Prima tandartspraktijk; kundige en over het algemeen vriendelijke medewerkers. Er wordt duidelijk gecommuniceerd: aandachtspunten bij het gebit en als er iets moet gebeuren wordt dit ook uitgelegd. Ben zeer tevreden over
Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide beoordeling! Wat fijn om te horen dat u onze communicatie, kundigheid en vriendelijkheid waardeert. We doen ons best om iedereen goed te informeren en op een prettige manier te behandelen. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, we waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Zeer tevreden, al meer dan 40 jaar.
Wat geweldig om te lezen! Al meer dan 40 jaar uw vertrouwen mogen krijgen, dat waarderen we enorm. Hartelijk dank voor uw loyaliteit en de fijne woorden – we blijven ons met plezier inzetten voor uw mondgezondheid!
Hele fijne tandarts en assistente. Vriendelijk en beantwoorden alle vragen goed.
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Wat fijn om te horen dat u zich prettig voelt bij ons en tevreden bent over de uitleg en begeleiding. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en goed geïnformeerd voelt, dus uw waardering betekent veel voor ons. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet. Kuypers Mondzorg
Voor het eerst bij Kuypers Mondzorg en dat beviel erg goed! Prettige communicatie, mooi verzorgde ruimten en bovendien (daarvoor kom je er tenslotte toch wel ;-) prettige mondzorg. Tandarts luistert naar evt wensen en vragen. Ook nieuwe afspraak maken was zo gebeurd. Dus top! Wel uitloop en wachten... Dat blijft een lastige voor tandartsen... Na veel haast was ik op tijd binnen voor de afspraak en dan een tijd moeten zitten wachten vind ik dan wat minder. 5-10 minuten max prima maar als het langer duurt even laten melden door bijv. de baliemedewerker vind ik dan wel klantvriendelijk. Wel genoeg te lezen in wachtkamer, dat dan weer wel ;-) Maar al met al tevreden!
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en fijne terugkoppeling. Wat fijn om te horen dat uw eerste ervaring bij Kuypers Mondzorg zo positief was! We zijn blij dat u zich prettig voelde bij onze praktijk en tevreden bent over de communicatie, de zorg én de sfeer daar doen we het voor. Dank ook voor uw opmerking over de wachttijd. We begrijpen heel goed dat wachten vervelend kan zijn, zeker als u zich hebt moeten haasten om op tijd te zijn. Uw suggestie om dit actiever te communiceren nemen we zeker mee. We waarderen uw openheid en kijken ernaar uit u de volgende keer weer te mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Blij dat ik snel geholpen kon worden
Wat fijn om te horen, dank u wel! We vinden het belangrijk dat onze patiënten snel en goed geholpen worden, en het doet ons plezier dat dit bij u gelukt is. We waarderen uw vertrouwen en staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Relaxte sfeer
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij te horen dat u zich op uw gemak voelt bij ons en dat u ons als een vertrouwd adres beschouwt. Een ontspannen sfeer en professionele zorg staan bij ons centraal, dus het is fijn om te merken dat dit wordt gewaardeerd. We kijken ernaar uit u weer te mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Normaliter zeer tevreden over de tandartspraktijk en tandarts Natascha Molenaar in het bijzonder. Maar 2x voor een spoedbehandeling vanwege een afgebroken deel van een kies terecht gekomen bij tandarts Mehrshad Shomali. Hier ben ik wat minder tevreden over. Bij de eerste keer maakte hij behoorlijke zagende bewegingen met het metalen bandje wat gebruikt wordt voor het afvullen van de kies. Dit was zeer pijnlijk op het kaakbot. Bij de tweede keer werd het bandje er onhandig uitgehaald, waardoor hij ter nauwer nood in mijn keelgat terecht kwam.
Natascha is rustig, kundig, geruststellend tijdens de behandeling en zal zeker geen behandeling verrichten die niet nodig is.
Wat fijn om te lezen dat u zich op uw gemak voelde tijdens uw behandeling. We vinden het erg belangrijk dat onze patiënten duidelijke en eerlijke informatie krijgen, en dat er alleen behandelingen worden uitgevoerd die echt nodig zijn. Dank u wel voor uw mooie woorden over Natascha en uw vertrouwen in onze praktijk. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Ben altijd erg nerveus en bang maar door de lieve mensen die er werken wordt dit elke keer iets minder
Wat fijn om te horen dat u zich bij ons steeds meer op uw gemak voelt. We begrijpen heel goed dat een tandartsbezoek spannend kan zijn, en doen ons best om iedereen zo vriendelijk en rustig mogelijk te begeleiden. Bedankt voor uw vertrouwen en uw warme woorden. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Iedereen is vriendelijk en straalt dit uit. Bij de behandeling(en) wordt je ook goed begeleidt en houden ze rekening met jou. De persoonlijke aandacht blijft ook aanwezig, waardoor het niet voelt alsof je even snel behandeld wordt.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden. We vinden het belangrijk dat elke cliënt zich gehoord, gezien en op zijn gemak voelt. Persoonlijke aandacht en zorgvuldige begeleiding staan bij ons centraal, dus het doet ons goed om te lezen dat dit ook zo wordt ervaren. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
We starten altijd met een praatje. Yvonne is altijd erg belangstellend. Daarna volgt de behandeling. Elke 3 á 4 maanden laat ik mijn gebit reinigen. Yvonne doet dat kundig, zorgvuldig en voorzichtig.
Hartelijk dank voor uw mooie feedback. Wat fijn om te horen dat u de aandacht en zorg van Yvonne als prettig ervaart. Een ontspannen start en persoonlijke benadering vinden wij belangrijk, net als een vakkundige en zorgvuldige behandeling. We waarderen uw vertrouwen en zien u graag weer bij uw volgende bezoek. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Prettig, deskundig, meedenkend, vriendelijk.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. We doen ons best om iedere patiënt met aandacht, deskundigheid en vriendelijkheid te helpen. Fijn om te horen dat dit zo wordt ervaren. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Klant vriendelijk, bekw deaam
Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u ons als vertrouwd, klantvriendelijk en bekwaam heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Ik heb nog nooit een praktijk gehad waar je komt. Complimenten voor Stefan en team, evenals de mond hygiënisten.
Wat een prachtig compliment – dank u wel! We vinden het bijzonder fijn om te horen dat u zich zo welkom voelt in onze praktijk. De complimenten worden zeker doorgegeven aan Stefan, het hele team en de mondhygiënisten! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Een uitstekende tandarts en praktijk. Je wordt gehoord en gezien. Overleg is altijd mogelijk en het contact is erg prettig.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We vinden het belangrijk dat onze patiënten zich gehoord en gezien voelen, en zijn blij dat dit zo wordt ervaren. Fijn dat het contact als prettig wordt ervaren – daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Mijn ervaring was super, na een eerste bezoek was heel vertrouwd.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zich na uw eerste bezoek al zo vertrouwd voelde. We doen ons best om iedereen een warme en gastvrije ontvangst te bieden — fijn dat dat zo is overgekomen! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondozorg
Na jaren bang te zijn geweest voor de tandarts (is met pensioen) heb ik nu al een aantal jaar veel minder angst door de vriendelijke rustige houding van deze tandarts
Wat bijzonder om te lezen — dank u wel voor het delen van uw ervaring. We begrijpen heel goed dat een bezoek aan de tandarts spannend kan zijn, en het betekent veel voor ons dat u zich nu zoveel meer op uw gemak voelt. We geven de complimenten graag door aan de tandarts! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Keurig praktijk. Vriendelijk personeel. Prima behandeling.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de praktijk, het team en de behandeling. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Wordt altijd op tijd en inhoudelijk goed geholpen. En zeer deskundig en vriendelijk bejegend.
Hartelijk dank voor uw fijne woorden! We vinden het belangrijk om onze patiënten tijdig, deskundig en met persoonlijke aandacht te helpen. Mooi om te horen dat u dat zo ervaart! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Prettig en respectvol
Ga er letterlijk met een stralende lach de deur uit
Wat een leuke reactie – dank u wel! Geweldig om te horen dat u met een stralende lach de deur uitgaat. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Je wordt als mens behandeld en ook naar je geluisterd.
Altijd vriendelijk te woord gestaan en zeer goede behandelingen gehad.
In al mijn tandellende de laatste maanden erg fijn geholpen en verwezen naar andere behandelcentra.
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem