Ontspannen bezoek aan de tandarts en snel weer buiten staan zonder centje pijn.
Prima ervaring. Duidelijke en rustige behandeling.
Eerste kennismaking
Vriendelijk & duidelijk contact. Er wordt tijd voor je genomen en met je meegedacht. Weer een prettige ervaring, waarvoor dank.
Vriendelijk, netjes en goed
fijne tandarts
Altijd prettig maar ik heb voornamelijk alleen de controle bezoeken en af en toe een vulling vervangen
Zo als altijd goed
Tandartsbezoek ik niet het leukste wat een mens te doen heeft, maar mijn ervaringen met jullie praktijk maken dat ik er positief in sta.
Proffesioneel, aardig en gezellig...wat wil je meer?
Gewoon goed
Rustig, zorgvuldig accuraat, ik ben in het verleden behandeld door een tandarts die ruw te werk ging, dus ben blij met Stefan
Netjes en correct behandeld
op tijd, vriendelijk, helder, persoonlijk.
Heel prettige ontvangst en een heel ontspannen behandeling.
prime:)
Kom al jaren bij deze praktijk.
alles heel goed behalve de wachttijd bij het vinden van een afspraak
Allemaal vriendelijk behandelaars.
Goed! Aardige mensen.
Perfect uitleg geduld en hygiëne. Je gaat bijna zeggen dat een tandarts bezoek fijn is. Maar ja gewoon noodzaak want je wil toch zo lang mogelijk je eigen gebit behouden
De tandarts en de assistente zijn altijd vriendelijk en zorgzaam. Ze houdt echt rekening met jou als individu. Een fijne ervaring, elke keer weer.
Deskundige en adequate zorgverlening.
Onderzoek naar gevoelige kiezen werd op rustige manier uitgevoerd en de mogelijkheden van behandeling zijn besproken. Het advies was goed zonder daarbij te snel mogelijk overbodige ingrepen te doen.
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem