Weer vriendelijk en aardig geholpen door Rob ben soms best zenuwachtig maar wat een rust heerst er en een fijne hulp, gewoon top!
Bedankt voor je lieve woorden! We zijn blij om te horen dat je je op je gemak voelt bij Rob en dat de rust in onze praktijk je helpt. Het is ons doel om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen, vooral als er wat zenuwen zijn. We waarderen je feedback enorm en kijken ernaar uit om je de volgende keer weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Zeer vriendelijk en met zorg behandeld
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je de vriendelijkheid en zorg tijdens je behandeling hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Flexibel, deskundig, meedenkend, adviserend. Top!
Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat je onze flexibiliteit, deskundigheid en advies op prijs stelt. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Voelde mij welkom als klant, al was de receptioniste bij de tweede afspraak wat kort. De Tandarts nam voor de behandeling alle tijd. Hij zal het zeker zorgvuldig gedaan hebben maar nu moet ik een keer extra terug omdat hij geen tijd had om de behandeling af te maken
Dank voor je feedback! Fijn dat je je welkom voelde en dat de tandarts de tijd nam voor de behandeling. We begrijpen dat het jammer is dat je nog een keer extra terug moet komen, en we zorgen er de volgende keer voor dat we aan de balie wat langer en gezelliger praten 😉. Tot snel! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Fijne benadering, professionele behandeling en aandacht voor de patiënt.
Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je onze aanpak en aandacht zo waardeert. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Deskundig en zoals altijd uitstekend.
Altijd correct, professioneel gedrag en er word goed geluisterd.
Bedankt voor je reactie! Super om te horen dat je onze professionaliteit en luisterend oor waardeert. We staan altijd voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Mijn ervaring is goed
Fijn
altijd goede ervaringen met deze tandarts
De 'APK' van m'n gebit wordt altijd prima uitgevoerd!
Ik kreeg de informatie die ik nodig heb met uitleg van de redenen waarom iets gedaan moest worden. De behandeling (controle/tandsteen) verliep snel.
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de duidelijke uitleg en de snelle behandeling. We zien je graag weer bij je volgende afspraak! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Begonnen bij de mondhygiëniste werd mijn gebit daar vakkundig gereinigd en onderzocht. Wij voerden een gezellig gesprek, maar zij bleef geconcentreerd en professioneel. Daarna ging ik door naar de tandarts waar ik snel behandeld werd. Ook dit was heel vriendelijk en vakkundig. Ik had een aantal vragen voor de tandarts die hij heel duidelijk en compleet beantwoordde. Waar ik zorgen had, nam hij die volledig weg.
Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat zowel de mondhygiëniste als de tandarts je zo goed hebben geholpen en dat je je op je gemak voelde tijdens de behandelingen. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Vriendelijke en fijne behandeling.
Goede en vakkundige behandeling, zeer tevreden!
Hele deskundige behandeling ondergaan. Vooral het meedenken met mijn wensen en het resultaat van de behandeling was zeer goed. Ook het persoonlijke, vriendelijke contact is erg goed.
Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je de deskundigheid en het meedenken met jouw wensen hebt gewaardeerd, en dat je tevreden bent met het resultaat. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen helpen! met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Vriendelijke ontvangst. Deskundige tandarts. Heeft altijd tijd voor bespreking en uitleg van de behandeling.
Hartelijk dank voor je mooie woorden! We zijn blij om te horen dat je de vriendelijkheid van ons team en de deskundigheid van de tandarts waardeert.We zien je graag weer bij je volgende bezoek! Met vriendelijke groet, Kuypers mondzorg
Gespecialiseerd en goed
Fijne praktijk met fijne tandarts Stefan.
Vrolijke, kundige man en assistent.
Al zoveel jaren vertrouw ik blindelings op het vakmanschap van Rob Kuypers
Hartelijk dank voor je vertrouwen en trouwe bezoek over de jaren heen! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de vakkundige zorg van Rob Kuypers. We doen er alles aan om dit vertrouwen te blijven waarmaken. We kijken ernaar uit je nog vele jaren van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Zou deze tandarts bij iedereen aan raden.
Hartelijk dank voor je aanbeveling en positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de zorg die je ontvangt. We zijn er trots op dat je ons zou aanraden, en we blijven ons inzetten voor dezelfde hoge kwaliteit van zorg bij elk bezoek. Tot ziens bij je volgende afspraak! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Mooi op tijd aan de beurt, alle medewerkers even vriendelijk Alledrie zijn we weer goed nagekeken en er straalt zoveel rust uit van de tandarts!
Bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat je de rust en vriendelijkheid van ons team hebt ervaren, en dat jullie alle drie goed zijn nagekeken. We doen ons best om iedereen op tijd en met aandacht te helpen. We kijken ernaar uit jullie de volgende keer weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem