Wij als gezin zijn erg tevreden over de gehel praktijk.
Fijne tandarts. Werkt rustig, niet gehaast. Vriendelijk. Werkt op tijd.
Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. We zijn blij om te horen dat je de tandarts als zeer goed en fijn ervaart. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Fijne rustige behandeling zonder pijn. Zorgvuldig en empatische behandeling.
Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. We zijn blij om te horen dat je de behandeling als prettig, rustig en zorgvuldig hebt ervaren, zonder pijn. Een empathische benadering is belangrijk voor ons, en het is fijn dat je dat hebt opgemerkt tijdens je behandeling. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Eerlijk en helder advies. Snel afspraak kunnen maken, vriendelijke medewerkers.
Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de geboden hulp en dat je het advies als eerlijk en helder hebt ervaren. Het is ook goed om te vernemen dat je snel een afspraak kon maken en dat de medewerkers vriendelijk waren. We streven ernaar om hoogwaardige service te bieden, en het is fijn om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Goede uitleg en correcte behandeling door vriendelijke tandarts Storm en assistente.
Je word altijd vriendelijk geholpen/te woord gestaan. Kinderen worden op hun gemak gesteld en volgens mij zo ook de volwassenen die het nodig hebben. Wij gaan nooit met tegen zin naar de tandarts. Keep up the good work !!
goede service dank
Behandeling was voor mij maar ik had twee kleine kinderen mee. Dat was geen probleem. Prima ervaring
Afgelopen vrijdag voor controle geweest. Er moest wat reparatiewerk uitgevoerd worden dat ik graag op korte termijn opgelost wilde hebben. Rob en Marije hebben prima meegedacht naar de mogelijkheden en en uiteindelijk kon in maandagmiddag al terecht. Fijn!
Fijnste tandarts die er is!!
Vanaf het begin ben ik patiënt en nog steeds een tevreden patiënt.
's morgens gebeld i.v.m. afbreken tand, 's morgens geholpen
Geduldig, luistert naar patient
Er word altijd rekening gehouden met eventuele angsten,zowel bij kinderen en volwassenen. Daarnaast zeer vriendelijke en deskundige medewerkers.
Hartelijk dank voor je positieve feedback! We waarderen het dat je onze vriendelijke en deskundige medewerkers opmerkt en dat we altijd rekening houden met eventuele angsten, zowel bij kinderen als volwassenen. Het is ons doel om een comfortabele en zorgzame omgeving te bieden voor al onze patiënten. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Eerste kennismaking, Voelde gelijk al zoveel beter dan mijn andere tandartspraktijk
Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je eerste kennismaking met onze tandartspraktijk meteen goed aanvoelde en dat het verschil met je vorige tandartspraktijk merkbaar was, Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Uitstekend geholpen
Kom hier al jaren en altijd goed en netjes behandeld
Bedankt voor uw positieve waardering! We zijn blij te horen dat zowel de balie als onze tandartsen goed en vriendelijk zijn! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Controle voor mijn gebit, op tijd en aangenaam gesprek.
Ben op een prettige manier geholpen
De medewerkers zijn vakkundig en rustig. Denken met je mee en luisteren naar je.
Dank je wel voor je positieve feedback! We waarderen het dat je onze medewerkers als vakkundig en rustig ervaart. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
prima snel en vakkundig zeker ook de assistentes en andere team members!
Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij om dit te horen. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Hygiëne & prettig behandeld, top!
Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je onze hygiënische handelingen en uitleg waardeert. Met vriendelijke groet, Carmen
Rob Kuypers . Mijn tandarts al vanaf het begin . Eindeloos vertrouwen in hem
Hartelijk dank voor je mooie woorden en het vertrouwen dat je al vanaf het begin in ons stelt. We waarderen het enorm dat je onze service als altijd perfect ervaart. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem