Ik ben heel tevreden met de behandelingen, kan snel terecht als er iets mis. Heel vriendelijk en meedenkend
Dank je wel voor je positieve feedback! Het doet ons goed om te horen dat je een goede en fijne ervaring hebt gehad. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Is heel goed vriendelijk
nvt
Fijne ervaring, mee denkend, innovatief, zorgvuldig
Dank je wel voor je vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad bij ons in de praktijk. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Als nieuwe patiënt in deze praktijk kunnen komen waar ik erg blij mee ben. Had snel een afspraak. Ik ben zeer vriendelijk en adequaat geholpen!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je ervaring als nieuwe patiënt in onze praktijk! We streven ernaar om een soepele en vriendelijke service te bieden, en het doet ons goed te horen dat je snel een afspraak kon maken en dat je adequaat geholpen bent. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Zie boven
Zoals altijd weer prima geholpen. Goede sfeer, aardig personeel, schone goed onderhouden ruimtes. Niets te klagen! Kan niet beter! Het was een controle waar geen behandeling uit voort vloeide en geen behandeling, dus de vragenlijst is niet geheel van toepassing.
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u zich altijd goed ontvangen en geholpen voelt bij ons. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Ben al meer dan 25 jaar bij mijn tandarts het is altijd ontspannen en goed
Wat fijn om te horen dat je al meer dan 25 jaar bij ons bent en dat je ervaring altijd ontspannen en goed is geweest! We zijn dankbaar voor je trouwe steun en vertrouwen. We kijken ernaar uit om je nog vele jaren van dienst te zijn en je glimlach te behouden! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Goede service en betrokken.
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en uw positieve feedback! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
fijne tandarts
Samen met mijn dochter op controle geweest. Ze voelde zich erg op haar gemak, de tandarts kon zelfs met het spiegeltje in haar mond kijken. Ook mocht ze de draken tanden poetsen, wat een feest. Nog even helpen foto’s maken en na afloop een klein cadeautje. Hele goede ervaringen gehad.
Wat geweldig om te horen dat zowel jij als je dochter een goede ervaring hadden tijdens jullie controlebezoek! Het doet ons plezier te weten dat je dochter zich op haar gemak voelde en zelfs genoot van het poetsen van de 'draken tanden'. We streven ernaar om de tandartservaring zo plezierig mogelijk te maken, vooral voor jonge patiënten, en het is fijn om te horen dat we daarin geslaagd zijn. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaringen te delen. We hopen jullie beiden weer te mogen verwelkomen bij een volgend bezoek! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Professioneel, vakkundig, vriendelijk.
Ik wordt altijd uitstekend geholpen door een deskundige - en empathische tandarts in een goed uitgeruste - en onderhouden praktijk. Men wordt er vriendelijk geholpen en afspraken worden keurig geregeld en bijgehouden.
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je altijd uitstekend geholpen wordt door onze deskundige en empathische tandarts. We streven ernaar om een goed uitgeruste en vriendelijke praktijk te bieden, waarin afspraken efficiënt worden geregeld en bijgehouden. We waarderen je vertrouwen en kijken ernaar uit je bij je volgende bezoek weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Ik kom al meer dan 40 jaar in deze praktijk.Ben zeer tevreden. Altijd goede uitleg van wat ze gaan doen,deskundige behandeling en zeer vriendelijk personeel. Ook maken ze tijd voor een praatje.
Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn echt blij dat je al meer dan 40 jaar tevreden bent met Kuypers Mondzorg. We doen ons best om duidelijk uit te leggen wat we gaan doen, je deskundig te behandelen en een vriendelijke sfeer te creëren waarin we zelfs tijd hebben voor een gezellig praatje. Bedankt voor je vertrouwen en we kijken ernaar uit om je nog vele jaren van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Er is oog voor de patiënt, ook even een praatje hoe het gaat. En gewoon goede mondzorg. Topwerk!
Wat geweldig om te horen dat je onze persoonlijke aanpak waardeert! We vinden het belangrijk om niet alleen goede mondzorg te bieden, maar ook om aandacht te hebben voor onze patiënten en te informeren naar hoe het met ze gaat. Bedankt voor je positieve feedback en het vertrouwen in ons werk! Met vriendelijke groet, Carmen
Op tijd aan de beurt, vriendelijke assistente. Fijne tandarts.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Punctualiteit en vriendelijkheid zijn voor ons belangrijk, net als het bieden van een fijne ervaring bij de tandarts. Bedankt voor je vriendelijke woorden! Met vriendelijke groet, Carmen
Zeer goede bejegening en een kwalitatief zorg!
Zeer goed. Enkel extra kosten worden niet besproken.
Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. We zijn blij dat je tevreden bent met de kundige zorg, de duidelijke uitleg en de vriendelijkheid van ons team. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor je feedback, dit helpt ons om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
ben heel tevreden.
De behandeling werd met zorg en bekwaamheid uitgevoerd en ik ging met een schoon en goed gevoel over mijn gebit weg.
Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad bij ons! Bedankt voor je positieve feedback en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Geduldig en zeer vriendelijke praktijk met zeer kundige tandartsen ..fijne praktijk voor jonge kinderen ook aan te raden
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je onze praktijk als geduldig, vriendelijk en deskundig ervaart. Het is geweldig om te weten dat onze tandartsen aan je verwachtingen voldoen. Ook waarderen we het dat je onze praktijk aanbeveeltBedankt voor het delen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Ik vind dat tandarts Stefan Egas een goede tandarts. Niets om op aan te merken.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met tandarts Stefan Egas! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Al jarenlang worden wij goed begeleid door tandarts Rob en nu ook door orthodontist Natascha en mondhygiëniste Sandra. Er is altijd goed overleg en onderlinge afstemming. De begeleiding is persoonlijk en heel vriendelijk.
Bedankt voor je fantastische review! We zijn verheugd te horen dat je al jarenlang een uitstekende behandeling krijgt en tevreden bent met het team van tandarts Rob, orthodontist Natascha en mondhygiëniste Sandra. Het is fijn om te weten dat er altijd goed overleg en afstemming is, en dat je de begeleiding als persoonlijk en vriendelijk ervaart. We zullen ervoor zorgen dat je vriendelijke woorden aan het hele team worden doorgegeven. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem