Uitstekend!!! Volledige uitleg gekregen. Hij is een echte vakman,je merkt aan alles dat hij met passie zijn werk doet.bravo!!!!!!
Wat fantastisch om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad bij Kuypers Mondzorg! We zijn blij dat u onze medewerkers als geweldig heeft ervaren en dat u een uitstekende service heeft gekregen. Het doet ons goed om te horen dat u een volledige uitleg heeft ontvangen en dat u de passie en vakmanschap van onze tandarts heeft opgemerkt. We streven er altijd naar om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden, en uw feedback is daarbij enorm waardevol voor ons. Bedankt voor uw vriendelijke woorden! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Snel, bekwaam en juiste informatie aangaande de behandeling en het vervolg
Ik kon snel terecht, iedereen was aardig en er werd heldere uitleg gegeven bij alles dat gedaan werd. Ik kon vragen stellen en de tandarts dacht met me mee en gaf goede adviezen. Waar ik minder tevreden over ben is het feit dat je voor tandsteen nu ook altijd naar de mondhygiëniste moet in plaats van dat alles in 1 afspraak kan. Dit kost meer tijd maar ook meer geld.
Prettig, vriendelijk, gezellig.
Deskundige adviezen gekregen. Wat echt moet en wat kan (niet). Alle opties uitvoerig aangegeven en uitgelegd. Ook visueel gemaakt met voorbeelden en de overzichtsfoto. Tijd gekregen om erover na te denken. Vraagt ook wat ik zelf (nog) wil. Heel tevreden dus.
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw ervaring bij Kuypers Mondzorg! Uw wensen en behoeften zijn voor ons ook van groot belang, en we zijn blij dat we de tijd hebben gekregen om hierover te praten en uw eigen voorkeuren te bespreken. Bedankt voor uw vertrouwen in ons! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Vertouwd en jarenlange ervaring.,
Prettig en de juiste persoonlijke aandacht!
In een gastvrije omgeving op kundige wijze geholpen te worden, wie wil dit niet? Mijn ervaring met Kuypers Mondzorg is dan ook erg positief.
Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Kuypers Mondzorg! Bedankt voor je mooie woorden! Vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Het is nooit leuk om naar de mondhygiënist te gaan omdat het vaak vervelend is als ze in je mond bezig zijn. Maar door een leuke meid als Kim ga ik nooit met tegenzin. Groet Lion
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat Kim heeft bijgedragen aan een aangename ervaring tijdens uw bezoek. Als u weer een afspraak heeft, staan we klaar om u met dezelfde zorg te ontvangen. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Niets op aan te merken.
Dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u onze service als vakkundig heeft ervaren. Als u in de toekomst weer hulp nodig heeft, staan we voor u klaar. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Jarenlange ervaring met Kuypers mondzorg, betrokken bij de patient en geeft vertrouwen bij iedere behandeling
Dank u wel voor uw mooie woorden! We zijn vereerd dat u al jarenlang vertrouwt op onze mondzorgpraktijk. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Bij binnenkomst heb ik totaal niet lang hoeven wachten. Vriendelijk ontvangst, heeft mijn tanden goed bekeken, kon me uitleg geven over een verkleuring en heeft ook mijn tandsteen verwijderd. Erg tevreden!
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat uw ervaring bij ons als snel en efficiënt is ervaren. Ons team streeft er altijd naar om een vriendelijk en gastvrij ontvangst te bieden, en we zijn blij dat u tevreden was met onze service. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
behandeling was prima
Prima behandelaar - zowel op gebied van mondhygiëne als tandheelkunde. Altijd duidelijke uitleg vooraf en tijdens behandeling.
Bedankt voor de positieve review! We waarderen het enorm. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
We komen al jaren bij tandarts Kuypers en naar volle tevredenheid. Hij legt altijd uit wat hij gaat doen, is vriendelijk, net als de rest van het team.
Bedankt voor uw positieve feedback! We stellen het op prijs dat u al jaren tevreden bent over onze dienstverlening. We zullen ons best blijven doen om u en al onze patiënten goed te blijven helpen. Tot ziens bij uw volgende afspraak! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
De tandarts was heel beleefd en rustig en heeft ook goed geluisterd naar wat ik eng vind en probeerde daar goed on heen te werken zodat ik er zo min mogelijk laat van had
Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en dat onze tandarts je goed heeft geholpen. Jouw comfort staat bij ons altijd voorop. We kijken ernaar uit om je bij je volgende bezoek weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Vriendelijk personeel
Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Zoals in overige vragen al gemeld was de behandeling heel goed: deskundig en zorgvuldig.
Fijne en kundige medewerkers. Zowel tandartsen,assistenten, mondhygiëniste en baliemedewerksters allemaal even vriendelijk
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met onze service en ons team. We streven er altijd naar om vriendelijk en professioneel te zijn in al onze interacties. Als je in de toekomst weer bij ons langskomt, staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Gewoon prima en deskundige tandarts.
Zie de beoordeling.
Bedankt voor je vriendelijke woorden! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Prima………
Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn verheugd te horen dat je de sfeer bij ons prettig vond, dat je de aandacht waardeert en tevreden bent met de kundige behandeling die je hebt ontvangen. Als er in de toekomst iets is waarbij we je kunnen helpen, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Makkelijk en snel een afspraak maken
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem