Heel vriendelijk ontvangen en met expertise behandeld bij de receptie medewerkster, mondhygiëniste en tandarts. Ik kom graag terug!
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij te horen dat u zo vriendelijk bent ontvangen en met expertise bent behandeld door ons hele team. Het is geweldig dat u zich bij ons op uw gemak voelt. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen bij uw volgende bezoek! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Met z’n 5en (2 volwassenen en 3 kinderen) voor controle bij Romina geweest, super lieve tandarts, ook voor de kinderen. Ze is erg geïnteresseerd, denkt goed mee en geeft goede adviezen. Heel blij met haar als onze tandarts!
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn zo blij te horen dat u en uw gezin zo tevreden zijn met tandarts Romina. Het is geweldig dat ze zowel voor volwassenen als voor kinderen een prettige en zorgzame ervaring kan bieden. We zullen uw complimenten zeker met haar delen! We kijken ernaar uit u en uw gezin in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Erg fijn hoe je hier professioneel behandeld wordt, waarbij de communicatie heel positief en persoonlijk is. Ook nog eens goed met kinderen. Eerst zagen wij erg tegen tandarts bezoeken op, maar sinds we hier zijn, gaan we zonder moeite.
Hartelijk dank voor uw mooie feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zich zo goed geholpen voelt en dat de communicatie zowel professioneel als persoonlijk is. Het is fijn om te weten dat de tandartsbezoeken voor zowel u als uw kinderen nu zonder moeite verlopen. We doen ons best om een positieve ervaring te bieden en waarderen het dat u dit met ons deelt! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
uitstekende behandeling
Goede tandarts iedereen is vriendelijk
Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze zorg en de vriendelijkheid van ons team. Uw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Heel klantgericht
Bedankt voor uw positieve beoordeling! We streven er altijd naar om onze patiënten de best mogelijke zorg en service te bieden. Het doet ons goed te horen dat u onze klantgerichtheid waardeert. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Altijd tevreden over tandarts Kuypers, wel onnodig om zo vaak foto's te laten maken en de mondhygiëniste Yvonne neemt te veel tijd in beslag, zodat er dure rekeningen binnen komen.
Dank u wel voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de zorg van tandarts Kuypers. Graag willen we een toelichting geven op uw feedback betreffende de röntgenfoto's en de tijd die de mondhygiëniste aan de behandeling besteedt. Tijdens een controle en/of behandeling is het niet altijd mogelijk, om alles met het blote oog goed te kunnen beoordelen. Voorafgaand aan het maken van röntgenfoto's wordt de afweging gemaakt of de foto's noodzakelijk zijn om tot een goede beoordeling te kunnen komen. Patiënten hebben hierin altijd zeggenschap. De tarieven van behandelingen uitgevoerd door de mondhygiëniste zijn door de NZA vastgesteld. Deze tarieven zijn gebaseerd op de uit te voeren behandeling ongeacht de duur van de behandeling. Indien u vragen heeft met betrekking tot behandelingen staan onze behandelaren klaar om deze voor u te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
duidelijk en professioneel
Hij is kundig en neemt ook de tijd om kinderen op hun gemak te stellen.
Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de zorg die uw kinderen ontvangen bij ons. Het is voor ons belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen tijdens hun bezoek, en het doet ons goed te weten dat dit gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Mijn kinderen staan te springen om naar de tandarts te gaan. Ze vinden het gewoon leuk en dat is heel belangrijk! Ook wordt alles duidelijk uitgelegd wat er gedaan wordt.
Wat een geweldige feedback, dank u wel! We zijn ontzettend blij om te horen dat uw kinderen zich zo op hun gemak voelen en zelfs enthousiast zijn om naar de tandarts te gaan. Het is voor ons heel belangrijk om alles duidelijk uit te leggen, zodat zowel ouders als kinderen zich vertrouwd voelen. Bedankt dat u dit met ons deelt! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Goede ervaringen
Bedankt voor uw positieve reactie! We zijn blij te horen dat u goede ervaringen hebt bij ons. We streven er altijd naar om onze zorg op het hoogste niveau te houden en hopen u in de toekomst net zo goed van dienst te kunnen blijven. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Snel en vakkundig, voor zover ik dat kan beoordelen natuurlijk, geholpen. Behandelplan volgt.
Dank u wel voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u snel en vakkundig geholpen bent. We zorgen ervoor dat u goed wordt geïnformeerd over het behandelplan, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Mocht u nog vragen hebben, staan we natuurlijk altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Snel geholpen
gewoon goed en terzake kundig.
Dank u wel voor uw feedback! We waarderen het dat u de zorg als kundig en ter zake doend ervaart. We doen ons best om altijd professioneel en efficiënt te werk te gaan, zodat u de beste zorg ontvangt. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Zoals altijd zeer tevreden
Romina en haar assistent gaven mij het gevoel of ik bij vrienden op visite kwam, ik vond het gezellig.
Wat fijn om te horen dat u zich zo op uw gemak voelde! Het is voor ons belangrijk dat onze patiënten zich welkom en ontspannen voelen, en het doet ons goed te weten dat u het als gezellig hebt ervaren. Romina en haar assistent zullen blij zijn met deze complimenten. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Prima uitleg, vriendelijk en ontspannen.
Ik ga zonder stress naar deze tandarts.
Hele fijne vriendelijke tandarts,en kundig
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u de rust en kundigheid van onze tandarts waardeert, evenals de oplossingen die geboden worden. Het is voor ons belangrijk om altijd zorg op maat te leveren, en we stellen het zeer op prijs dat u dit met ons deelt. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Super goed behandeld vriendelijk goede tandarts
Wat een prachtige beoordeling, hartelijk dank! We zijn blij dat u zich uitstekend behandeld heeft gevoeld en dat u onze vriendelijkheid en zorg waardeert. Uw tevredenheid is voor ons het belangrijkste! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Idem
al 35 jaar een zeer tevreden klant van tandarts kuypers.
Wat geweldig om te horen dat u al 35 jaar een tevreden klant bent bij tandarts Kuypers! We stellen uw loyaliteit enorm op prijs en doen er alles aan om u ook de komende jaren de beste zorg te bieden. Bedankt voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Ik kom al jaren in deze praktijk en ben er zeer tevreden over
Dank u wel voor uw fijne feedback! Het doet ons goed te horen dat u al jarenlang tevreden bent met onze praktijk. We blijven ons best doen om u de beste zorg te bieden en hopen u nog veel jaren van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Was bij Yvonne,altijd vriendelijk en proffesioneel.
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem