Tijdens de strategiemiddag gaf Manon een scherpe en praktische kijk op samenwerken in een netwerk. Ze benoemde helder wat samenwerking krachtig maakt en waar het soms wringt: eigen belangen, gebrek aan afstemming of gemiste verbinding. Met de vijf condities voor effectieve samenwerking gaf ze duidelijke handvatten om samen verder te bouwen. Haar verhaal sloot goed aan bij onze koers: samen werken aan een sterke pedagogische basis, midden in het netwerk. Manons bijdrage bracht focus, taal en richting. Precies wat we nodig hebben om het gesprek in teams en met partners verder te brengen.
Het was een enthousiaste, nuttige en leerzame presentatie
Wij zijn erg tevreden over de presentatie van Sydney voor onze salesteams. Zijn presentatie bevatte erg veel humor, zat super strak in elkaar en wat uitstekend voorbereid. Echt een topprestatie. Ons bedrijf heeft Sydney inmiddels nogmaals geboekt voor een andere groep collega's.
Jan Peter Balkenende is in staat met humor en diepgang de zaal te boeien en erbij te houden. Hij wisselt in rap tempo tussen wereldproblematiek en effecten op lokaal niveau. Het voorhaal doorspekt hij met anekdotes. Hij verdiept zich vooraf in de gevraagde setting en de mensen die komen. Hij blijft van begin tot einde en dat voelt als grote betrokkenheid om het evenement (congres) tot een succes te maken.
Via het Branded Content evenement bij Sydney Brouwer terechtgekomen. Speakers Academy heeft de boeking snel verwerkt, ook tijdig van de juiste informatie voorzien.
Hele leuke voorbereiding gehad, Ron zijn verhaal was super relevant en alle gasten waren enorm positief achteraf. Erg goede omgang met Ron en het feit dat hij nog wat langer bleef is door ons inclusief CEO enorm gewaardeerd.
It was a great experience to have Marit Bouwmeester as keynote speaker during our event.
Speakers Academy hielp ons in contact te komen met een spreker die voor ons als organisatie niet gemakkelijk benaderbaar zou zijn geweest. Resultaat: een gewaardeerde spreker die een belangrijke bijdrage leverde aan de aantrekkingskracht en de inhoud van ons event.
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Speakers Academy. Vanaf het eerste contactmoment was de terugkoppeling opvallend snel, wat erg prettig is wanneer je met deadlines werkt. De medewerkers zijn makkelijk bereikbaar en reageren vlot en professioneel op vragen, wat zorgt voor een soepele communicatie. Daarnaast biedt Speakers Academy duidelijke en relevante informatie over hun sprekers, waardoor het eenvoudig is om de juiste keuze te maken. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, met heldere profielen en praktische zoekfilters. Alles bij elkaar zorgt dit voor een betrouwbare en efficiënte dienstverlening. Kortom: een uitstekende ervaring en absoluut aan te raden voor wie op zoek is naar een spreker of dagvoorzitter.
Lisanne Buik opende het tex.tracer inspire event met een keynote over AI, ethics, and the future of supply chain transparency. Haar verhaal over AI, ethiek en transparantie was niet alleen actueel en inhoudelijk sterk, maar ook helder en toegankelijk voor een breed publiek, van duurzame modemerken tot dataspecialisten. Met haar visie op Gracious AI bracht ze een mensgerichte benadering van technologie, waarin samenwerking en verantwoordelijkheid centraal staan. Een waardevolle toevoeging aan het programma, en een keynote die bij veel bezoekers nog lang is blijven hangen.
We zijn weer, als altijd, tevreden over de samenwerking met Speakers Academy. De communicatie is altijd helder en adequaat, waardoor we snel antwoord kregen op al onze verzoeken en vragen. Daarnaast denken ze fantastisch mee en dat brengt een hoop rust in de organisatie van ons event. Het is een geruststellend gevoel om te weten dat alles rondom de spreker tot in de puntjes geregeld en verzorgd is. We kijken uit naar een volgende samenwerking!
We werden snel en professioneel geholpen en ondersteund. Bedankt hiervoor
Van te voren was alles goed geregeld vanuit jullie organisatie. Michelle kwam net op tijd binnen en gaf daarna een supertoffe lezing. Het publiek hing aan haar lippen. Naderhand kregen we veel reacties van mensen die geïnspireerd waren, die geprikkeld waren tot nadenken. Ons doel was om impact te maken op de gemeente, dat is naar mijn mening gelukt. Michelle vertelt gemakkelijk (oogt het) en eerlijk, soms hard maar dat maakt het juist charmant. Je voelt dat ze alles vanuit haar gevoel tegen onrecht doet.
De masterclass met Eva was een zeer waardevolle ervaring. Ze deelde niet alleen vernieuwende ideeën en ontwikkelingen, maar gaf ook praktische inzichten in hoe technologie ons dagelijks leven en werk kan verbeteren. Eva is zonder twijfel een professional met diepgaande kennis, en het is duidelijk dat zij volledig op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen binnen haar vakgebied. Ze wist het publiek te boeien met een mooie combinatie van expertise en humor, en beantwoordde alle vragen zorgvuldig en inhoudelijk sterk. Zonder enige twijfel zou ik deze ervaring graag herhalen.
Manya Koetse gaf een zeer goed overzicht van de ontwikkelingen van media gebruik in China, van de vroege jaren TV gebruik tot de laatste mediatrends en all-in-one apps. Helemaal wat we zochten voor een keynote van onze conferentie en voor velen een eye-opener en discussie starter. Met de speakersacademy konden we afspraken maken rond de voorwaarden (ingegeven door onze wettelijke positie en mogelijkheden).
Wij hebben de samenwerking met Suze als heel prettig ervaren. Pakte haar rol en dit deed ze erg goed.
De presentaties van Vivianne, Diederik en Bas waren fantastisch!
Voor de tweede keer Fadoua Alaoui als dagvoorzitter voor ons evenement gehad. Ze presenteert op een ontspannen en fijne manier en zorgt ervoor dat de andere sprekers en panelleden zich op hun gemak voelen.
Paul Iske weet op een humoristische manier een duidelijke boodschap over te brengen: ook mislukkingen kunnen briljant zijn.
Onze ervaring met De Speld Live! is van begin tot eind goed geweest. Ze betrekken je bij de voorbereiding. Een deel van de show wordt afgestemd op de persoonlijke ervaringen en werkzaamheden van het publiek, wat het herkenbaar maakt. Hier heeft De Speld uitgebreid de tijd voor genomen. De show zelf was erg grappig. De spontaniteit en humor van de performers droeg hier ook enorm aan bij.
Voor onze podcast waren we op zoek naar een spreker die niet alleen inhoudelijk sterk is, maar ook op een natuurlijke en toegankelijke manier het gesprek aan kan gaan. Willem Reimers voldeed aan al deze verwachtingen – en meer. Zijn voorbereiding was grondig, hij dacht actief mee over het thema en bracht zijn boodschap op een manier die zowel inspirerend als helder was voor onze doelgroep. Tijdens de opname straalde hij rust, deskundigheid en oprechte interesse uit, wat zorgde voor een prettig en waardevol gesprek. Ook de samenwerking met Speakers Academy verliep soepel en professioneel. Al met al kijken we terug op een fijne samenwerking en een geslaagde opname, waarvoor we met plezier een 9 geven.
Goede spreker. Leuk om techniek te koppelen aan gedrag.
Tijdens ons event heeft Michelle gesproken voor een groep verpleegkundigen. Haar verhaal en boodschap waren Rotterdams duidelijk en prikkelde de aanwezigen. Iedere aanwezige werd in ieder geval aan het denken gezet en er ontstond een gesprek. Dit leverde aan beide kanten interessante inzichten op.
Goed spreker. Energiek. Humorvol. Voldoende stevig onderbouwd en anders met bronvermelding zodat je zelf kunt checken. Voor tech optimist leuk en voor de tech-doemdenker misschien soms wat spannend
Had iets meer toegepast willen zien op het herstel van biodiversiteit en behoud van moeder aarde. Was nu toch wel vel techniek, wat voor een aantal deelnemers minder interessant is. Niettemin een geslaagde dag.
Zestienhovensekade 180
3043KV Rotterdam
Speakers Academy collaborates with today's leading speakers on a variety of topics that engage everyone, in pursuit of our shared mission: Bringing Knowledge to the World. Through meaningful physical and digital lectures by our speakers, we contribute to knowledge transfer and the growth of awareness. We make knowledge sharing attractive and contribute to a simple and unburdening way of acquiring knowledge. Our ambition is to worldwide propagate the importance of embracing knowledge and stimulating awareness. People are always looking for knowledge with which they feel connected.