Vlot en vriendelijk geholpen, ook op tijd. En men stuurt ook een e-mail vooraf, wel zo handig.
Ben al jaren onder behandeling, ga niet graag maar de tandarts. De service en de menselijkheid staan bij deze tandarts hoog in het vaandel .
Alhoewel ik niet graag naar de tandarts ga.. is mijn tandarts Rob Kuypers een heel prettig en rust gevend persoon.en stelt je op je gemak..ook met een kort persoonlijk gesprekje.en een kleine ingreep behandeld hij gelijk..dus. alle lof..
Uitstekend goede mondzorg
Wederom goed, deskundig en vriendelijk geholpen.
Iedereen is vriendelijk en behulpzaam
Gezien de klachten was het fijn dat ik snel geholpen kon worden . Prettige communicatie en duidelijke informatie voor na behandeling.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn dat we u snel konden helpen en dat de communicatie en uitleg duidelijk waren. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Goede controle gedaan en foto's gemaakt
Zie hieronder.
prima en alles volgens afspraken.
Er wordt secuur gekeken naar gebit en goed overlegd. Tandarts en assistentes zijn zeer vriendelijk
Na verhuizing een nieuwe tandarts moeten zoeken en bevalt goed. Was even wennen, maar nu erg blij mee. Ook top voor mijn zoontje.
Eerste kennismaking/controle gehad. Goed te woord gestaan en er wordt goed geluisterd.
Bij kuipers mond zorg zijn ze vriendelijk en sociaal ik word altijd op het gemak gesteld en ze geven goede instructies tijdens de behandeling en het wachten duurt ook niet zo lang als dat wel voor komt geven ze daar altijd aan in een mail met een herhindering voor dat de afspraak plaats vind en de tandarts en de assistente zijn ook 2 rustige personen ik geef dit teams een 10++
Weer bij de mondhygiënist geweest , Altijd een vriendelijke welkom en echt top behandeling, heb weer weinig gevoeld
Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat u zich welkom voelt en de behandeling weer prettig is verlopen. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Goede tandarts
Betreft: wachttijd Uitleg Behandeling
Goede en kundige behandling, keurige afhandeling bij de balie/receptie.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn dat u tevreden bent over zowel de behandeling als de ontvangst bij de receptie. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Fijn geholpen tussen door en ik was zo weer klaar .
Dank u wel voor uw review! Fijn dat we u tussendoor konden helpen en dat alles snel en prettig is verlopen. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Erg tevreden
Tandarts was op tijd Heel bekwaam en goed
Dank u wel voor uw fijne review! Goed om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Vervelend dat je steeds een andere mondhygiënist hebt. Dus altijd weer dezelfde vragen krijgt.
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het jammer om te horen dat uw bezoek niet helemaal naar wens is verlopen. Uw feedback helpt ons om aandacht te blijven houden voor de beleving van onze patiënten, en dat nemen we serieus. Met vriendelijke groet, Team Kuypers Mondzorg
Persoonlijk erge angst voor de tandarts maar wordt hier altijd goed en rustig geholpen.
Wat fijn om te horen dat u zich goed en rustig geholpen voelt bij ons, zeker gezien uw angst voor de tandarts. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt, en het is mooi om te lezen dat dit bij u zo wordt ervaren. Bedankt voor uw fijne woorden! Met vriendelijke groet, Team Kuypers Mondzorg
Hele fijne praktijk, waarbij ze volledig aandacht voor je hebben. Niet alleen voor je tanden, maar ook hoe je je erbij voelt om in de stoel te liggen. Van angst voor de tandarts, naar er met een gerust hart heen kunnen. Je wordt gezien en gehoord, altijd fijn geholpen en niet onbelangrijk; vakkundig! Tanden kunnen herstellen die de oude tandarts niet goed heeft behandeld. Een ontzettende fijne praktijk!
Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide beoordeling. Wat bijzonder om te lezen dat u zich bij ons zo op uw gemak voelt en met vertrouwen naar uw afspraken komt dat is precies waar we het voor doen. We vinden het belangrijk om niet alleen naar het gebit te kijken, maar ook echt aandacht te hebben voor hoe iemand zich voelt in de tandartsstoel. Uw woorden zijn een groot compliment voor het hele team, en we stellen het enorm op prijs dat u dit met ons (en anderen) deelt. Met vriendelijke groet, Team Kuypers Mondzorg
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem