zijn vriendelijk, luisteren naar je en stellen je op je gemak.
Cees was weer super,maar het tandtechnisch laboratorium waar jullie mee samen is het slechtste bedrijf waar ik ooit mee te maken heb gehad . Heb nu 2 nieuwe boven gebit en onder gebit laten aan maken door hun,heb in mijn leven nog nooit zo slechte aflevering gehad,en ook hun rebase kan ik alleen slecht over oordelen Het is geen plus punt voor jullie praktijk. Heb laatst weer netjes mijn rekening betaald,maar denk toch andere stappen te gaan onder nemen,als dit niet op correcte wijze opgelost gaat worden
Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over Cees. Tegelijkertijd vinden wij het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden het tandtechnisch laboratorium. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij voor onze patiënten wensen. Wij nemen uw klacht serieus en willen dit graag persoonlijk met u bespreken. Wilt u telefonisch contact met ons opnemen, zodat we samen de situatie kunnen doornemen. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Ik ben voor controle geweest en moet terug komen omdat een vulling los zit
Je komt, gaat liggen en wordt gecontroleerd, Een gebit zonder gaatjes wordt al snel begeerd. Natascha, proffesioneel en vriendelijk als ze is, Kijkt alles na en naderhand is alles weer fris. Achteraf een foto maken om transparant te kijken, Verborgen en versleten plekjes met vorig jaar Vergelijken, Alles goed, ga door zoals je doet. Laten we een nieuwe afspraak maken? Leuk contact, in de wachtkamer gehad. Zo doen we goede zaken!
Fijn
0 tijd, uitleg of persoonlijk contact. Handelingen zoals foto maken worden gedaan zonder overleg. Door deze ervaring ga ik de praktijk ook verlaten.
Alle behandeling zeer goed uitgevoerd! Erg tevreden
Fijne kundige en ervaren tandarts
Vriendelijk vakkundig en duidelijk in de uitleg
Altijd een prettige ervaring. Nemen de tijd en nemen goed door wat de eventuele knelpunten zijn. Professioneel personeel.
Nu bij de derde persoon van deze praktijk. Van goed via beter naar best.
Vriendelijke en geduldige benadering.
Prettig
Deze tandarts is de allerbeste! Aardig Vriendelijk en heel erg rustig. Geen angst zo fijn
Fijne en deskundige tandarts
Nieuwe vulling goed en snel klaar.
Ja wat kan ik hierover zeggen. Kom hier al zolang en nog nooit ontevreden geweest over wat dan ook.
Geen gedoe of gepush , dat hadden wij bij onze vorige tandarts wel. Alles gaat in goed overleg. Altijd vriendelijk. Enige minpuntje: afspraken meestal niet op tijd, loopt meestal uit.
Prima!!!
Niemand gaat voor zijn/haar plezier naar de mondhygienist en/of tandarts, maar dan is het toch fijn wanneer je op tijd en door uiters vriendelijke en deskundige vakspecialisten wordt geholpen
Al vele jaren bij tandarts Kuypers en zeer tevreden over hem! Hij is vriendelijk, rustig en geeft goede adviezen. De service is uitstekend en de medewerkers staan je vriendelijk te woord. Zou geen andere tandarts willen!
Goede ervaringen vriendelijke en behulpzame mondhygiëniste
Behandeling door mondhygiënist Yvonne, die tandarts Natasha er later bij haalde. Afspraak voor verdere behandeling is gemaakt. Als altijd zeer zorgvuldig gedaan!
Al Jaren super
Mozartstraat 3