Heel vriendelijk, alle tijd voor mij genomen, voor mijn vragen en behandeling zelf ook zeer zorgvuldig.
Keurige nette praktijk met goede afspraken
Na jaren een vaste tandarts ben ik overgestapt naar IJmondzorg, omdat mijn vaste tandarts de laatste jaren zijn praktijk bij IJmondzorg onderbracht. Ik was erg te spreken over de tandarts Nilai die het overnam. Een vast gezicht fijn praatje. Ook de mondhygiëne was prettig bij Esther Wolfs. Maar nu bij ieder bezoek een ander en dat is even wennen. Maar alle nieuwe gezichten leveren hopelijk goede (na)zorg. Ik heb wel het gevoel dat de praktijk (te) vol zit: - Mijn tandarts was een andere dan bij wie ik stond ingepland. Ik neem het even over, omdat de voor mij geplande collega het druk had. Dat geeft clienten wellicht het gevoel dat anderen voorgaan? Verder niets op Axel aan te merken. Aardig goed onderzoek naar gaatjes en compliment gekregen voor het goede thuisonderhoud. - Ik moest een afspraak maken bij mondhygieniste, maar dat zat tot ver in april volgepland. Toch iedere keer weer tevreden, op een tandarts na, maar die is twee keer door mij bezocht, maar voelde niet fijn.
Vriendelijk en professionele mensen
Word ook goed rekening gehouden met nervositeit
word op tijd en netjes geholpen
De behandeling wordt heel zorgvuldig gedaan met duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren. Goed overleg met patient over de te volgen strategie. Uiterst vriendelijke baliemedewerkers.
Voelt je meteen op je gemak heel vriendelijk
Tandarts of mondhygiënist heeft geduld voor je ze geven je krachtige woorden
Mondhygiëniste en tandarts zijn altijd erg rustig en geruststellend. Prettige behandeling en altijd een luisterd oor. Weer heel tevreden naar huis gegaan.
Goed gesprek met mondhygiëniste en aan de balie voor afspraak.
In de wacht kamer verschrikkelijke stoelen zitten totaal niet lekker. Niemand bij de balie te bekennen geen belletje niks. Behandeling totaal ongezellig niet zo als vroeger bij Ron of Poenja. Is me al eerder ookal opgevallen. Wij zijn aan twijfelen om op zoek te gaan naar andere tandarts praktijk gaat enorm achter uit. Vorige x 2uur langer gewacht om er een probleem was met de patiënt voor mij. Werd door niemand vermeld de volgende x lopen we ook gewoon en dan brengen jullie maar niks in rekening.
Fijn stel.mensen
Begripvolle aanpak. Heleen hield goed rekening met mijn angst.
Fijne kundige tandartsen en assistentes. Vulling laten zetten bij Josette Pinkse. Legt alles rustig uit en stelde me erg op mijn gemak. Hele fijne tandarts. Laatst een stuk voortand afgebroken kon dezelfde dag nog terecht bij Remco Steensma, waarna ik de praktijk verliet met een glimlach en een mooi aangeheelde voortand.
Uitstekend geholpen! Vrijdag aan de telefoon meld je dat je waarschijnlijk een gaatje hebt en maandag kan je gelijk terecht. En indd een gaatje, en dan wordt er gevraagd of het gaatje gelijk verholpen moet worden of dat je effe tijd nodig hebt. Hoe fijn is dat voor mensen die angst hebben.
Topservice! Mijn kies is zonder pijn weer heel. Dat ding om je mond open te houden was ook een hele fijne ervaring.
Ik ben tevreden, goed overleg en dan eerlijke behandeling.
Altijd prettig en vakkundig geholpen.
Vandaag is er een vulling gemaakt. Is prima gegaan, verdoving genomen, verder niets gevoeld. Zeer tevreden over de behandeling. Aardige tandarts en super assistente.
Fijne tandarts met veel begrip en voorzichtigheid, voel me erg op mijn gemak daar.
fijne praktijk waar ze goed omgaan met mijn tandarts angst en goed uitleggen waarom ze iets doen.
Havenkade 19
1973 AH Ijmuiden