prima, vakkundige behandeling en rekening houdend met de klant
Ondanks mijn angst wist Stefan mij gerust te stellen, door alles vooraf goed uit te leggen en ook tijdens de behandeling tips te geven over ademhaling etc.
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de zorg die u heeft ontvangen! Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat patiënten zich op hun gemak voelen, vooral als er angst in het spel is. We zijn blij dat tandarts Stefan u goed heeft kunnen geruststellen door alles vooraf duidelijk uit te leggen en tijdens de behandeling handige tips te geven, zoals over ademhaling. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Leuk gezinsuitje
Ik word vriendelijk geholpen en er werd goed uitgelegd
Adequaat en goed geholpen door invaller Romina Storm
Bedankt voor uw feedback, we waarderen het dat u de tijd neemt om uw ervaring te delen. Het is fijn om te horen dat u adequaat en goed geholpen bent door Tandarts Romina Storm. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Vriendelijk personeel en zeer goede verzorging en behandeling van het gebit.
Prima ervaring,heb bijna niet hoeven wachten
Tiendelige professioneel personeel. Op tijd.
Al jaren klant. Nooit geen problemen. Duidelijke communicatie, behandeling en/of advies.
Mijn gebit is door onderliggende ziektes in een niet optimale staat. Ik ben blij als ik dan niet nog eens terug hoef te komen, maar dat alles direct in een keer verholpen kan worden.
Dank u wel voor het delen van uw ervaring. We begrijpen dat tandheelkundige zorg in het geval van onderliggende ziektes extra aandacht vraagt. Het verheugt ons te horen dat u adequaat en zeer vriendelijk geholpen bent, en dat uw gebit in één keer kon worden verholpen. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
ik werd goed geholpen bij de tandarts
Super fijn ontvangen
Fijne persoonlijke aandacht / zorg voor je mond zonder het gevoel te hebben een 'nummer' te zijn.
Wat geweldig om te horen dat u fijne persoonlijke aandacht en zorg heeft ervaren zonder het gevoel te hebben een 'nummer' te zijn. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Professioneel, kundig, accuraat, en dat over lengten van jaren.
Zeer kundig
Zie bovenstaande
Alles verloopt er altijd keurig op schema, alle medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en ik word er al jaren naar alle tevredenheid geadviseerd en geholpen.
Bedankt voor uw positieve feedback. Het verheugt ons te horen dat uw ervaring bij Kuypers Mondzorg altijd keurig op schema verloopt. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Er wordt tijd voor je genomen om je gerust te stellen en duidelijk van te voren besproken wat er gedaan wordt
Goed uit gelegen met de volgende behandeling
Prettiest, proffesioneel en kundig
Ik heb een controle gehad en er zijn foto's gemaakt. De ontvangst is prima en de tandarts is deskundig en vriendelijk.
Altijd uitstekend!!
Goed advies gekregen en snel geholpen
Nemen goed de tijd Stellen je gerust Lief en begripvol
Vriendelijk ennetjes