Zeer goed georganiseerde praktijk. Nette behandelkamers en vriendelijk personeel. Behandelingen zijn zonder meer goed. Zeker als je tanden iets minder presteren dan voorheen. Wel een min puntje is het parkeren in de buurt - Dat is niet heel gemakkelijk. Verder echt een top praktijk met zeer deskundige mensen.
Vriendelijke en deskundige mensen.
Vandaag 03 april voor de tweede keer in de praktijk geweest. Tot nu toe zeer vriendelijk geholpen en een goede uitleg gekregen bij de behandelingen.
De behandeling wordt door professionals uitgevoerd die bovendien zeer vriendelijk zijn.
Prettig, vakkundig, communicatief.
Er werd rekening gehouden met mijn tandarts angst, heel fijn!
Sinds ik onder behandeling ben bij de Paradontologie Praktijk Leiden is de staat van mijn gebit verbeterd en onder controle. Het onderhoud en tips van de mondhygiëniste zijn hierbij zeer belangrijk.
Vriendelijk, accuraat en op tijd: perfect geregeld.
Altijd vriendelijk ontvangen en vriendelijke behandeling
Kundig, rustig en werkt erg goed. Leg alles goed uit wat ze gaat doen. Ik ben erg blij met haar als mondhygiënist
Zie boven
Natuurlijk is het een parodontologie praktijk: het is geen gezellig uitje. Maar om je gebit goed te onderhouden is hulp van de praktijk onontbeerlijk. Ik ben zeer blij met mijn mondhygiëniste, ze pakt mijn gebit 'stevig' aan, en samen zorgen we ervoor dat het resultaat goed blijft.
De Parodontologen en de mondhygiënisten werken heel zorgvuldig. Ze geven daarbij uitstekende uitleg. De assistenten zijn zeer behulpzaam en vriendelijk; bovendien maken ze er iets gezelligs van.
Erg kundig op zowel kennis als vaardigheden bij het behandelen van mijn tandvlees
ik kom inmiddels al jaren in deze praktijk en altijd is de behandeling professioneel en zeer attent. Ik ben zo blij met hen
Hoewel de wachtlijst best lang was, ben ik uitstekend geholpen en behandeld. Met het uitiendelijke resultaat ben ik uitermate tevreden.
Heel deskundig , altijd fijn geholpen nrt goede adviezen
De parodontoloog zag een mens, niet een mond met tanden en tandvlees. Ook nam hij de tijd voor een gedegen onderzoek.
Geen
Vriendelijk ontvangen, deskundig geholpen
Vriendelijk kundig personeel Weet niet meer helemaal zeker of mevr Loomans de mondhygieniste was
Voor de derde keer een MRA beugel laten aanmeten. Wederom zeer goed geholpen.
Al jaren heel goed en professioneel geholpen
Ik word telkens weer blij van de bijzonder zorgvuldige en professionele aanpak van de mondhygiëniste. Zij verdient een voetstuk