Laden reviews...
38 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen een doorgaans positieve ervaring bij Renault-dealers. Klanten waarderen vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en transparante kosten. De service verloopt over het algemeen professioneel en de levering van de auto gebeurt met zorg. De winkelervaring wordt beschouwd als betrouwbaar en klantgericht.
Vriendelijke verkoper en goede uitleg. Onze 2e auto bij Stokman Hoorn gekocht. Hele nette aflevering .
27 June 2026
Ajm Bakker
Hoogkarspel
Beste familie Bakker,
Enorm bedankt voor deze leuke beoordeling met foto !
Veel plezier met jullie nieuwe auto, en als er nog vragen zijn dan horen wij dat graag.
Team Stokman Hoorn.
In de zoektocht naar een elektrische auto ( met een lichte voorkeur voor de Renault 4) zijn we heel prettig en realistisch geholpen wat de doorslag heeft gegeven
22 June 2026
Ed
Beste Ed,
Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie beoordeling en de 5 sterren.
Nogmaals heel veel plezier met jullie mooie Renault 4 E-Tech !
Team Stokman Hoorn.
Hele goede ervaring kan deze dealer zeker aanbevelen.
16 June 2026
Rick Paanakker
Zuidermeer
Beste heer Paanakker,
Hartelijk dank voor deze 10, daar doen we het voor !
Nogmaals heel veel plezier met uw nieuwe Renault Clio. Als er nog vragen zijn dan kunt u altijd even langskomen.
Team Stokman Hoorn.
Het is gewoon een betrouwbare dealer die doet wat ze zegt en zegt wat ze doen.
12 May 2026
Willem
Beste Willem,
Hartelijk dank voor deze aardige woorden en de 10 !
Team Stokman Hoorn.
Wij zijn zeer tevreden over de goede begeleiding door verkoopadviseur Job. En we zijn blij met onze Renault Captur
28 April 2026
Henk en Loes
Alkmaar
Beste Henk en Loes,
Wat leuk om te horen en bedankt voor de 10 !
Nogmaals heel veel plezier met jullie mooie Renault Captur.
Team Stokman Hoorn.
Goede service, uitleg en betrokkenheid. 5 Jaar geleden een Dacia van deze autodealer en nu weer voor minimaal 15 jaar een Dacia. Rob Thieme bedankt voor de hulp!
1 April 2026
H
Hoorn
Hartelijk voor deze aardige woorden en de 10 !
Nogmaals heel veel plezier met jullie nieuwe Dacia.
Vriendelijk personeel. Goed geholpen
14 January 2026
Olga de Wal
Almere
Beste Olga,
Dank voor deze aardige woorden en graag tot de volgende keer !
Team Stokman Hoorn.
Komen hier al jaren en ondanks dat we totaal niet in buurt komen van Hoorn doen we dat graag. Op 6 december onze nieuwe Dacia Duster op kunnen halen en hebben deze samen met Ridwan uitgekozen. Ridwan voor ons geen onbekende omdat we via hem in het verleden al meerdere auto`s hebben aangeschaft en bedanken we je voor het meedenken, fijne helpen en de aflevering ook van deze de auto. Ook onderhoud en service prima en door ons aan te raden. Heel prettig bedrijf met vriendelijke mensen die vinden dat je geen nummer bent.
22 December 2025
Karin en Tiek
Den Haag
Beste Karin en Tiek,
Wat een superleuke beoordeling, hartelijk dank daarvoor !
Nogmaals heel veel plezier met jullie nieuwe Dacia Duster.
Mochten er nog vragen zijn, dan kunnen jullie altijd even langskomen of bellen natuurlijk !
Team Stokman Hoorn.
Ik werd geholpen door dhr.John Zaal, op recht en eerlijk behandeld. met goed gevoel hebben wij de aankoop gedaan (Clio).
7 December 2025
Kajendran Kandiah
Den Helder
Beste heer Kandiah,
Heel veel plezier met uw nieuwe Renault Clio !
Als u nog vragen heeft, dan kunt u altijd even contact opnemen of langsrijden bij onze collega's in Den Helder.
Team Stokman Hoorn.
Prettige ervaring met verkoper John zaal. Zoals wij het ervaren hebben was hij eerlijk en oprecht. Wat de aankoop betreft overdracht prima. Rest is afwachten . Al met al zeer positief.
14 November 2025
Johan Vertelman
Zwaagdijk-West
Beste heer Vertelman,
Nogmaals hartelijk dank voor het vertrouwen en heel veel plezier met jullie mooie Kadjar !
Team Stokman Hoorn.
Een pretig bedrijf komen afspraken na altijd overleg over eventuele reparaties en de kosten heel fijn
12 November 2025
Chris
Beste Chris,
Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank daarvoor.
Team Stokman Hoorn.
Wordt gebeld over de reparaties klantvriendelijk perfect zo
12 November 2025
J v Winden
Beste heer van Winden,
Dank voor deze 5 sterren review en graag tot de volgende keer !
Klantvriendelijk
11 November 2025
Lida Toele
Beste Lida,
Dank voor de 10 en graag tot de volgende keer !
Team Stokman Hoorn.
A P K Was binnen het uur voor elkaar.
10 November 2025
Jan Willem
Zwaag
Beste Jan Willem,
Hartelijk dank voor deze 10 !
Team Stokman Hoorn.
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening bij deze Renault-dealer. Het personeel is vriendelijk, professioneel en klantgericht. Mijn auto was niet op tijd klaar, maar gelukkig konden ze direct een leenauto voor mij regelen, wat het hele proces een stuk makkelijker maakte. Ik kan deze dealer zeker aanraden voor hun uitstekende service! G4S Kenan.
7 November 2025
Kenan
Hoogkarspel
Beste Kenan,
Wat een mooie beoordeling, daar doen we het voor !
Hartelijk dank en graag tot een volgende keer.
Team Stokman Hoorn.
Snel geholpen bij mijn APK, goede en gedegen onderhoudsbeurt.
4 November 2025
Gerrit
Beste Gerrit,
Bedankt voor deze 10 en graag tot de volgende keer !
Team Stokman Hoorn
We werden ontzettend vriendelijk ontvangen. Het voelde meteen goed. We kregen goede, eerlijke en deskundige adviezen afgestemd op onze situatie. Geen gedoe over de inruilwaarde. De koop was gauw gesloten met alle lof voor de heer Johan Zaal. En dan wordt je gebruikte auto ook nog eens ingepakt als een cadeautje omdat men vindt dat deze auto voor jou nieuw is. En zo is het ook. En met een tasje vol lekkers (kregen we ook nog mee) keerden we met een goed gevoel huiswaarts. Wij hopen er veel plezier van te hebben. Was even wennen. de automaat, maar tot nu toe zijn we zeer tevreden en blij met deze aankoop, een Renault captur. Een zeer tevreden echtpaar uit Julianadorp, Henk en Jenny Steunenberg
2 November 2025
Henk en Jenny
Julianadorp
Beste Henk en Jenny,
Nogmaals heel veel plezier met jullie Captur en bedankt voor het vertrouwen !
Team Stokman Hoorn.
Zeer prettige garage, duidelijk in de kosten, heel aardige medewerkers. Mijn auto kreeg ik na een grote beurt, gewassen terug!!
31 October 2025
Elsbeth
Beste Elsbeth,
Hartelijk dank voor de review en de 5 sterren !
Team Stokman Hoorn.
Zoals altijd met een goed gevoel gekomen en weer gegaan. Vriendelijke en eerlijke garage met een prima service!! We zijn al ruim 40 jaar zijn tevreden klanten!
29 October 2025
Bert
Wervershoof
Beste Bert,
Wat een aardige woorden, hartelijk dank daarvoor en graag tot de volgende keer !
Team Stokman Hoorn
12 October 2025
Sylvia De koningh
Purmerend
Beste mevrouw de Koningh,
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring en veel plezier met jullie nieuwe Dacia. Leuk dat jullie een foto hebben toegevoegd !
Team Stokman Hoorn.
Fantastische service met de koop van mn (occasion) auto aldaar door John Zaal , erg klantgericht kreeg zelfs een leenauto tot de aflevering van mn auto omdat ik anders zonder zat, super tevreden dus!! Dank John je bent een topper!!
6 October 2025
Dionne
Beste Dionne,
Nogmaals gefeliciteerd met de aanschaf en erg bedankt voor het mooie cijfer !
Team Stokman Hoorn.
Ik had een nieuwe sleutel nodig voor mijn Dacia Logan MCV. De afstandsbediening van één van mijn sleutels werkte niet meer. Dus ik was toe aan een nieuwe sleutel. Na ruim 36 minuten was het inleren van mijn sleutel klaar. Goede service!
6 October 2025
Martein
Beste Martein,
Graag gedaan en bedankt voor uw bezoek aan ons bedrijf !
Team Stokman Hoorn.
Sinds 1960 zijn wij de officiële dealer voor Renault en Dacia voor de Kop van Noord Holland.
Wij streven altijd naar de hoogste score en waarderen daarom uw input op onze dienstverlening !
Factorij 7 1689 AK
1689AK Zwaag