Wordt altijd vriendelijk geholpen, en nemen de tijd
Ga zo door
Na telefonisch melden van mijn klacht was er zeer snel een afspraak mogelijk, er werd meegedacht in het combineren van deze afspraak met een latere controle. Duidelijke covid instructies door baliemedewerkers. Behandeling gebeurde met uitleg wat er werd gedaan. vriendelijke benadering door Tandarts en assistente.
netjes op tijd, voldoende uitleg, snelle behandeling. De wachtruimte is nu een beetje sober maar dat is te begrijpen.
Ik heb nog geen idee moet nog voor de eerste keer heenn
Mijn ervaring is altijd goed
Goed behandeld
Ben goed tevreden met tandarts en begeleiding
Ik ben tevreden over de praktijk,alleen ik zou toch graag een vaste tandarts willen. De afgelopen jaren heb ik steeds verschillende tandartsen gehad,hierdoor is de interactie van behandelingen niet goed.
Hele prettige benadering, is goed voorbereid ( weet waar je voor komt), praat op basis van gelijkwaardigheid met de patiënt op een zeer professionele en respectvolle manier en behandelt m.i. op een zeer kundige manier.
Ik ben altijd bang geweest voor de tandarts maar hier ga ik gewoon rustig naar toe! Heel fijn
Hossai uitstekende, rustgevende en aangename mondhygieniste
Elke keer als ik kom word ik hartelijk ontvangen en goed geholpen. Ze denken echt met de patiënten mee
Ik moest mijn verstandskies laten trekken en alles verliep erg goed. Verdoving uitstekend en niets van gevoeld. De behandeling zelf verliep prima, Binnen 5 minuten stond ik weer buiten, nagenoeg geen napijn gehad. Gr Arthur
Mijn gevoel is dat elke keer dat we voor controle moeten komen dat er gezocht wordt om iets te kunnen doen wat geld oplevert, denk hierbij aan oude vullingen die beter verwijderd kunnen worden, een kies waar een brug op zit een wortelkanaal behandeling willen geven enz. Terwijl bij onze vorige tandarts altijd alles goed was. Tijdens de preventieve controle kan er niets meer, voor alles moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden. Tandsteen weghalen tijdens controle kan ook niet meer, daarvoor wordt je direct doorverwezen naar de mondhygiëniste. Wat hiermee gecreëerd wordt is dat ik bij alles wat er gezegd wordt grote twijfels heb of het allemaal wel echt nodig is. Kortom ik krijg hiervan een beetje naar gevoel.
Luisterend oor goede zorg schoon en vriendelijk
Tandarts zeer deskundig, rustig en vriendelijk. Net als het andere personeel.
Zeer prettige en vriendelijke ervaring altijd, personeel is kundig en altijd in voor een lolletje. Mijn dochter vindt naar de tandarts gaan 'bijna' een feestje!!
De zijkant van mijn kies was ineens weg. Kon dezelfde dag terecht en binnen 20 minuten was mijn kies weer gerepareerd. Ik heb geen pijn gehad. De kies zou nog een week gevoelig kunnen zijn voor warm en koud maar daar heb ik bijna geen last van gehad. Top ! Was mij zo meegevallen.
Ben een tevreden patiënt.
Als het zo blijft ,blijf ik hier komen.
Goede en geduldige behandeling, wordt niet afgeraffeld
Hele prettige en zorgvuldige behandeling door de mondhygiënische. En daarna een check bij de tandarts. Professionele aanpak van beiden.
Ik kom regelmatig bij een tandarts of sub categorie in de branche die mij helpt bij mijn mond verzorging en gezondheid. Zoals altijd loop ik zeer tevreden de deur uit bij ijmond zorg.
Wij zijn naar deze tandarts verhuisd omdat mijn vrouw angst heeft voor het bezoeken van de tandarts. Meteen bij het eerste contact is duidelijk dat Nilai een hele vriendelijke en rustige persoon is. Zij wist mijn vrouw meteen op haar gemak te stellen en dat is een behoorlijke prestatie. Verder gewoon vakkundig en gezellig.
Havenkade 19
1973 AH Ijmuiden