Ben vreselijk bang maar door deze tandarts en mondhygieniste ga ik nu wel weer naar tandarts. Stellen mij op mijn gemak!!!!
Prettige omgeving uitstekende Tandtartsspecialisten die je op je gemak stellen en je alles duidelijk uitleg doen geven van het behandeltrajeckt
Zeer goede deskundige praktijk met tandartsen die weten wat ze doen aardige assistenten
Kort maar krachtig
Elke keer ga ik met lood in mijn schoenen er naar toe. Elke keer blijkt dat het niet nodig is .Iedereen is even vriendelijk en kundig. Poeha, ontzettend bedankt voor alles! Heleen, jij ook als vervanger af en toe! Baliemedewerkers: Top! Ik zal jullie ontzettend gaan missen!!
Ik kom met een gerust hart in deze praktijk.
in 1 woord fantastisch envan mn angst af
Fijne tandarts, maakt een professionele indruk en ging na of ik tevreden was met de behandeling.
Altijd met een goed gevoel naar de Tandartspraktijk toe want je wordt op een geruststellende vakkundig geholpen
Wordt naar elkaar geluisterd! Ze weten wat ze doen........
Word gewoon goed geholpen
o.k.
Allemaal geweldige leuke mensen, wij zitten er nu sinds een jaar of 5 en En ze hebben het voor elkaar gekregen dat onze zoons klein en groot lachend alleen de behandel kamer in gaan en zelf na het vullen van een gaatje weer lachend naar buiten komen. Ze zijn zo lief gezellig en leuk dat het geen straf is om heen te moeten 😉
Punctualiteit, deskundigheid en persoonlijke benadering - allemaal top!
Goede omgang met de patient
die was goed
zeer goed
fijne ervaring
subliem!!! Wat een topteam!
Snel en duidelijk in haar behandlingen
Zeer goede ervaring met zowel de tandarts als de mondhygiënist. Blij dat ik over gestapt ben naar deze fijne mensen.
Goede ervaring, over een half jaar weer.
Prima geholpen
Havenkade 19