Netjes uitgelegd wat ze ging doen en netjes uitgevoerd.
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de behandeling goed is verlopen en dat alles duidelijk is uitgelegd. We doen ons best om iedere behandeling zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
altijd vriendelijk en rustig
Wat fijn om te horen dat je je gerustgesteld voelt en onze vriendelijke en rustige benadering waardeert! We doen ons best om een comfortabele ervaring voor onze patiënten te creëren. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Na meerdere ervaringen met torenhoge rekeningen en pijnlijke behandelingen nu eindelijk een goede tandarts gevonden. Goede pijnloze behandeling en reële nota. Ik ga hier nooit meer weg ;+)
Wat geweldig om te lezen dat je nu een goede ervaring hebt gehad bij ons! We zijn blij dat je de pijnloze behandeling en eerlijke kosten waardeert. We doen ons uiterste best om iedere patiënt de zorg te bieden die ze verdienen. Bedankt voor je vertrouwen en we kijken ernaar uit je te blijven helpen! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Veel uitleg over behandeling, zeer vriendelijk
Dank je wel voor je fijne feedback! We zijn blij dat je de vriendelijkheid van ons team en de duidelijke uitleg over de behandeling hebt gewaardeerd. Het is onze prioriteit om een positieve ervaring voor al onze patiënten te creëren. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Prettig ontvangen. Duidelijke uitleg over mogelijke behandeling.
Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je prettig ontvangen werd en dat de uitleg over de mogelijke behandeling duidelijk was. We doen altijd ons best om alles zo goed mogelijk uit te leggen, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Deskundige en prettige benadering en behandeling
Welkom geheten. Uitleg gegeven over wat ze aan het doen was. Vriendelijk. Het was geen probleem dat ik 5 min later was. (Ik stond bij de verkeerde locatie)
Bedankt voor je fijne feedback! We zijn blij dat je de duidelijke uitleg en de vriendelijke benadering hebt ervaren. Het is fijn om te horen dat het geen probleem was dat je wat later was. We proberen altijd flexibel te zijn en ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Tevreden
Altijd vriendelijk, zodat je erg op je gemak bent. En geeft zo mogelijk met respect de aandachtspunten aan waar je op moet letten.
Dank je wel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je de klantvriendelijkheid en de zorgvuldige aandacht voor details hebt gewaardeerd. Het is belangrijk voor ons dat je je op je gemak voelt en goed geïnformeerd wordt over de aandachtspunten voor je mondgezondheid. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Natasha is een hele fijne tandarts. Altijd vriendelijk en professioneel.
Vriendelijk, kundig, maar ook gezellig :-)
Romina stelt je op je gemak en legt deskundig uit wat ze gaat doen. Dat geeft vertrouwen. Heb je vragen, dan krijg je een passend advies. Helemaal prima dus!
Fijne rustige manier van werken en bejegening. Vriendelijke medewerkers.
Betrouwbaar, vriendelijk
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat u onze praktijk als betrouwbaar en vriendelijk ervaart. Dit is precies waar we voor staan, en het doet ons goed om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Mocht u verder nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Goed geholpen.. Fijne locatie goede uitleg.. Top!!
Dank u wel voor uw mooie woorden! We zijn blij dat u de locatie prettig vond en dat we u goed hebben kunnen helpen. Het doet ons plezier om te horen dat u tevreden bent met de uitleg en de service die we hebben geboden. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Gewoon netjes geregeld. Alles op tijd, je krijgt een agenda uitnodiging per mail (een kaartje bij de balie is ook geen probleem). Iedereen denkt met je mee, aardag en vriendelijk. Alles simpelweg op een hoog niveau.
Hartelijk dank voor deze geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent over de organisatie en de service die we bieden. Het is voor ons belangrijk om alles goed geregeld en op tijd te doen, en het is fijn dat u dit zo heeft ervaren. Uw woorden over de vriendelijkheid en het meedenken van ons team stellen we zeer op prijs. We blijven ons best doen om alles op het hoogst mogelijke niveau te houden. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Deskundig en vriendelijk
Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat u onze deskundigheid en vriendelijkheid heeft ervaren. Dit is precies waar we voor staan, en we waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit te delen. Mocht u nog vragen hebben of verder geholpen willen worden, staan we altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Je wordt gerustgesteld, krijgt kundig advies en luistert naar je als je vragen hebt
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij te horen dat u zich gerustgesteld voelde en dat u onze kundigheid en luisterend oor heeft ervaren. Het is voor ons belangrijk om niet alleen professioneel advies te geven, maar ook écht naar onze patiënten te luisteren en hen te ondersteunen. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Op mijn gemak.
Dank u wel voor uw fijne review! We zijn blij dat u zich altijd op uw gemak voelt bij ons. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Snel, vakkundig, aardig
Mondhygiënist hele aardige bekwame vrouw. Doet haar werk perfect. Maar het is geen hobby voor mij om dat te komen
Dank u wel voor uw eerlijke feedback! We begrijpen dat de bezoeken aan de mondhygiënist niet altijd het leukste zijn, maar we zijn blij te horen dat u altijd goed geholpen wordt. We stellen het zeer op prijs dat u onze mondhygiënist als vriendelijk en bekwam ervaart. Mocht u nog vragen hebben of iets anders willen bespreken, staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Altijd goed!
Zeer vriendelijk en belangstellend
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je onze service als fijn en professioneel hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Goede uitleg
Mozartstraat 3