Bij onze zoon van 13 moesten 2 melkkoeien getrokken worden. Dat gebeurde na eerst zorgvuldig een foto te maken om in te schatten hoe de wortel zat. Vriendelijke rustige begeleiding daarbij!
Ik ben zeer tevreden. Professioneel en tegelijkertijd relatiegericht. Lief en toegankelijk voor de kinderen.
Ik ben goed geholpen door de deskundige arts.
Goed en duidelijk igeinformeerd m.b.t wat de tandarts gaat doen.vriendelijke ontvangst aan de balei, wel een te kleine wachtkamer niet genoeg zitplaatsen.
Altijd een relax sfeer bij hun dus ga zonder stress naar hun toe. Weet altijd waar je aan toe bent en je wordt altijd op je gemak gesteld.
Ik voel me altijd op mijn gemak in de praktijk
Mensen die weten wat ze doen, en weten waar ze over praten
Ze nemen echt de tijd en hebben ervaring
Vriendelijk, behulpzaam en deskundig. En dat geldt voor alle medewerkers.
De 2e keer voor mij bij deze tandartspraktijk. De mondhygiënist van de vorige keer werkte er niet meer dus kreeg nu een andere ,waarschijnlijke tijdelijke voor de lopen de afspraken op te vangen. Maar zei was wel fijner dan de vorige. Jammer als over half jaar weer een ander Zou zijn want deze als prettig ervaren.
Fijn personeel met aandacht voor gebit.
Ga nooit juichend heen maar altijd zeer opgelucht de deur uit dankzij mijn schat van een tandarts die altijd alles heel duidelijk uitlegt en toelicht en mij elke weer weet te geruststellen!
Professioneel
Zorgvuldige behandeling. Heel vriendelijk en open. Duidelijke uitleg.
Ik zou iedereen willen aanraden om naar deze praktijk te gaan.
Ik ben bang voor de tandarts Maar hier is het gelukt om mij voor groot deel erbij te helpen. Sta nog steeds niet te springen,maar ga wel altijd heen.
Goed overleg
Weinig tijd , veel cliënten .Weinig aandacht
Heel vriendelijk en geruststellend. Goede behandeling en uitleg. Bedankt nilai.
X
Super tevreden
snel geholpen bij klachten tussendoor
Altijd goede ervaringen in deze praktijk
Havenkade 19
1973 AH Ijmuiden