Luisterend oor goede zorg schoon en vriendelijk
Tandarts zeer deskundig, rustig en vriendelijk. Net als het andere personeel.
Zeer prettige en vriendelijke ervaring altijd, personeel is kundig en altijd in voor een lolletje. Mijn dochter vindt naar de tandarts gaan 'bijna' een feestje!!
De zijkant van mijn kies was ineens weg. Kon dezelfde dag terecht en binnen 20 minuten was mijn kies weer gerepareerd. Ik heb geen pijn gehad. De kies zou nog een week gevoelig kunnen zijn voor warm en koud maar daar heb ik bijna geen last van gehad. Top ! Was mij zo meegevallen.
Ben een tevreden patiënt.
Als het zo blijft ,blijf ik hier komen.
Goede en geduldige behandeling, wordt niet afgeraffeld
Hele prettige en zorgvuldige behandeling door de mondhygiënische. En daarna een check bij de tandarts. Professionele aanpak van beiden.
Ik kom regelmatig bij een tandarts of sub categorie in de branche die mij helpt bij mijn mond verzorging en gezondheid. Zoals altijd loop ik zeer tevreden de deur uit bij ijmond zorg.
Wij zijn naar deze tandarts verhuisd omdat mijn vrouw angst heeft voor het bezoeken van de tandarts. Meteen bij het eerste contact is duidelijk dat Nilai een hele vriendelijke en rustige persoon is. Zij wist mijn vrouw meteen op haar gemak te stellen en dat is een behoorlijke prestatie. Verder gewoon vakkundig en gezellig.
Xxx
Beleefd denken mee en erg hulpzaam zeer tevreden
Goede ontvangst bij de receptie, goede ontvangst in de behandelkamer door assistente en tandarts. Veel begrip voor de spanning in mij, zelfs bij een controle. Verder heel vriendelijk!!!
zorgvuldig
Prettig om er te zijn. Zag weer een vernieuwde manier om foto’s te maken van het gebit. Net zoals bij de parodontoloog laatst.
Goede mondhygiëniste, prima werk!
Behandeling was naar mijn mening adequaat en er was zelfs nog een advies.
Wordt altijd goed geholpen en op mijn gemak gesteld
Heb angst voor de tandarts. Maar hier gaat het goed.
Vriendelijke kundige en geduldige mensen
Bij de mondhygiëniste maakte ter plekke een afspraak met de tandarts zodat ik niet tweemaal hoefde langs te komen. Uitstekende en pro actieve service.
Zeer prettig en rust gevend
Super praktijk met alleen maar leuke en lieve mensen. Zou geen andere praktijk meer willen
Ik werd netjes benaderd en goed en snel geholpen. De aanwijzingen omtrent corona waren duidelijk.
Mijn tandarts stelt mij altijd erg op mijn gemak. Ze legt alles goed uit wat ze gaat doen.
Havenkade 19
1973 AH Ijmuiden