Ik heb alleen aan de telefoon gemeld dat ik in corona tijd, zonder vaccin geen onnodige afspraken maak. Deze beoordeling is dus totaal niet vsn toepassing, maar omdat er aangedrongen wordt vil ik hem in.
Goed, professioneel en altijd gezellig
Terwijl de mondhygiëniste rustig en vakkundig mijn gebit en tandvlees aan het verzorgen was, werd ik helemaal zen, omdat ik gewoon een half uur, rustig kon liggen en op mijn ademhaling kon letten. Mijn lijf kan er weer even tegen!
Goed geholpen
was weer prima
Prima tandarts
De mondhygieniste was nieuw. Haar naam helaas vergeten. Maar zij leverde mooi resultaat en complimenteerde mij met het onderhoud. Dat is fijn om te horen. Zij ging direct aan de slag en heeft veel gedaan. Alles wat zij heeft gedaan verliep nauwkeurig en er wad ook tijd om even een leuk praatje te maken. Ik ging tevreden de deur uit en ga ervan uit dat ik bolgende keer weer dezelfde MH heb.
Gastvrije ontvangst. Veiligheid mbt Corona zeer goed geregeld. Afspraak op tijd. Zeer deskundige en vriendelijke tandarts.
Vertrouwd en deskundige praktijk
Zoals altijd prima geholpen door zowel mondhygiënist als tandarts
Wordt goed gewerkt met een zachte hand , en goed overleg met de patiënt tijdens de behandeling.
Nilai is een fijne persoonlijkheid. Ze is kundig en duidelijk en houdt zeker rekening met haar patiënten.
Kundig zoals altijd, vriendelijk maar een verdoving die rond de 5 uur aanhoudt is wel heel vervelend. Qua gevoel, eten en drinken.
Altijd uitstekend geholpen. Deskundig en persoonlijk.
Tandarts is altijd rustig,vriendelijk en meelevend. Niks mis mee
Geen
vriendelijk begripvol en duidelijk
B
zij stellen je op gemak en goed advies
Een zeer deskundige en patiëntgerichte tandarts! Mijn ervaring is dat er bij acute problemen altijd op korte termijn geholpen kan worden. Prettig dat er moeite wordt gedaan om gerustgesteld te worden en dat eventuele pijn bij de behandeling altijd zo goed als mogelijk wordt bestreden! Informeert en adviseert op vriendelijke en heldere wijze. De praktijk zelf toont verzorgd en heeft professionele en vriendelijke medewerkers.
Goed, alleen gesprekken door receptioniste zijn te verstaan. Er komen ook wel eens overige behandelaars erbij. Misschien idee om receptie af te sluiten.
Snel klaar en goed gecontroleerd
Prima geholpen
Havenkade 19