Vriendelijk, netjes
De kwaliteit en vriendelijkheid is waanzinnig van begin bij receptie tot bij de tandarts. Alleen heb ik een klein probleempje met de email. Ik heb twee zoon die staan denk ik niet goed in het systeem omdat ik elke keer maar een email krijg dat C.Kat moet komen bij de tandarts en van de andere E.Kat krijg ik geen mail. Dat is een beetje verwarrend waardoor ik de lieve receptie dame aan de lijn krijg waarom E.Kat niet is gekomen. Mischien is dit klein probleempje zo op te lossen.
Professionele tandverzorging met uitstekend advies over het behandelplan
Goede behandeling
Goede hulp en adviezen
Ik ben altijd blij als ik weer naar de tandarts ben geweest. Ze zorgen goed voor mijn gebit en dat is wat mij erg goed doet.
Lieve mensen die mij geruststellen vanwege mijn angst.
controle en tandsteen verwijderd, geen probleem
Heel aardige mensen. Denken met je mee als je het financieel niet zo breed hebt. Leggen precies uit wat ze gaan doen en kunnen goed omgaan met patiënten die angst hebben voor bv naalden, boren of sowieso alles bij de tandarts.
Fantastisch, precies wat ik nodig had. Toppraktijk
Zoals hierboven vermeld zijn wij tot op dit moment zeer tevreden over de behandelingen
Er blijkt iets niet in orde met mijn gebit, iets dat onomkeerbaar is terwijl ik al meer dan vijf jaar hier twee keer per jaar gezien wordt. Hoe kan zoiets dan over het hoofd gezien worden?
Zie vragen en antwoorden!
Zeker de mondhygiëniste nam voldoende tijd, werkte rustig door en legde uit waar e.e.a nog beter kon.
Tandarts zelf top!!!! Mondhygieniste vreselijk
Alles prima geregeld van behandeling tot en met de betaling via verzekering al geheel top
Zeer professioneel en vriendelijk
Als iemand zin verstandskies er niet wil uithalen niet opdringen dr keuze is aan d epatient als iemand er geen last van heeft
Kundig, vriendelijk en duidelijk
Ik kom zeker weer terug ondanks mijn behoorlijke angst
Vriendelijk en rustige benadering en behandeling
Zet fijne praktijk, ik kom hier bij zowel de tandarts als mondhygiënist. Het is weleens voorgekomen dat ik in het weekend geholpen moest worden, super geregeld. Het maakt ook niet uit door wie je behandeld wordt, het zijn allemaal vakmensen.
Zie boven
Havenkade 19