Vriendelijk personeel, vrijwel bijna pijnloze behandeling, goed advies ivm mondhygiëne.
Deskundig uitgevoerde beoordeling van mijn tandvlees
Vriendelijke ontvangst, prettige sfeer. Doelmatige en zeer deskundige behandeling, duidelijke uitleg met empathische benadering.
Blij met rustige & kundige behandelaar!
De mondhygieniste is proffesioneel, werkt zorgvuldig en is geinteresseerd. Daarnaast stelt ze mij op mijn gemak en geeft opbouwende feedback.
zorgvuldige behandeling
De behandeling is met zorg en een goede uitleg uitgevoerd.
Hele fijne praktijk, absoluut aan te bevelen. Minpuntje: bereikbaarheid en parkeergelegenheid op dit moment.
Ben heel fijn en rustig geholpen .
Vakkundig.
Al vele jaren kom ik in deze praktijk en nooit enig probleem ondervonden. Houden zo.
Prima behandeling met aandacht voor het individu
Overall very good but unfortunately it was let down by a total failure to pass on promised information. For example, after more than 1 year of asking I have still not received details of a dentist in Noordwijk who apparently has a new system of filling the gap after a tooth extraction. Very disappointing. However the work done by my hygienist is excellent - good job well done!
Goed en vakkundig behandeld.
Zeer goede behandeling door uitstekende mondhygiënist. Omdat 50% van mijn gebit ontbreekt zou ik eigenlijk 50% korting moeten krijgen op de behandeling. Dit wordt helaas niet gegeven-:))
Zeer begripvolle en vriendelijke benadering. Alles gaat in overleg en wordt helder uitgelegd.
Je wordt echt meegenomen in de behandeling en zij betrekken jou in alles gedurende de behandeling en dat is erg fijn.
Men geeft goede tips die kunnen bijstaan voor een gezond gebit
Heel goed
De paradontoloog leek het gesprek niet voorbereid te hebben, mij allerlei informatie te vragen welke ik niet wist, waarvan ik me afvroeg waarom deze aan mij gevraagd werden, mede omdat ik er vanuit ging dat hij daar wel al van op de hoogte was via mijn eerdere behandelaars. Daarnaast zette hij mij weg als eigenwijze patiënt/iemand die het advies van de deskundige zou negeren. Op basis van de summiere informatie die hij had trok hij wel al verregaande conclusies met een ingrijpend behandelplan (waardoor ik naar verrast werd) welke hij vervolgens na zijn eigen onderzoek aan moest passen omdat het toch wel mee viel. De volgende keer heb ik liever dat hij zo'n tussentijdse conclusie achterwege laat. Daarnaast gaf hij het gevoel dat het door mij kwam dat de afspraak zo veel tijd in nam, terwijl ik het gevoel had dat dit kwam door zijn slechte voorbereiding en omdat mij in het begin volkomen onduidelijk was wat hij tijdens deze afspraak wilde. Voor mij was het ook vervelend dat hij nauwelijks tot geen tijd nam voor de uitleg van het toekomstig behandelplan. Kortom hij had zich beter moeten voorbereiden, mij in het begin meer info moeten geven over wat hij tijdens deze afspraak wilde, mij meer in mijn waarde moeten laten zodat er ook méér tijd was geweest voor de uitleg van het toekomstig behandelplan en een rustige/prettige afronding.