Netjes op tijd, alles brandschoon, beleefd
Lieve en begripvolle tandarts, maar zeker ook de assistenten en balimedewerkers! Allemaal.Toppers!
Erg deskundig en vriendelijk
Goede praktijk
Ik ga niet graag naar de tandarts maar ze stellen mij heel erg op mijn gemak en daar ben ik heel blij mee.
Vriendelijke vakmensen, met hun hart op de juiste plek. Iedere medewerker is behulpzaam en aardig. Overleggen, met duidelijke beargumentatie.
ik heb alleen maar prettige en duidelijke ervaringen.
Goede service. Alrijd op tijd. Snel ruimte bij spoebehandeling.
Je word zeer vriendelijk geholpen en bijgestaan
prima ervaring en Nilai is een lieverd
Goed en met persoonlijke aandacht.
Altijd tevreden voor mezelf. Ook met mijn dochter die een probleem gebit (had) ben ik heel tevreden. Nemen ruim de tijd en lichten alles goed toe.
Men is bijzonder vriendelijk en geinteresseerd.
Vanwege een enorm schooltandartstrauma ben ik doodsbang voor de tandarts. Mijn ouders waren geen fijne mensen voor het gezin en we hoefden als kinderen nooit naar de tandarts. We hadden zelfs geen tandenborstel! Toen ik op m’n 18e het huis uitging hebben mijn man en ik een hele fijne tandarts gevonden. Na verhuizing naar IJmuiden begon een nieuwe zoektocht en kwamen we terecht bij buurman Wim Fidder, wat begreep hij mij goed! Toen hij ging stoppen kwamen we terecht bij IJmondZorg en ook hier een hele fijne tandarts. Inmiddels wonen we in Lauwersoog en zonder probleem rijden we twee keer per jaar naar IJmuiden voor controle! Onze zoon is inmiddels 31, woont ook niet meer in IJmuiden en gaat ook nog steeds naar IJmondZorg. Hij ging trouwens al heel vroeg met ons mee en is het gewend, ik denk dat hij nog geen jaar was!
n/a
Ik combineer altijd mondhygienist en tandarts in een bezoek. Tot tevredenheid. Op tijd en goed geholpen.
Sorry ben ik te laat met antwoord. Pas goed op jezelf en elkaar. Vriendelijke groeten, Yasser Qaddora
Ondanks de fantastische zorg van de tandarts blijft de angst enorm..laatste behandeling was 3 voortanden trekken en n prothese.....ging niet vlekkeloos maar dit lag aan de prothese niet aan de tandarts....
Ik vind dat er meer duidelijk gecommuniceerd moet worden over wat behandelingen kosten. En dan de beslissing bij de patiënt laten. Ik ben behandeld en dat duurde nog geen uur bij de mond hygiëniste de kosten in vergelijking wat er is gedaan is buiten proporties.
Keurig geregeld in deze rare tijd met alle regels
Rustige tandartsen geen gestress eigen inbreng en prima behandeling
Snelle en deskundige behandeling
Duidelijke omschrijving waarom en hoe behandeling wordt voorgezet.
Havenkade 19
1973 AH Ijmuiden