Ben heel blij met tandarts Kin wil geen andere
maar ooo die rekeningen!
als een patient die angst ervaart ben ik heel tevreden met de geduld en professionaliteit waarmee wordt gewerkt op alle 2 de locaties in Rotterdam zuid.
Vriendelijke tandarts en assistentes.
Ik heb meerdere keren behandeling bij jullie mondhygiënist gehad maar laatste keer was verschrikkelijk. Want vandaag is 2e dag en heb ik nogsteeds last van pijn. Normaal gesproken heb ik 2 uurtjes last van daarna niet meer. Ik vond ook werk wijze van mondhygiënist niet zo goed. Zij was niet zo vriendelijk en behandeling was ook een beetje grove kant dat ik nogsteeds last van heb. Ik wil andere mondhygiënist voor volgende afspraak. Ik ga daarover bellen.
Maria is heel duidelijk en transparant over wat ze gaat doen en hoeveel kosten t met zich meebrengt en waarom ze bepaalde behandeling wilt doen of laten doen. Wat ik erg fijn vind en waardeer
Lieve tandarts.
Voor het eerst ben ik lachend de praktijk uit gelopen. Dus is die zin was het voor mij echt een geruststelling dat de medewerkers echt hum best hebben gedaan
Heel goed
was een beetje verbaasd hoe snel alles in zijn werk ging en zeker over de uitkomst van de tandarts Top.
Bij iedere bezoek ongeacht of het om mij gaat of één van mijn kinderen, van binnenkomst tot vertrek zijn alle medewerkers altijd vriendelijk, behulpzaam en erg ruim in de tijd die ze voor je maken om je te hulp te staan. Ze geven mij altijd het gevoel dat we er mogen zijn en we altijd welkom zijn. Heel aardig en lief zijn ze allemaal. Echt een super tandarts. Mijn kinderen en ik zijn erg blij met dante tanden. Ik raad het anderen ook zeker aan!
We komen er al jaren en naar meer dan volle tevredenheid. Opgewekte sfeer in de wachtruimte en aan de balie en bij mondhygiëniste en tandarts kan je merken dat ze hun werk met passie en plezier doen
De behandelaar heeft als goed uitgelegd en ik ben tevreden.
Was voor het eerst bij Dantetanden Maasstadziekenhuis, nou heel vriendelijk te woord gestaan. En de tandarts ook, gaf aan dat ik heel nerveus bent, ik ben heel goed gerust gesteld en de tandarts had zijn werk gedaan. Heel geduldig. En bij de mondhygiënist geweest ook heel vriendelijk en geduldig. Dank jullie wel en tot de volgende keer weer.
Een fijne tandarts die rekening houd met mijn overgevoelige gebit. Vraagt altijd even hoe het gaat. Legt alles uit wat hij doet want dat vind ik prettig. Mag ten alle tijden aangeven als ik even wil stoppen tijdens de behandeling.
Communicatief naar tevredenheid.
Ik be heel blij met mijn tandarts, hij heeft magische handen/ vingers
Er wordt goed uitgelegd dat mijn eigen tandarts niet aanwezig was.
Vriendelijk en geduldig personeel, stelt de patiënt altijd op de eerste plaats. Absoluut aanrader mondhygiënist Arash!
Een ontzettend kundige tandarts die haar patienten op hun gemak weet te brengen. Ontzettend jammer om te vernemen dat ze weg gaat. Net zoals veel organisaties kampt Dante Tanden denk ik met een personeelstekort, maar wel jammer dat goede tandartsen niet behouden blijven. Daarnaast vond ik de timing m.b.t berichtgeving wijziging naam naar Dante mondzorg met daarbij de mogelijkheid om jouw vaste tandarts aan te geven bijzonder als je 2 dagen later verneemt dat je tandarts weg gaat. Met de huidige personeelstekorten zal wisseling eerder vaker dan minder voorkomen, lijkt mij.
love their services, their respect and friendly services
Mijn wensen voor het afspreken op een dag voor zowel mondhygiënist / tandarts wordt goed afgestemd. Prettite omgeving om geholpen te worden.
Ze stellen je op je gemak, laten je even rusten indien nodig tijdens de behandeling. Leggen heel goed de financiële situatie uit qua verzekering en wat jezelf moet betalen bij Infomedics. Enige minpunt vind ik de behandelstoel, persoonlijk vind ik die niet comfortabel en zeker niet geschikt voor de iets vollere patiënt.
Dantestraat 470
3076 KV Rotterdam