komt je ophalen met een grote lach en een vriendelijke groet en ik ging toen ze klaar was ook naar buiten met een brede lach en ga graag weer terug.
De behandeling was prettig. Er werd goed geluisterd naar mijn verhaal en duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Tussendoor werd ook nog gecheckt of alles goed ging.
Als ik vergelijk met hoe mijn tandartsenbezoeken waren in mijn jeugd dan is de manier waarop ik door Stefan Egas wordt behandeld 180 graden andersom. Je gaat vol vertrouwen naar binnen, er is ruimte voor een korte persoonlijk gesprek (met oprechte interesse) en desnoods met een korte toelichting word je deskundig behandeld.
Sinds ik bij tandarts Kuypers ben is al mijn angst voor tandartsen verdwenen. Wat een geweldig lieve en professionele tandarts.
Goede zorg, vriendelijke tandarts en mondhygiëniste, secretariaat is goed bereikbaar.
Sinds ik tandarts kuypers heb is mijn angst voor de tandarts helemaal verdwenen.
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem