Heb liever mijn eigen tandarts
Dank u wel voor uw feedback. We begrijpen dat het prettig is om door uw eigen tandarts geholpen te worden en streven ernaar om zoveel mogelijk continuïteit in de behandelingen te bieden. Mocht u uw ervaring verder willen toelichten, dan horen wij dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Kundig, prettig en altijd persoonlijk betrokken
Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Toppy
Deskundige behandeling en advies
Ik werd met mijn twee dochters (3 en 1 jaar) heel fijn geholpen. Eén van de medewerkers lette op de kinderen toen er bij mij foto's gemaakt moesten worden.
Vriendelijke en vakbekwaam.
Natasha houd rekening met de persoon en is een hele fijne tandarts. Deze keer door overmacht 15 minuten moeten wachten. Kan gebeuren, maar toch zou het fijn zijn als je even wordt ingelicht. Ik snap dat dit niet altijd kan, maar de praktijk verwacht van mij ook dat ik aangeef als ik vertraagd ben.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden over Natascha en onze werkwijze. Fijn om te horen dat u zich prettig en persoonlijk geholpen voelt. Daarnaast dank voor uw feedback over de wachttijd. We begrijpen dat het vervelend kan zijn om te moeten wachten en doen ons best om patiënten zo goed mogelijk te informeren wanneer er vertraging is. Uw opmerking nemen we zeker mee. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Deskundige tandarts en mondhygiëniste. Prettige werkomgeving
Geduldig, er is tijd en persoonlijke aandacht.
Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring. Vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Romina is prettig in de omgang en een heel vakkundige tandarts.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn om te horen dat u de behandeling als ontspannend heeft ervaren en dat u Romina als prettig in de omgang en vakkundig heeft ervaren. Wij geven uw compliment graag aan haar door. Vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Een goede combinatie van kennis, duidelijkheid, netheid, vriendelijk en betrouwbaar
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u onze deskundigheid, duidelijkheid en werkwijze als netjes heeft ervaren. Ook uw woorden over onze vriendelijkheid en betrouwbaarheid waarderen wij zeer. Bedankt voor het vertrouwen in onze praktijk. Vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
plaatje van mevrouw was gebroken. Snel en zorgvuldig gemaakt
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u snel en zorgvuldig bent geholpen nadat het plaatje was gebroken. We doen ons best om problemen zo snel mogelijk en vakkundig op te lossen, dus het is prettig dat u dit zo heeft ervaren. Vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u altijd goed en vriendelijk wordt geholpen en dat u zo tevreden bent. Vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Een fijne tandarts om te komen. Rob Kuypers is altijd erg vriendelijk en kundig. Het persoonlijke contact is erg fijn
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u onze medewerkers als aardig ervaart en tevreden bent over de service. Ook waarderen wij uw complimenten voor Rob Kuypers en het persoonlijke contact. Fijn dat u zich prettig voelt in onze praktijk. Vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Heel goed en heel vriendelijk
Afspraak was op de gepkande tijd. De praktijk ziet er altijd brandschoon uit. De tandarts en overig personeel zijn altijd aardig. Ik kan geen verbeterpunten opnoemen.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review. Wat fijn om te horen dat u uw afspraken op de geplande tijd ervaart en onze praktijk als schoon en prettig beleeft. Ook waarderen wij uw complimenten over de vriendelijkheid van ons team. Geweldig om te lezen dat u geen verbeterpunten heeft, dat is een mooi compliment voor ons allemaal. Vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Superfijne en vriendelijke tandarts waarbij ik me altijd op m’n gemak voel. Oprechte persoonlijke aandacht. Altijd goede uitleg over behandeling(en). Ook op financieel vlak. Kunnen andere tandartsen nog heel veel van leren.
Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. Wat fijn om te horen dat u zich altijd op uw gemak voelt in onze praktijk en dat u de persoonlijke aandacht en uitleg als prettig ervaart, ook op financieel vlak. Uw compliment dat andere tandartsen nog veel van ons kunnen leren waarderen wij enorm, dat is een prachtig compliment voor ons hele team. Vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
xxxxxxxxxxx
Mehrshad is een fijne tandarts. Hij is vriendelijk, iemand waarbij je je op je gemak voelt.
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u Mehrshad als een vriendelijke en gemoedelijke tandarts ervaart en dat u zich bij hem op uw gemak voelt. Wij geven uw compliment graag aan hem door. Vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
X
altijd een vriendelijke lach en rustig
Zeer rustige en goed communicerende tandarts
Mn ervaring is altijd goed, kundig geinteresseerd..Denkend in oplossingen om nog beter voor mijn gebit te zorgen. Het gebit is al bijna 65 jaar oud en wil zo lang mogelijk met dit gebit door het leven
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat uw ervaringen bij ons altijd goed zijn en dat u onze betrokkenheid en het meedenken in oplossingen waardeert. Respect dat u al bijna 65 jaar zo goed voor uw gebit zorgt , wij helpen u graag om dit nog zo lang mogelijk gezond te houden. Vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Cliënt vriendelijke
Sociale en complete service
Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat u onze benadering als netjes en klantgericht ervaart en onze service als sociaal en compleet waardeert. Dat is precies waar wij ons iedere dag voor inzetten. Vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg.
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem