een verdiepende energieke presentatie passend bij de boodschap van de bijeenkomst

Alle deelnemers waren zeer te spreken over de presentatie van Edith Bosch, het sloot goed aan bij de belevingswereld en de behoefte. Een energieke presentatie. Een aantal mensen dachten vooraf: moeten we dan een uur gaan zitten luisteren? Maar achteraf vonden ze dat de tijd was omgevlogen.

• Naam geboekte spreker Edith Bosch
  • Uw mening over spreker Goed
  • Naam organisatie Saffier

Arash is een intelligente, betrokken expert en spreker, gedreven door passie.

Arash is een intelligente, betrokken expert en spreker, gedreven door passie. Zijn presentatie op het Gigawhat innovatiesymposium werd heel goed ontvangen. Zijn enthousiasme en overtuiging is aanstekelijk. Verder was Arash in de aanloopfase gewillig om actief mee te denken over de inhoud.

• Naam geboekte spreker Arash Azami
  • Uw mening over spreker Arash is een topper.
  • Naam organisatie Gigawhat innovatiesymposium.

Prettige samenwerking met Jay-Jay

Voor onze event waren we op zoek naar een content creator die kon vertellen over de samenwerkingen met merken. Hoe kijken creators hier naar en wat verwachten zij ervan? Robbert hielp actief mee nadenken om tot Jay-Jay te komen. Wat een geschikte keus bleek. Communicatie met Jay-Jay was erg prettig. Zijn presentatie paste goed bij de briefing en werd goed ontvangen.

• Waar kent u Speakers Academy van? Gevonden via Google
  • Naam geboekte spreker Jay-Jay Boske
  • Uw mening over spreker Goede spreker die staat voor wat ie doet. Jay-Jay was erg prettig in communicatie en omgang.
  • Naam organisatie Kantar

Sigrid Kaag heeft de bijeenkomst opgetild naar een hoog niveau

Sigrid Kaag is met haar internationale en nationale ervaring een autoriteit die de juiste snaar van het publiek weet te raken. We hebben het optreden van Sigrid Kaag als key note speaker en panellid zeer gewaardeerd.

• Waar kent u Speakers Academy van? Via de spreker
  • Naam geboekte spreker Sigrid Kaag
  • Uw mening over spreker Een betere spreker hadden we niet kunnen hebben voor dit event.
  • Naam organisatie Pels Rijcken

Prima zaken doen met Speakers Academy

Wij hebben t.b.v. ons seminar over de aanpak van mensen met onbegrepen gedrag heel goed samengewerkt met Speakers Academy t.b.v. een keynote spreker en een spreker voor een workshop. Het contact verliep prettig. Er was sprake van korte lijnen en afspraken werden snel gemaakt. Ook dacht Speakers Academy goed mee over de inzet en begeleiding van de sprekers.

• Waar kent u Speakers Academy van? Via één van de sprekers
  • Naam geboekte spreker Michelle van Tongerloo en Patrick van der Jagt
  • Uw mening over spreker Beiden prima
  • Naam organisatie Zorg- en Veiligheidshuis NHN

prima zakendoen

prima avond gehad met dhr Boekesteijn

• Waar kent u Speakers Academy van? eerdere evenementen
  • Naam geboekte spreker arend jan boekesteijn
  • Uw mening over spreker goede spreker
  • Naam organisatie niscoö

Fijne, klantgerichte ervaring bij het boeken van de spreker.

Heel prettige ervaring zowel in het boeken van de spreker als in het meer dan fijne voorgesprek en het persoonlijke (mail)contact vooraf en erna. De lezing werd zeer gewaardeerd door de collega's en heeft zeker bijgedragen tot een succesvol symposium.

• Advies/meedenken N.v.t.
  • Waar kent u Speakers Academy van? Eerdere sprekers
  • Naam geboekte spreker Martine van Zijll Langhout
  • Uw mening over spreker Uniek, authentiek, inspirerend en enthousiasmerend, opent ogen en maakt de wereld groter
  • Naam organisatie ROC Mondriaan

Meedenken en ontzorgen

Speakers Academy denkt heel goed mee over sprekers die passen bij het event. Ze willen begrijpen waar het event over gaat zodat ze de juiste spreker kunnen voorstellen. Ze durven hierbij ook wat gewaagdere keuzes voor te leggen en denken daarin actief mee. Ik kan het samenwerken met Speakers Academy daarom van harte aanbevelen.

• Waar kent u Speakers Academy van? Eerdere events
  • Naam geboekte spreker Japke-d. Bouma en Suze Gehem
  • Uw mening over spreker Uitstekende sprekers!
  • Naam organisatie a.s.r.

Medewerking aan een geslaagde jubileumdag

Dit was onze 2e ervaring met Speakers Academy. De eerste ervaring bij ons 70-jarig jubileum (10 jaar geleden) voelde wat overdreven aan in de do's en vooral dont's. Die ervaring hebben wij dit maal niet gehad. Waar enige verwarring ontstond als gevolg van medewerker-wisseling aan onze zijde werd dit professioneel opgepakt. Speakers Academy bleef netjes op de achtergrond bij ons directe contact met Erik Scherder.

• Waar kent u Speakers Academy van? 10 jaar geleden contact gehad
  • Naam geboekte spreker Erik Scherder
  • Uw mening over spreker Geweldig
  • Naam organisatie NVML

Inspirerend, scherp en verbindend.

Tijdens het 3‑jarig jubileum van Rabobank Tech4Engineering wist Nancy Rademaker met haar keynote een sterke indruk achter te laten. Op een energieke en toegankelijke manier nam zij ons mee in de impact van technologische versnelling en de noodzaak om verandering niet alleen te begrijpen, maar actief te omarmen. Nancy legde de nadruk op het vinden van de juiste balans tussen high tech en high touch, waarbij menselijke waarden, leiderschap en empathie net zo belangrijk zijn als innovatie en digitalisering. Haar verhaal sloot naadloos aan bij de missie van Tech4Engineering: engineers en teams ondersteunen in een complex en continu veranderend landschap. De keynote zorgde voor herkenning, nieuwe inzichten en concrete reflectie, en gaf de aanwezigen energie en vertrouwen om samen verder te bouwen aan de toekomst van engineering binnen Rabobank.

• Waar kent u Speakers Academy van? Google
  • Naam geboekte spreker Nancy Rademaker
  • Uw mening over spreker Geweldig
  • Naam organisatie Rabobank

Prettige samenwerking

Prettige samenwerking en denken mee daar waar ze dat kunnen.

• Waar kent u Speakers Academy van? via sprekers
  • Naam geboekte spreker Tom Middendorp
  • Uw mening over spreker Hele goede spreker met een sterk inhoudelijk verhaal
  • Naam organisatie Euroforum

Snelle respons en goed meegedacht

Prettig contact, altijd snelle reactie en goed meegedacht. Een fijne organisatie om mee samen te werken.

• Waar kent u Speakers Academy van? Google
  • Naam geboekte spreker Ismail Aghzanay
  • Uw mening over spreker Hij vertelde ons over de knelpunten binnen de samenwerking die teams met diverse culturele achtergronden weleens ervaren. Hij deed dat op een toegankelijke en humorvolle manier. Op basis van zijn eigen ervaringen en liet hij ons zien hoe cultuur ons dagelijks werk beïnvloedt: van gewoontes en verwachtingen tot hoe we met elkaar praten. Hij gaf praktische tips om duidelijk en respectvol te communiceren, vooral wanneer onderwerpen gevoelig kunnen zijn. Ook gaf hij handvatten om misverstanden te voorkomen en elkaar beter te begrijpen. Tijdens de bijeenkomst was er ruimte om alle mogelijke vragen te stellen. Hier maakten de aanwezigen goed gebruik van waardoor het een interessante sessie werd. Ismael maakte goed duidelijk dat we beter kunnen samenwerken als we begrijpen waar de verschillen vandaan komen.
  • Naam organisatie Hoogheemraadschap van Delfland

Snelle respons op aanvragen en meedenken over het soort spreker dat wij zoeken.

Wij werken regelmatig samen met Speakers Academy. De respons op aanvragen zijn snel en - mocht een spreker die wij zoeken niet beschikbaar zijn - wordt er op constructieve wijze meegedacht over een vervanger.

• Waar kent u Speakers Academy van? Werken al jaren samen
  • Naam geboekte spreker Marco Gala
  • Uw mening over spreker Enthousiast en bevlogen. Spreekt begrijpelijke taal en houdt rekening met input vanuit de deelnemers
  • Naam organisatie Fryslân Konferensje - Noordwest Ziekenhuisgroep

Alles is goed geregeld

Tweede keer dat we gebruik maakten van Speakers Academy, fijn contact en alles wordt prima geregeld.

• Waar kent u Speakers Academy van? collega
  • Naam geboekte spreker Pedro de Bruyckere
  • Uw mening over spreker Enthousiast en motiverend
  • Naam organisatie N.v.t.

Een inspirerende sessie die echt in beweging zet.

Dominique maakte veel indruk met haar energie, haar manier van spreken en de opbouw van haar verhaal. De aanloop naar het kantelpunt in haar verhaal, het moment van de crash en de brug naar de toepassing in de praktijk, was erg sterk. Juist doordat zij haar persoonlijke verhaal koppelt aan gedragspsychologie, wordt het meer dan alleen inspirerend. Het geeft ook handvatten. Voor onze doelgroep zat de waarde vooral in het inzicht dat je zelf invloed hebt op hoe je in situaties stapt en hoe je de interactie met anderen stuurt. Dat sloot goed aan op het doel van haar bijdrage tijdens MainteVerse, namelijk een appel doen op persoonlijk leiderschap.

• Waar kent u Speakers Academy van? Via het boeken van sprekers voor events
  • Naam geboekte spreker Dominique Schreinemachers
  • Uw mening over spreker Dominique is een warme, krachtige en indrukwekkende spreker. Zij weet een persoonlijk en heftig verhaal op een manier te brengen die raakt, inspireert en tegelijk praktisch toepasbaar wordt. Haar bijdrage had zichtbaar impact op de zaal en sloot goed aan op het thema en de doelgroep.
  • Naam organisatie Pontifexx Academy

Interessante lezing Kees Klomp

Kees heeft een zeer interessante lezing verzorgd. Deelnemers waren enthousiast! Wat hij te vertellen heeft was voor onze organisatie zeer relevant, maar juist ook door waar wij staan was het niet alleen maar een-richting-verkeer. Dat maakte het leuk. Inspirerend en confronterend in een juiste mix. Wat komt er op ons af? En dan niet een punt, maar een komma, door ook te bespreken wat we zouden kunnen doen.

• Waar kent u Speakers Academy van? internet
  • Naam geboekte spreker Kees Klomp
  • Uw mening over spreker Uitstekende spreker
  • Naam organisatie Lowys Porquin

Lucienne kan prettig en duidelijk vertellen

Hij kan prettig en duidelijk vertellen, zijn bijdrage sloot mooi aan op de rest van het programma.

• Waar kent u Speakers Academy van? google
  • Naam geboekte spreker Lucienne Engelen
  • Uw mening over spreker Fijn, intelligent, sociaal persoon
  • Naam organisatie Dichterbij

Snel en prettig contact

Voor een interne meeting hebben wij gebruik gemaakt van Speakers Academy voor het inhuren van een spreker. Het contact was vanaf het begin prettig en efficiënt, duidelijke informatie en een snelle administratieve afhandeling. Het schakelen met tussenpersoon Maureen ging heel prettig en heeft ons heel goed geholpen.

• Waar kent u Speakers Academy van? Eerdere ervaringen collega's
  • Naam geboekte spreker Dhr. Pieter-Jaap Aalbersberg
  • Uw mening over spreker Uitstekend
  • Naam organisatie PwC

Snel en makkelijk geregeld

Met veel gemak de spreker geboekt, duidelijk informatie ter voorbereiding ontvangen, erg goede spreker en fijne communicatie met de contactpersoon.

• Uitvoering
  • Waar kent u Speakers Academy van? Ik was op zoek naar een specifieke spreker op Google en toen kwam ik bij Speakers Academy uit.
  • Naam geboekte spreker Raymond Mens
  • Uw mening over spreker 10 uit 10
  • Naam organisatie Cybermeister

Bijzonder verhaal, bijzonder goed vertelt

Het verhaal van Dominique is erg bijzonder. Daarnaast kan ze je volledig meenemen in haar verhaal en hing iedereen aan d'r lippen. Na afloop van de keynote, namen andere sprekers steeds verschillende dingen van haar mee in hun eigen verhaal.

• Waar kent u Speakers Academy van? Collega PINO
  • Uw mening over spreker Uitstekend
  • Naam organisatie PINO

Wat een indrukwekkend en leerzaam verhaal. Twee uur lang ademloos geluisterd in een intieme setting.

• Waar kent u Speakers Academy van? Vanuit het werk
  • Naam geboekte spreker Michelle van Tongerloo
  • Uw mening over spreker Heel goed
  • Naam organisatie OBL

Mohamedou kruipt onder je huid

We hebben al veel verhalen op het podium van 24 uur in bedrijf mogen beluisteren. Maar het verhaal en de boodschap van Mohamedou komt binnen en resoneert nog dagen na. Als je in staat bent om te vergeven zoals hij dat heeft gedaan dan ben je een groot man. Een zaal met 250 ondernemers was muisstil en na afloop ontving Mohamedou een staande ovatie. Geen toneelstukje, geen automatische piloot, maar een oprecht en authentiek verhaal. Een zwaar thema mar met een liefdevolle boodschap. Mohamedou zelf is luchtig en licht op het podium met gepaste stilte. We kunnen oprecht nog heel veel leren van deze man. Mohamedou je bent een bijzonder mens, je maakt de wereld een beetje mooier. 1000 x dank!

• Waar kent u Speakers Academy van? N.v.t.
  • Naam geboekte spreker N.v.t.
  • Uw mening over spreker N.v.t.
  • Naam organisatie N.v.t.

Zeer boeiende, energieke, inspirerende presentatie

Heel plezierig en flexibel op de dag!

• Waar kent u Speakers Academy van? via netwerk
  • Naam geboekte spreker Dominique Schreinemachers
  • Uw mening over spreker Zeer energiek, boeiend en inspirerend verhaal. Prettige vrouw om mee samen te werken.
  • Naam organisatie Unicoz Onderwijsgroep

Vivianne is heel professioneel en super fijn om mee samen te werken!

Vivianne is heel betrokken bij de voorbereiding en is inhoudelijk sterk. Je merkt dat ze heel ervaren is. Dit gaf alle vertrouwen en rust, ook tijdens het event. Verder is zij als persoon heel prettig om mee samen te werken. Echt een aanbeveling!

• Waar kent u Speakers Academy van? via mijn werk
  • Naam geboekte spreker Vivianne Bendermacher
  • Uw mening over spreker heel goed
  • Naam organisatie TNO

Top avond

Het theatercollege van Maarten is onderhoudend, humoristisch en leerzaam. Je krijgt een avondje "les" in geschiedenis en politiek , doorweven met belevenissen uit zijn eigen leven. Een mooie combinatie om er een geslaagde avond van te maken.

• Services N.v.t.
  • Waar kent u Speakers Academy van? Mond op mond reclame
  • Naam geboekte spreker Maarten van Rossem
  • Uw mening over spreker no nonsens man
  • Naam organisatie Stichting Agora Rucphen

Zestienhovensekade 180

3043KV Rotterdam

Over Speakers Academy

Speakers Academy collaborates with today's leading speakers on a variety of topics that engage everyone, in pursuit of our shared mission: Bringing Knowledge to the World. Through meaningful physical and digital lectures by our speakers, we contribute to knowledge transfer and the growth of awareness. We make knowledge sharing attractive and contribute to a simple and unburdening way of acquiring knowledge. Our ambition is to worldwide propagate the importance of embracing knowledge and stimulating awareness. People are always looking for knowledge with which they feel connected.