Fijne goed georganiseerde praktijk
P
Rob Kuypers is een bijzonder fijne tandarts. Hij straalt een heerlijke rust uit, is altijd opgewekt en vriendelijk, en geeft je het veilige gevoel dat het "in orde komt" Het komt ook zéker in orde: ik heb meerdere behandelingen ondergaan. Top resultaat. Een zeer bekwame tandarts! Alle mensen waarmee ik te maken heb in deze praktijk, zijn vriendelijk, en ik word altijd goed geholpen.
Zeer prettig en professioneel. Het was acute zorg en met veel aandacht en zorg is daar gehoor aan gegeven. de behandeling als zeer prettig ervaren. ( in acht name dat het acute pijnklachten waren). Tot en met de nazorg die geleverd werd door een telefoontje om te vragen of alles goed ging. grote klasse.
Altijd eerst bij de Tandhygieniste en daarna naar de tandarts (alles in één afspraak) dus lekker efficient. Ook beide personen (Mondhygienist als ook de tandarts) zijn erg prettig in de omgang en zeer professioneel
Kom al sinds ik klein ben bij Rob en altijd een fijne tandarts gevonden.
Altijd goed en vriendelijk.
Prettige sfeer, rustig, men neemt de tijd. Meer dan tevreden!
Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen. De adviezen zijn haalbaar en opmaat.
Kundige en fijne tandarts
Ik wordt altijd zeer vriendelijk en correct geholpen
Ik heb tandarts vrees en dr. Kuipers weet dat goed te hanteren En zorgt dat ik op mijn gemak kan zijn.
Super vriendelijk, oplossingsgericht. Denken heel erg met je mee en zorgen dat je zo snel mogelijk geholpen kan worden.
Vriendelijk en deskundige behandeling en advies.
Heel vriendelijk en deskundig
Vriendelijk, welkom voelen, professionals. Duidelijke communicatie. Afspraken worden nagekomen. "Terug bel" mogelijkheid is heel fijn.
Rob is een ervaren tandarts die zijn vak met passie en toewijding beoefend en weet wat zijn patiënten beleven wanneer zij onder zijn behandeling zijn.
Ik had 2 afspraken achter elkaar. Eerst de mondhygiëniste, daarna de tandarts. De afspraken sloten goed aan dus weinig wachttijd. Prettige mensen die heel klantvriendelijk zijn.
De service is uitstekend. Ze luisteren naar jou behoefte.
Ben al ruim 30 jaar patiënt in deze praktijk, zelfs toen ik 25 km verder woonde en heb er nooit spijt van gehad, Zowel mijn tandarts, Rob, als mondhygiënist, Ellis zijn zeer prettige en kundige mensen om door geholpen te worden! Er wordt gedaan wat nodig is en niet teveel, zoals bij eerdere ervaringen en op een prettige wijze. Ik ga hier niet meer weg!
Medewerkers namen de tijd om naar mijn klacht te kijken en gaven advies .
goed en duidelijk
Periodieke controle, was snel klaar. Weer leuk geholpen door Stefan en assistente !
Netjes voorgelicht tijdens de behandeling en voorzichtig te werk gegaan met een mooi resultaat!
Begripvol en luisterend oor en doen keurig werk
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem