Vriendelijk en goed geholpen vrijwel pijnloos
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Het digitaal plannen van een afspraak werkt prima. Ook de reminders. Het uiteindelijk behandelen verloopt goed. Alle handelingen worden uitgelegd en mogelijke pijnmomenten aangekondigd.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u onze klantvriendelijke service en deskundige controles waardeert. Fijn om te horen dat het digitaal plannen van afspraken en de reminders goed werken. We zijn blij te horen dat de behandeling naar tevredenheid is verlopen. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Fijne rustige tandarts voor de kinderen.
Fijne praktijk! Er wordt aandachtig geluisterd naar klachten en professioneel behandeld. Zeer tevreden!
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u onze kundige en vriendelijke service waardeert. Het is fijn om te horen dat er aandachtig naar uw klachten is geluisterd en dat de behandeling professioneel verliep. Zeer tevreden klanten zoals u maken ons werk de moeite waard! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Romina Storm is een prima tandarts. Vriendelijk en toch vasthoudend.
Nvt
goed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tandarst gebruik van dam zodat er geen water in de keel kon komen is een prima oplossing
Mvr. Romina werkt altijd snel en goed! Zonder extra costen of extra pijn!
Mijn ervaring beschrijven Jecword op je gemak gesteld en ze zijn ontzettend rustig en vriendelijk naar je ....tijdens de behandeling wordt alle handelingen uit gelegd zo weet je wat ze gaan doen bij je en als je maar iets voelt wat niet goed is moet je dat aangeven ..
Al jaren mijn vaste tandarts. Prima!
Rob Kuypers een goede fijne tandarts
In het verleden best wel wat angstig bij tandarts. Bij deze praktijk helemaal niet. Ook goed georganiseerd bereft maken afspraak en later herinnering. Sympathieke mensen.
Betrokken en vakkundig
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring! We zijn blij te horen dat u zich op uw gemak voelde en onze rustige en vriendelijke benadering waardeerde. Het is goed om te weten dat de uitleg tijdens de behandeling duidelijk was en dat u zich vrij voelde om aan te geven als er iets niet goed voelde. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Ik ben al patient bij Kuypers mondzorg vanaf 1995, en ik ben heel erg tevreden, ook nu bij tandarts Stefan Egas.
Hartelijk dank voor uw jarenlange vertrouwen en positieve feedback! We zijn blij te horen dat u al sinds 1995 zeer tevreden bent met onze zorg, ook nu bij tandarts Stefan Egas. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Fijne tandarts die werkt met de precisie van een Zwitsers horlogemaker. Vriendelijke assistentes. Kortom naar de tandarts gaan is niet vervelend meer!
Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat u onze prettige en efficiënte afhandeling waardeert. Het is fijn om te weten dat onze tandarts en vriendelijke assistentes uw bezoeken aangenaam maken. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Tandarts die zijn vak verstaat
Stefan Egas is een vriendelijke en kundige tandarts. Hij neemt de tijd voor je. Ook de assistentes en baliemedewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Als je dan toch naar de tandarts moet, dan het liefste bij Kuypers Mondzorg.
Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We zijn blij te horen dat u Stefan Egas als een vriendelijke en kundige tandarts ervaart die de tijd voor u neemt. Het is fijn dat u ook onze assistentes en baliemedewerkers vriendelijk en behulpzaam vindt. We waarderen uw vertrouwen in Kuypers Mondzorg. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Fijne tandarts, geeft tips en is duidelijk.
Deskundig
Gewoon een dikke tien voor het hele team!
Comfortabel, professioneel, betrokken en fijne behandelaren.
Fijn contact en goede adviezen. Goede en prettige onderlinge samenwerking en sociaal!
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem