goede ontvangst
de behandeling bij IJmondzorg was correct en goed. Beoordelingen blijven lastig en persoonlijk maar er is weer eens een verdienmodel van gemaakt. Al dit soort beoordelingen kunnen beter ondervangen worden door een professionele houding welke van vakmensen verwacht mag worden. Het zegt meer over de samenleving zoals we die met elkaar gevormd hebben.
Heel rustig en duidelijk uitgelegd. Zeer vriendelijk. Snel en goed resultaat.
Mijn dochter moest een foto maken de tandarts zat aan de verkeerde kant van haar mond,ik vind hem te opdringerig over wanneer Ik haar kies moet trekken of dat onder narcose of bij beter poetsen moet gebeuren,ik vraag daar niet om wij lopen al jaren bij deze praktijk en mijn dochter heeft al meerdere kiezen laten trekken daarvoor hoeft zij niet naar beter poetsen of algehele narcose,zij hoeft ook geen beugel want zij zou na het trekken teveel ruimte hebben,hou op met zoveel op te dringen niet nodig
Zeer te vreden over de behandeling. Had een goede communicatie met deze tandarts Assistentes en balie mederwerkers waren ook zeer communicatief en betrokken bij de behandelingen. Complimenten hiervoor. Top!
Tevreden
Efficient en vakkundig met aandacht voor de client!! Ik wil niemand anders meer.
door de rust en de vakkundigheid is het prettig om te komen voor de controle.
Probleemloos bezoek
Vriendelijke tandarts, al gaat hij wel heel snel. Ik prefereer nog altijd een angst-tandarts, terwijl ik gelukkig door Naomi niet meer angstig ben.
Voor het eerst kennis gemaakt met Remco, de opvolger van Poeya, zag er zoals altijd al erg tegenop, helemaal in de huidige situatie ( burn-out), maar is me weer erg meegevallen! Ook Remco nam alle tijd om me gerust te stellen en met Ingrid erbij viel het toch mee!
Ik kwam daar aan voor mijn controle afspraak die door iemand anders was overgenomen (praktijk begeleider?) Ik vond het maar een naar persoon. Controle duurde 1 minuut daarna 15 minuten afzeiken Wat er allemaal mis was met me gebit en waar problemen konden komen. Ik kwam echt van een koude kermis thuis. Volgens mij kan dit op een ander manier ook. Daarnaast een heel riedeltje over elektrisch poetsen, leek wel of ze er aandelen bij heeft. Vandaag een afspraak bij de mondhygiëniste en die zei dat het er keurig uitzag.
Ze staan niet te rommelen in je gebid. Ze weten precies waar ze mee bezig zijn!
Er wordt heel veel rekening gehouden met jouw ervaringen en gevoelens en ze nemen echt de tijd voor je
Netjes en vriendelijk
Altijd een vriendelijk ontvangst en weer zeer prettig behandeld. Altijd uitleg over wat er gedaan wordt en waarom.
Prima benadering bij angstige patiënten
Een uitstekende groepspraktijk met tot nu toe een prima ervaring.
Altijd netjes en goed geholpen.
Vriendelijk, geinteresseerd en voor zover ik kan beoordelen ( ben tenslotte geen tandarts) vakkundig.
prima tandarts met zorg voor de patient
Mondhygiëniste nam de tijd en werkte zorgvuldig. Tandarts verving tandarts met bevallingsverlof. Controleerde snel (mogelijk tijdsdruk?) daarbij verwijzend naar eerdere ondergane behandelingen en verwees naar volgend consult bij ‘eigen tandarts’.
Geweldige tandarts, jammer dat ze weggaat. Maar we gaan ervan uit dat de volgende tandarts ook goed is.
Havenkade 19
1973 AH Ijmuiden