Aardig en heel vakkundig. Het enige is: de ene keer krijgen we een mail als herinnering voor de halfjaarlijkse controle, dan weer niet. Zou voor ons wel prettig zijn om dit halfjaarlijks een mail te sturen, Je hebt er niet altijd erg in, dan zijn er al weer 7 maanden voorbij, om daarna een afspraak in te plannen, ben je gauw 8 maanden verder. Zoals gezegd, dit is echt het enige, We hadden de keus om naar het nieuwe zorgcentrum over te gaan met de tandarts, maar dit hebben we niet gedaan, We blijven bij deze tandarts. We vinden het echt een fijne tandarts.
Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de behandeling en de vakkennis van ons team. We begrijpen je punt over de e-mailherinneringen en zullen dit zeker in overweging nemen om het nog beter te maken. We zijn blij dat je bij ons blijft :) Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Kom al mijn hele leven bij tandarts Kuypers, hele prettige tandarts!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met tandarts Kuypers! Het is altijd prettig om bij een vertrouwde tandarts te komen! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Mijn tandarts Rob Kuypers is altijd heel professioneel wat betreft de behandelingen en in omgang erg persoonlijk enndat wel op een zeer prettige manier. Het gaan naar deze tandarts is dan ook niet echt een negatief of angstig ding door de manier van omgang en behandelen.
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met tandarts Rob Kuypers! We kijken ernaar uit je de volgende keer weer te zien! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Geen haastwerk en aandacht voor mij als klant
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de tandzorg! Het is belangrijk dat je je als klant gehoord en gezien voelt. We kijken ernaar uit je de volgende keer weer te zien! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Zeer prettig
Idem.
Vriendelijke controle van mijn gebit.
Een zeer kundige tandarts en heel vriendelijk praktijd. Alles keurig op tijd en met goede uitleg wat ze gaan doen.
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u de vakkundigheid en vriendelijkheid van de tandarts waardeert. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Een goede uitleg, geen gehaast en voldoende aandacht
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u altijd goede uitleg krijgt en dat er voldoende tijd voor u wordt genomen. Dat is belangrijk voor een prettig bezoek! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Rustig, zeer kundig.
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u de rust en kundigheid van de tandarts waardeert. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Het is een fijne, kundige tandarts
Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze tandarts. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Vanaf binnenkomst en behandeling: betrokken, duidelijk, vriendelijk, rustig en vakkundig. Kortom fijne praktijk!
Wat een fijne review! Bedankt voor uw positieve woorden. We zijn blij dat u onze betrokkenheid en professionaliteit waardeert. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Duidelijke uitleg wat mogelijk was en wat er te gebeuren gaat. Hulpvaardig bij alles wat er gebeurde, nam angsten weg die er toch wel waren. Niets was teveel bij de begeleiding vanuit de stoel tot aan de wachtkamer. Super!!!
Dank u voor uw positieve woorden! Het doet ons goed te horen dat u zo geweldig geholpen bent en dat onze duidelijke uitleg en begeleiding uw angsten hebben weggenomen. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Ondanks dat ik er altijd tegenop zie weet ik dat ik de tandarts kan vertrouwen.
Afspraak goed op tijd. Vriendelijk personeel. Kundig advies.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Heel erg bedankt!
Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We zijn blij om te horen dat Romina en het team u zo goed hebben geholpen. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Prettig team, fijne tandarts.
Een bezoek aan de tandarts is voor niemand een feest maar deze ervaring was prima
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We begrijpen dat een bezoek aan de tandarts voor velen geen feest is, maar we zijn blij te horen dat uw ervaring bij ons zo positief was! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Mijn gebit is heel goed schoongemaakt. En de mondhygieniste was vriendelijk.
Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat uw gebit goed schoongemaakt is en dat u de vriendelijkheid van onze mondhygiëniste hebt gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Vriendelijk Duidelijk Vakkundig
Heel blij met tandarts Stefan Egas. Hij stelt mij op mijn gemak en is heel deskundig.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij om te horen dat tandarts Stefan Egas u op uw gemak heeft gesteld en dat u zijn deskundigheid waardeert. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Het is duidelijk wat de behandeling inhoud En je wordt Deskundig geholpen.
Zeer prettig geholpen.
Gespecialiseerd en vriendelijk
Erg vriendelijk en rustig waardoor ik de drempel naar de praktijk als zeer gemoedelijk ervaar.
Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je je op je gemak voelt bij ons. Het is ons doel om iedereen op een vriendelijke en rustige manier te helpen, en we waarderen het dat je dit hebt opgemerkt. We kijken ernaar uit je weer te zien! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem