Een hele fijne tandarts waar ik me heel erg op m'n gemak bij voelde
Het is een prettige praktijk
Een vriendelijke en deskundige tandarts en medewerkers, waar ik graag (zover je graag naar de tandarts gaat) weer na toe ga.
Kundige en klantvriendelijke behandeling.
Altijd goed geholpen en goede informatie
Prettig geholpen
Snelle aanmelding en op tijd geholpen. Er wordt naar je geluisterd en er wordt duidelijke uitleg gegeven, tijdens en na de behandeling van de tandarts. De sfeer is prima en ik voel mij er zeer op mijn gemak!!! Ook aan de balie fijn geholpen.
Als je al jaren angst heb voor de tandarts. Stelt Heleen je op je gemak ook de assistente die aanwezig is.
Prettige sfeer in de ontvangstruimte, wel wat rumoerig doordat de assistentes weinig privacy hebben tijdens het voeren telefoon gesprekken. Oncomfortabele gele clubstoeltjes voor ouderen die graag wat hoger zitten, of voor lange mensen. Wel zijn er enkele kunststof stoelen op "ouderen" hoogte.
Niets aan toe te voegen
Vertrouwd en rustgevend
Fijn geholpen
Goede dienstverlening
Fijne praktijk, ik was erg bang maar ze stellen me op mijn gemak.
Zag er erg tegenop maar ben heel erg blij dat ik de stap heb gezet!
Wordt echt goed geholpen en zijn zo rustig en behulpzaam.
Prima, niks op aan te merken
Als goed en was tevreden
Heleen is een goede tandarts
Luistert, denkt, legt uit en doet. En alles perfect!
Geweldig, Shannon is zo'n goede mondhygiënist.
Remco fijne tandarts.
Ik werd heel goed geholpen omdat er een stukje kies was afgebroken. Heel vriendelijke en prima behandeling ⁸
Vind het alleen jammer dat nogal gewisseld wordt van tandarts,ik heb nu de vierde tandarts en dat is niet fijn als je angst heb Ik ben zeer tevreden over Jozette en hoop dat zij voorlopig blijft
Havenkade 19
1973 AH Ijmuiden