Professioneel
Zorgvuldige behandeling. Heel vriendelijk en open. Duidelijke uitleg.
Ik zou iedereen willen aanraden om naar deze praktijk te gaan.
Ik ben bang voor de tandarts Maar hier is het gelukt om mij voor groot deel erbij te helpen. Sta nog steeds niet te springen,maar ga wel altijd heen.
Goed overleg
Weinig tijd , veel cliënten .Weinig aandacht
Heel vriendelijk en geruststellend. Goede behandeling en uitleg. Bedankt nilai.
X
Super tevreden
snel geholpen bij klachten tussendoor
Altijd goede ervaringen in deze praktijk
De mensen die er werken weten waar zij het over hebben en zijn er ook op tijd bij. De wachttijd is wel lang (wat hartstikke goed is voor hen)
Ook tijdens de corona tijd loopt alles zeer soepel. Een zeer goede praktijk!
Fijne ervaring
Vriendelijkheid, deskundigheid en goed geïnformeerd.
Gewoon prima
Goed verzorgd!
Ze stellen je gerust, je wordt goed behandeld, controle en behandeling worden goed besproken.
Nvt
Ik ervaar veel vriendelijkheid. en een persoonlijke benadering.
Prettig en empathisch...
Er wordt goed geluistert. Erg goed met omgang met kinderen
Goed en vertrouwd
Havenkade 19