De beste tandartsenpraktijk van Gorinchem!
Wat weinig parkeermogelijkheden.
Ben erg bang vanwege mijn ervaring in mijn jeugd Maar ben erg op mijn gemak gesteld.
Ik ben nieuw in deze praktijk, maar wat ik ervan zie en meegemaakt heb: prettig contact, professionele tandarts
Gewoon zoals het hoort uitstekend geholpen
Hee goed
laatste keer weer heel erg goed geholpen, kan niet beter.
Aandacht en prettig geholpen door zowel mondhygiëniste als tandarts.
ik ben zeer tevreden over Kuypers mondzorg.
Vriendelijke medewerkers, echt specialisten! Geven goed advies. Ik heb hier vertrouwen in!
Ben altijd zeer tevreden over mijn behandeling door Natascha. Zij is ontzettend aardig. De wachtruimte ziet er ook mooi uit. Mis wel iemand achter de balie.
Ik ben in de loop der jaren door alle tandarsten in de praktijk wel een keer behandeld, ben over iedereen zeer tevreden.
Goed geholpen door stefan
Mooie ruim opgezette praktijk met vriendelijke en vakkundige medewerkers
Vriendelijk en behandeling vrijwel pijnloos.
Ik kwam voor een periodieke controle. De tandarts voerde de controle nauwgezet uit. Tot slot verwijderde hij nog wat tandsteen. Alles met zorg.
Super aardig correct en kundiig
Ondanks...altijd mijn tegenzin(angstig) om naar de tandarts te gaan ..heb ik wel een heel fijne....en zorgzame.....belangstellende.. tandarts..en is er altijd ,, als ik er eenmaal ben een heel ontspannen en zelfs een gezellige sfeer......
Ik ontvang 2x per jaar een "liefdesbrief" met de datum en tijd voor de controle. Sinds ongeveer 25jaar al patiënt.
Kundig, vriendelijk, flexibel
Ik ben nogal angstig gezien mijn ervaring in het verleden met een andere tandarts. Ze stellende op mijn gemak, nemen de tijd voor me. Kan er van opgaan als het even niet gaat dat ze even rustig aan voordat ze verder gaan met de behandeling.
Klacht niet heel Serieus genomen en werd afgehandeld met oorzaak klemmen. Geen fijn gevoel van overgehouden.
Persoonlijke benadering van Stefan Egas en duidelijke communicatie over de behandelingen . Dikke prima.
Een fijne praktijk, zowel voor de tandarts als de mondhygiëniste. Kundig, klantvriendelijk.
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem