Parkeren kan soms lastig zijn, net iets te ver. En niet goedkoop. Behandelingskosten best wel hoog.
Fijn ontvangst, ervaren assistenten en geen haast werk maar serieus de paradontitus behandelen.
Al jaren is mijn gebit hier in heel deskundige handen. Uitermate vriendelijke en deskundige staf.
Ik kom hier al jaren, altijd hartelijk ontvangen, persoonlijk en toch professioneel.
Goede en correcte behandeling
Fijne en ontspannen behandelingen zonder zorgen.
Vriendelijke personeel, behandelingen zijn prima te ondergaan.
Aandacht voor mij als patiënt is top zonder het te overdrijven. Ze geven altijd kritische feedback, maar helpen me wel echt verder.
Vriendelijk en persoonlijke benadering
ik heb een oral pregnancy tumor en werd heel goed geholpen door Dr. Katsamakis en de team. Ze zijn heel professioneel, flexible en snel. ik ben heel blij mee! dr Katsamakis legt dingen ook heel goed uit. echt aanrader!
De goede behandelingen zorgen ervoor dat mijn gebit en tandvlees in goede staat blijven.
Ik heb nauwelijks pijn en ze braagt goed uit naar de omstandigheden die van invloed zijn op gebit en tandvlees
De praktijk is zeer professioneel, vriendelijk en neemt de tijd voor de patiënt. Besteedt ook veel aandacht aan het “her-opvoeden” van de patiënt zodat je weer weet hoe goede gebitsverzorging dient te gebeuren!
Doorverwezen vanuit de tandarts naar de heer Katsamakis. Het was fijn dat deze paradontoloog bruikbare adviezen gaf, de diagnose zeer kundig uitvoerde en mij perspectieven bood! Ik ging gelukkiger weg dan ik aankwam, dus dat was zeer zeker een fijne ervaring
Ik word altijd goed geholpen, goede uitleg
Ik heb een fijne behandeling gehad, met een deskundig advies. Voel mij goed geholpen
De mondhygiëniste was opnieuw zeer geconcentreerd bezig, ik deed het poetsen van mijn tanden voor en zij gaf feedback. Elk bezoek geeft ze relevante aanwijzingen.
Hoewel ik een eerdere afsprak vergeten was, werd ik uiterst vriendelijk ontvangen. De mondhygieniste nam okk alle tijd
Er zijn leukere dingen dan een bezoek brengen aan de tandarts/ mondhygiënist. Maar deze praktijk doet je dat bijna vergeten. Altijd een vriendelijke benadering. Persoonlijke aandacht. Respectvol. Zeer deskundig.
5 jaar geleden kwam ik via verwijzing van mijn tandarts bij Parodontologie Praktijk Leiden terecht. Er bleek met mijn gebit meer aan de hand te zijn dan ik zelf had ingeschat. Dankzij de behandelingen door paradontoloog en mondhygiëniste is in de loop van de jaren een groot deel van de problemen aan mijn gebit en tandvlees verdwenen, dan wel verminderd. De mondhygiëniste geeft me tijdens elke behandeling zonodig goede adviezen waarmee ik direct aan de slag ga, want ik wil mijn eigen gebit zo lang mogelijk behouden!
Fijne praktijk. Ze stimuleren je op een fijne manier om je tanden en kiezen te behouden en je mondhygiëne te verbeteren.