behandeling was goed
De hartelijkheid voelt goed en er is empathie naar de patiënt toe.
Buitengewoon goed geholpen, duidelijke uitleg en een zeer goed resultaat. M.a.w. zeer goede praktijk
Prettige tandarts. Neemt de tijd. Vriendelijk. Werkt op een “zachte” manier aan het gebit
Een rustige tandarts die precies vertelde wat hij ging doen en onze dochter op haar gemak stelde.
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het contact en de rustige benadering van de tandarts. We vinden het belangrijk om kinderen op hun gemak te stellen en duidelijk te communiceren. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Ik kom hier al jaren, zou geen andere tandarts willen. Doen wat nodig is geven adviezen. Zijn goed bereikbaar. Afspraken zijn punctueel. Iedereen is even vriendelijk
Bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat je al jaren tevreden bent. We kijken ernaar uit je ook in de toekomst te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Tandarts Egas steld je op je gemak wanneer je een behandeling krijgt, en vraagt tussendoor regelmatig hoe het gaat.
Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat tandarts Egas je op je gemak stelt en goed naar je luistert tijdens de behandeling. Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Goede ervaring. Goede service door de tandarts en collega's
De tandarts is altijd erg zorgzaam,waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde en de controle/behandeling goed verliep
Prima heeeeel goed
Het controle bezoek is een ontspannen bezoek, waarbij een deskundige tandarts het gebit en de mondhygiëne controleert. Professioneel en deskundig door de tandarts, de assistente en andere medewerkers.
Goede telefonische bereikbaarheid; directe mail met bevestiging afspraak op welke datum en welk uur. Alles ziet er schoon en opgeruimd uit. Prettige behandeling.
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze bereikbaarheid, duidelijke bevestigingen en prettige behandeling. We zien je graag weer! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Goede en vriendelijke service en behandeling
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en behandeling. We waarderen je feedback! Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Prima halfjaarlijkse controle gehad. Stefan is een fijne tandarts waar je goed mee kunt praten. Hij straalt rust uit, waardoor je ook rustig in de stoel ligt.
Altijd een goede controle bij de tandarts en mondhygiënist
fijn geholpen zoals altijd!
Wordt er zoals altijd vriendelijk en goed geholpen!
Altijd prettig. We worden hier vriendelijk en deskundig geholpen.
Vriendelijk vakkundig en goed advies
De behandeling is snel en vakkundig uitgevoerd.
Altijd super geholpen. En mijn moeder met dementie meegenomen voor het eerst. En die is ook geweldig geholpen
Een belletje was voldoende om mijn probleempje op te lossen
Fijn om te horen dat we je snel en effectief hebben kunnen helpen! Het is altijd fijn als een belletje al genoeg is om een probleem op te lossen. Bedankt voor je positieve feedback, we staan altijd voor je klaar! 😊 Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Het was een korte controle maar prettig behandeld
Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat je de controle als prettig hebt ervaren. We streven er altijd naar om iedereen vriendelijk en snel te helpen. Hopelijk tot de volgende keer! 😊 Met vriendelijke groet, Kuypers Mondzorg
Mozartstraat 3
4207 DS Gorinchem