prima ervaring!
Mijn ervaring is heel positief. Aardige tandarts, deskundig.
goede sfeer en goed geholpen
Mijn behandeling is prima gedaan, tandarts vriendelijk, duidelijk. De receptioniste heeft mij vriendelijk geholpen.
De tandarts heeft vragen gesteld over mijn laatste bezoek wat mij herinnerde om de tandarts vragen te stellen.
Ondanks dat ik heel angstig ben voor de tandarts weten ze mij altijd weer op m'n gemak te stellen. Echt een aanrader.
Vriendelijk, behulpzaam, duidelijke uitleg
Ik werd heel vriendelijk ontvangen Tandarts en zijn team deden hen werk heel goed en ik krijg ook uitleg van alles wat wordt bij me gedaan
Prima praktijk, goede rustige uitleg en geduld met patiënten.
nvt
Vriendelijk personeel en erg kundig. Bespreken de opties en respecteren je keuzes.
Intake gehad na lange tijd niet bij de tandarts geweest, duidelijk onderzoek en verhaal over toekomstige kosten
We kregen een andere tandarts, maar deze was beduidend minder vriendelijk en begripvol, ik hoop dat mijn eigen tandarts snel weer aanwezig is
Heel vriendelijk en deskundig.
Goede ervaring
Mondhygiëne ging weer niet door en had weer een andere tandarts als vorige keer. Hij zei er niets over.
Mooi op tijd, duidelijke uitleg, goede behandeling, fijne passende benadering.
Goed gevoel, sympathieke tandarts yusef!
top
Mijn angst voor de behandeling werd mij compleet ontnomen !!
Heel goed hebben jullie alle talen spreekt doctors
T is nooit mn favoriet om heen te gaan maar gelukkig is de mondhygiëne lief ze stelt me op mn gemak. De tandarts was nieuw voor me en hij zag meteen een gaatje in mn kies dus wacht nog af hoe dat verloopt
Lieve geduldige ervaren mensen, die goed omgaan met een Dramaqueen, die bang is voor de tandarts.. echt toppers ;-)
Heel goed
Havenkade 19