Laden reviews...
220 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reacties tonen een positieve lijn met veel nadruk op professionaliteit en heldere communicatie. Klanten waarderen de juiste match van sprekers en de soepele afhandeling van het project. Het aanbod wordt als veelzijdig en toepasbaar ervaren, met concrete leerpunten voor de organisatie. Overall blijft de samenwerking met Speakers Academy als zeer prettig en betrouwbaar hangen.
Toen onze geplande spreker last minute uitviel, regelde Speakers Academy snel en professioneel een waardige vervanger: Francesco Wessels. Met ruim twintig jaar ervaring bij Defensie én als coach van de Olympische coaches bij NOC*NSF, beschikt hij over een uitzonderlijk referentiekader. Die combinatie van militaire en topsportervaring maakte zijn presentatie over teamdynamiek en leiderschap inhoudelijk sterk en praktisch toepasbaar. De anekdotes uit beide werelden landden heel goed bij ons ondernemerspubliek. Hij wist te boeien en te inspireren. Een compliment aan zowel Francesco als Speakers Academy voor het snelle schakelen en de goede communicatie.
Online
Voordegroei
26 June 2026
NVT
Amsterdam
Ferry is een bekwame en vakkundige spreker die het publiek goed mee kan nemen. Hij kan de hype van AI in een ander perspectief zetten en daagt het publiek (in ons geval IT mensen) vooral uit om kritisch te blijven, zichzelf te blijven ontwikkelen en heeft (Rotterdamse) humor.
relatie
Ferry Hoes
Vrije Universiteit Dienst IT
26 June 2026
Henny van Nieuwenhuijsen
Ede
Wij hebben de samenwerking met Speakers Academy als zeer prettig ervaren. Het contact verliep soepel, er werd snel gereageerd en er was duidelijk sprake van actief meedenken over de invulling van het programma. Dit heeft bijgedragen aan een succesvolle en goed afgestemde samenwerking.
24 June 2026
Priscilla van der Meer
Almere
Onze medewerkers zijn heel positief over de voordracht van Minchenu. Haar energie is fantastisch en werkte positief door op de rest van onze Spiritdag. De collega's gingen naderhand ook nog met elkaar in gesprek over haar thema's. We waarderen de tijd en moeite die Minchenu heeft gestoken in de voorbereiding. Zowel in het voorgesprek als op de dag zelf. Heel leuk hoe ze haar voordracht zo persoonlijk en toegespitst op onze organisatie maakte.
Minchenu Maduro
positief
FWG Progressional People
23 June 2026
Maaike
Utrecht
Francesco was de perfecte afsluiting van onze leiderschap twee daagse.
Uit het verleden
Geweldig!
VieCuri
Debbie
Venlo
De communicatie liep vlot, en ze dacht mee met alternatieven. Uiteindelijk toch voor een topspreker gegaan (Dominique Schreinemachers) die de investering dubbel en dwars waard was!
Vorige jobs
Dominique Schreinemachers
Geweldig! alle verwachtingen overtroffen
AWL
Jeroen Brands
Harderwijk
Sloot perfect aan bij ons verhaal met betrekking tot het thema samen kom je verder dan alleen!
online
9,5
SmartHub Achterhoek
Anneke van Ommen
Doetinchem
Het verhaal was inspirerend voor de bezoekers. Ikzelf heb niet zo veel met het onderwerp, maar er was te zien dat de bezoekers het wel interessant vonden. Helaas was het verhaal best wel lang, zo'n 40 minuten waarbij we 20/30 hadden afgesproken. Dit zorgde ervoor dat mensen af begonnen te haken. Ook was er minder interactie dan dat we verwacht hadden. Het verhaal werd er niet minder interessant op gelukkig.
Internet
Wieger Wamelink
Netjes en erg intelligent
Maan Group
18 June 2026
Joppe
Raalte
Met Speakers Academy én met de spreker Ferry Hoes goed en soepel afspraken kunnen maken. Na de effectieve voorbereiding was het resultaat een keynote die hoog gewaardeerd werd door de deelnemers aan ons event.
vaker zaken mee gedaan
Ferry Hoes
Top.
Naam organisatie
Logistiek Digitaal (pa evofendex)
16 June 2026
Speakersacademy
16 June 2026
Laura
Den Haag
Ik had Stan al eerder willen inzetten voor een evenement dat helaas niet kon doorgaan. Zin bijdrage voor de partnerbijeenkomst was meer dan interessant voor mijn gasten. Dus ja, wie weet voor een volgende keer.
Al zolang het bestaat
Stan van Pelt
NBTC
12 June 2026
Eric
Den Haag
Een uiterst plezierige en positieve ervaring. Van intake tot uitvoering alles super geregeld. Wij gaan vaker sprekers via Speakers Academy inzetten.
Via via
Pieter Cobelens
Zeer positief
SPS IT Group
11 June 2026
Harry van Streun
Reeuwijk
Fijn contact en een soepele samenwerking. Op naar een volgende keer!
Carlo Alexander Schreurs
Uw mening over spreker
Goed! Beoordeeld met een 8,1 door het publiek.
Brand New Live
10 June 2026
Kaylee Ruizendaal
Hilversum
"Met een indrukwekkend en persoonlijk verhaal wist deze spreker het publiek op menselijke maat te raken en te inspireren."
Het internet
Minchenu Maduro
9 June 2026
Lisa Bentem
Schiedam
Pedro is een toegankelijke man en bovendien kundig, hij weet waar hij over praat.
Zoekmachine
Pedro de Bruykere
Heel goed
Ons Platform
5 June 2026
Sebastiaan Duivenvoorde
Lisse
Vivianne heeft een fantastische presentatie neergezet waar we veel positieve reacties op hebben mogen ontvangen.
Collega
Vivianne Bendermacher
Amsterdam Internet Exchange BV
3 June 2026
Leonie Venlet
Amsterdam
prettige samenwerking. Enige verbeterpunt is de kwaliteit van Engelse taal van Gerrit.
internet
Gerrit Hiemstra
All Energy Day
3 June 2026
Xante Philips
Delft
Het was heel fijn samenwerken met speackers academy, er was snelle en makkelijke communicatie mogelijk via zowel de mail als telefonisch. Er werd meegedacht hoe wij ons evenement zo goed mogelijk konden inrichten en deze hulp werd erg gewaardeerd. De lezing zelf was van hoge kwaliteit en de deelnemers waren erg enthousiast. Al met al een hele positieve ervaring!
Paul Iske
Erg goed
Tweede Kamer der Staten Generaal
2 June 2026
Emma Klinkenbijl
Den Haag
Nadat hij vorig jaar als spreker optrad tijdens ons jaarlijkse evenement, hebben wij de afgelopen maanden heel prettig en constructief samengewerkt met Peter de Kock, dit keer in de rol van dagvoorzitter. Hij was enthousiast, flexibel en behulpzaam, zowel in de voorbereiding als tijdens het evenement zelf. Hij toonde veel interesse in de onderdelen van de andere sprekers en zorgde ervoor dat het onderliggende thema als een mooie rode draad doorheen het programma liep. Ik kan hem alleen maar aanraden - als spreker en als dagvoorzitter!
Onderzoek online
Peter de Kock
Uw mening over spreker
Hele kundige en prettige dagvoorzitter
Ministerie van Financiën
1 June 2026
Charlotte Povel
Den Haag
De bijeenkomst met Aart Bontekoning was een bijzonder inspirerende en waardevolle ervaring. Zijn manier van spreken wist theorie en praktijk op een toegankelijke en energieke manier met elkaar te verbinden. De sessie gaf ons niet alleen nieuwe inzichten in generaties, samenwerking en verandering binnen organisaties, maar zette ook echt aan tot reflectie en gesprek binnen het team. De bijeenkomst was interactief, leerzaam en gaf concrete handvatten die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk.
Aart Bontekoning
Uw mening over spreker
Zeer waardevol, voor ieder bedrijf waar verschillende generaties werkzaam zijn.
Novo Nordisk BV
Unie van Waterschappen
22 May 2026
Piet Bervoets
Mijnsheerenland
Paul heeft na de lunch de groep meegenomen in het verhaal. De reacties die ik gekregen heb waren heel positief en de collega's gaven aan dat ze geen last gehad hebben van de after lunch dip. ze kregen er energie van. Paul Heeft naast zijn verhaal ook een bijdrage geleverd aan de workshop briljante mislukkingen die we gepland hadden. Hier kwamen mooie verhalen uit naar voren. Al met al zeer geslaagd.
Waar kent u Speakers Academy van?
Eerdere boeking en jaarlijkse bijeenkomst
Paul Iske
Uw mening over spreker
Fijn persoon die meedenkt over oplossingen
ABN AMRO Verzekeringen
NVGA
20 May 2026
Arie van den Berg
Heinenoord
Matthijs spreekt helder en krachtig, met charisme. Is up to date met zijn verhaal. Heeft heldere kijk op zaken. Kan erg scherp zijn maar dat is juist goed. Zijn vleugje humor maakt het voor het publiek fijn om naar te kijken en te luisteren. Matthijs houdt de aandacht de hele tijd vast.
Waar kent u Speakers Academy van?
We werken al jaren samen
Mathijs Bouman
Uw mening over spreker
Matthijs is kundig, scherp, up to date
Capgemini Nederland B.V.
20 May 2026
Nicole
Utrecht
Speakers Academy collaborates with today's leading speakers on a variety of topics that engage everyone, in pursuit of our shared mission: Bringing Knowledge to the World. Through meaningful physical and digital lectures by our speakers, we contribute to knowledge transfer and the growth of awareness. We make knowledge sharing attractive and contribute to a simple and unburdening way of acquiring knowledge. Our ambition is to worldwide propagate the importance of embracing knowledge and stimulating awareness. People are always looking for knowledge with which they feel connected.
Zestienhovensekade 180
3043KV Rotterdam