Goed contact gehad met de Speakers Academy en met de door hen aangeboden spreker
Wij willen Patrick nogmaals hartelijk bedanken voor zijn komst en voor het inspirerende, pakkende verhaal dat hij met veel passie en expertise heeft gedeeld. De reacties vanuit de organisatie en de deelnemers zijn overweldig positief: men prijst zijn deskundige en enthousiaste manier van vertellen, evenals de duidelijke onderliggende boodschap, als spot‑on. In zijn presentatie wordt op een toegankelijke manier ingegaan op gedragsthema’s – van chimpansee‑ tot gorilla‑vergelijkingen – en dit gekoppeld aan zelfreflectie en leiderschap, wat bij het publiek veel inspiratie oplevert. De meningen over zijn adaptieve, uiterst kundige en flexibele aanpak zijn lovend, en wij waarderen hoe hij met zijn verhaal betekenis heeft gegeven aan ons evenement. Kortom: Patrick’s bijdrage heeft de sfeer, de leerwaarde en de impact van ons symposium naar een hoger niveau getild en wordt door iedereen als een groot succes ervaren.
In de reacties die ik ontving, werd er toch gesproken over dat men de verwachting had dat er meer toegevoegd zou worden aan de informatie die men al had en hoe je meer samen kunt optrekken. Of eyeopeners waar de gemiddelde mens misschien niet aan denkt. Qua prijs-kwaliteit viel het toch een beetje tegen.
Het is erg handig dat sprekers zo makkelijk te vinden en te benaderen zijn via één plek.
Goede informatie, duidelijke intake. Klaas Knot was een zeer gewaardeerde keynote spreker. Kortom een mooie bijdrage aan ons Jaarevent.
De dagvoorzitter werd ervaren als professioneel en betrokken: hij leidde het programma doelgericht en gestructureerd, en wist met zijn energie en gevoel voor humor zowel de sprekers als het publiek actief te betrekken.
was weer een inspirerende lezing van Kim Jansen. Leuke discussies en ze zet aan te nadenken.
Voor het lezingenprogramma van CUE (beurs) hebben wij net als voor de vorige editie, via Speakers Academy een dagvoorzitter ingehuurd. Het contact verliep professioneel en vriendelijk. Fadoua Alaoui, onze dagvoorzitter, was uitstekend voorbereid en wist vanaf het begin de juiste toon te zetten. Ze begeleidde het programma op een natuurlijke en verbindende manier. De sprekers werden op een prettige wijze geïntroduceerd en het publiek werd actief betrokken bij het programma. .
Wat een powerlady! Ze had volle aandacht van iedereen in de zaal. Ze maakte indruk met haar verhaal. Ik ben fan.
Rob Bauer heeft zijn gehoor meegenomen in de gevraagde thema's en slaagde erin een deel van zijn referaat interactief te maken. Wij zijn erg tevreden.
zie supra!
Mathijs was weer goed op dreef en sprankelend. Onze gasten hebben genoten en ook weer nieuwe dingen gehoord. Interessant en en met het juiste gewicht de economische toestand om ons heen geschetst door Mathijs. Jammer was dat ik Mathijs Bouman niet heb kunnen bedanken na afloop, programma liet dat helaas niet toe. Bij deze onze dank voor zijn aanwezigheid en presentatie. Wij komen teug.
snel schakelen en duidelijk wat we kunnen verwachten
Onze leerlingen gaan helemaal 'aan' bij het verhaal van Pierre en gaan na zijn presentatie vol enthousiasme de kookchallenge in die we bedacht hebben met elkaar. Ieder jaar weer een succes!
Goed geregeld. Duidelijk afspraken die nagekomen worden. Ook denken ze goed mee in de behoefte.
Het contact met Robbert van Speakers Academy verliep soepel en hij dacht goed mee met de wensen die we hadden. Speakers Academy is een fijn bureau om mee samen te werken.
Wij zijn zeer tevreden over Klaas Knot als spreker bij onze Visielezing op 26 januari 2026, dankzij de fijne en zorgvuldige afstemming vooraf, de prettige omgang, het sterke verhaal en de mooie interactie met de zaal.
Er werd goed met ons meegedacht over sprekers en tijdsloten. Het blijft altijd een puzzel met het programma en datum/tijden die beschikbaar zijn. We hebben een mooi event neergezet, maar zeer goede sprekers.
Ismail is een spreker die de collega's meenam, aanvoelde en in de behoefte voorzag. De hoeveelheid slides zorgde voor tijdsdruk beleving en het gevoel dat het af moest. Maar doordat Ismail de zaal goed aanvoelde in inspeelde op de behoeftes was de opbrengst nog waardevoller.
Peter is een ontzettend vriendelijke, deskundige en toegankelijke man, die zijn publiek goed aanvoelt en ruimte geeft voor wat er in de zaal gebeurt. Ik heb met ingehouden adem zitten luisteren en toekijken en met mij een hele zaal vol ambtenaren. Iedereen was laaiend enthousiast over Peter en zijn verhaal!
De presentatie van Aragorn Meulendijks was buitengewoon interessant en een tikje disruptief – maar altijd positief van toon. Hij gaf ons een uniek inzicht in de geschiedenis en vooral in de technologische toekomst die voor ons ligt. Zijn doel om het publiek wakker te schudden en te laten beseffen dat grote veranderingen aanstaande zijn, is meer dan geslaagd. De sessie was enorm inspirerend en leerzaam; de zaal bleef maar napraten en ik heb ontzettend veel complimenten ontvangen over zijn lezing. Absoluut een aanrader!
fijne voorbereiding gehad. de dag viel wat in duigen door het weer, waardoor het niet helemaal duidelijk werd wat we met de studiedag hebben willen bereiken. Sophie is erg energiek en had een goed verhaal. Een verhaal waar niet iedereen het mee eens was op sommige punten, maar dat zorgt alleen maar voor een goed gesprek. Wat de een energiek noemt, noemt een ander te druk. Daarover werden wel wat opmerkingen achteraf gemaakt. Sophie is uitgesproken en dat is men hier niet altijd even gewend. Iets ingetogener en nog wat meer gericht op onze omgeving was nog beter aangeslagen.
Ik heb een zeer fijne ervaring met jullie gehad. In het bijzonder wil ik Robbert noemen: hij denkt goed mee, reageert snel en is een ontzettend fijne contactpersoon. We komen zeker nog een keer bij jullie terug!
In haar keynote tijdens Impact Day 2025 liet Minke Tromp zien hoe AI raakt aan inclusie, arbeid en economische transitie. Ze combineert strategisch inzicht met een helder ethisch perspectief en maakt complexe thema’s toegankelijk en relevant. De keynote zette aan tot nadenken en bood concrete handvatten voor organisaties die technologie bewust en mensgericht willen inzetten.
Patrick van Veen was een echte toevoeging op onze nieuwjaarsbijeenkomst. Naast de humor, zat er ook genoeg inhoud, herkenning en gaf het ook nieuwe inzichten.
Zestienhovensekade 180
3043KV Rotterdam
Speakers Academy collaborates with today's leading speakers on a variety of topics that engage everyone, in pursuit of our shared mission: Bringing Knowledge to the World. Through meaningful physical and digital lectures by our speakers, we contribute to knowledge transfer and the growth of awareness. We make knowledge sharing attractive and contribute to a simple and unburdening way of acquiring knowledge. Our ambition is to worldwide propagate the importance of embracing knowledge and stimulating awareness. People are always looking for knowledge with which they feel connected.